Windows 10 i nowe problemy 15401 3

O temacie

Autor wicos

Zaczęty 25.07.2015 roku

Wyświetleń 15401

Odpowiedzi 3

wicos

wicos

Użytkownicy
posty39
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
A więc wczoraj z nie do końca oficjalnego źródła pobralem i updatowałem win7 do win 10 :) Nowe okna są piękne a tak serio to po każdej próbie uruchamiania G2 NK w trybie zgodnosci administrator jakies tam patche wywala mi jeden i ten sam błąd (noo raz nie wywaliło nic ale gothic się nie włączył tylko proces został) Access Violation. I tu pojawia się moje pytanie czy nasuwają się wam jakieś pomysły jak to naprawić... To jest chyba w miare nowy problem bo nie sądzę by ktoś już próbowal zainstalować g2 NK na win 10. Będę wdzięczny za pomoc  :trollface:

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Mało kto testował (o ile ktoś) Gothica na Windows 10 w dodatku przed oficjalną premierą, więc nie spodziewaj się konkretnej i pomocnej odpowiedzi w dodatku zważ na to, że Gothic jest dość starą grą a systemy są coraz nowsze i nie zawsze może śmigać po naszej myśli. Wrzuć też może ss z tego co wyskakuję. Spróbuj też uruchomić w zgodności z windows xp czy coś.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Próbowałeś z Gothic System Pack? http://themodders.org/index.php?topic=20751.0

wicos

wicos

Użytkownicy
posty39
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Powiem tak... problem rozwiązał się sam już wczoraj nie mam zielonego pojęcia co zrobiłem w sumie to instalowałem system packi usuwalem i różne zgodności ustawiałem. Nagle się uruchomił tak sobie bez żadnej przyczyny. Wiem jedno na 100% jedną z przyczyn była karta nvidii ale nie tylko ona, na zintegrowanej odpala bez problemu na nvidii nadal się nie włącza. Jak znajdę remedium  to się odezwe, może komuś się jeszcze przyda w późniejszym terminie :) Jak narazie dzięki za chęci. Dodam tylko że 10 nie jest chyba najlepszym systemem pod gothicki lubi się przyciąć albo zwalić savy kompletnie na jednym do tej pory nie moge nic zapisać.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry