Poszukiwane osoby do projektu "Ż życia złodzieja II" 5224 10

O temacie

Autor Fabio

Zaczęty 20.07.2015 roku

Wyświetleń 5224

Odpowiedzi 10

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Witam.

Poszukuję kilku osób ogarniających COŚ WIĘCEJ niż umiejętność tworzenia NPC o nazwie "Wiechu", dodawania mu itemu i zadania z piwem. Poszukuję przede wszystkim osób, które gotów będą poświęcić troszkę swojego jakże cennego czasu na dokładanie cegiełek do moda.

Potrzeba nam: Spacerzysty, Skryptera (niekoniecznie Ikarus), Scenarzysty (kogoś pobocznego kto podsunie jakiś fajny pomysł, który rozjebie beret), Level Designera (który ma dobrą wyobraźnię i wie jak upiększyć lokację).

W sumie to chyba tyle. Nie dodałem tutaj fabuły, bo nie ma takiej potrzeby. Oczywiście jak dołączysz i wyrazisz chęć pracy to karty zostaną odkryte. To samo tyczy się większej ilości materiałów (ssy, opisy i tym podobne).

Kontaktować można się na GG: 34392195 lub PW na TM.

Na zachętę dodam kilka skromnych ssów:

PS. I żeby było jasne: Wszystko tyczy się modyfikacji do Gothica II.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Odświeżam ogłoszenie.

Pierwszy post został zaktualizowany, w skrócie: Oprócz spacerzysty znajdzie się też miejsce dla kogoś innego.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Mod nie upadł w końcu?

Nie upadł nigdy.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Witam. Po prawie roku odświeżam ogłoszenie, które jest nadal aktualne, z tym, że obecnie przydałyby się osoby, które zajmowałyby się skryptami, niekoniecznie zaawansowanymi, ale także tymi podstawowymi (w celu odciążenia innych osób i tak dalej).

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Mogę spróbować pomóc :) Mam doświadczenie w skryptach, tych słabo i średnio zaawansowanych.
https://www.youtube.com/watch?v=zWSox3Sjczk
Tutaj np. Wykorzystanie pracy kamery  i wyzwalaczy, aby stworzyć coś takiego. Więc myślę że mógłbym dać radę. Jak coś to pisz na PW.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

piootrek86

piootrek86

Użytkownicy
Fanatyk Gothica
posty89
Propsy13
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Fanatyk Gothica
Witam. Zgłaszam chęć pomocy w celu odciążenia innych osób jeżeli istnieje jeszcze taka potrzeba.

Mam pomysł na moda ale nie mam chęci i zdolności :D

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Witam. Zgłaszam chęć pomocy w celu odciążenia innych osób jeżeli istnieje jeszcze taka potrzeba.

A coś więcej?

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Aktualizacja. Na ten moment przydałyby się osoby, które ogarniają bardzo dobrze dialogi i są w stanie podjąć się tego zadania jako dodatkowa para rąk do pracy.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Odświeżam, aktualnie znowu wraca kwestia skrypterów, których potrzeba.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Temat do zamknięcia lub usunięcia. Aktualnie nie poszukujemy nikogo, więc na ma sensu zgłaszania się.

Zrozumiano.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry