Czy mógłby mi ktoś z tym pomóc? Skoro jest taka możliwość, chcę ją za wszelką cenę spróbować, będzie to niezwykle korzystne dla mojej machninimy. Przeszedłem ten świetny mod Złote Wrota, ale do machinimy którą mam zamiar nagrywać w tamtym świecie, będą mi potrzebne nowe hełmy które mam w zwykłym Gothicu, nowe pancerze, i przede wszystkim ingerencja w skrypty, aby móc wyłączyć to, że piraci atakują nas jeśli nie jesteśmy w stroju pirata. Wiem, że to wiele ile wymagam, ale bardzo mi na tym zależy, w związku z tym mogę tutaj liczyć na czyjąś pomoc, bo nie wiem co mam konkretnie zrobić w tym Gothic Sourcerze.
Jeśli ktoś zdecydowałby mi się pomóc, zapraszam na mój skype: john50side, gdzie będziemy mogli się lepiej i szybciej dogadać. Pomóżcie mi!
Post połączony: 2015-07-24, 11:13
Gdyby ktoś źle zrozumiał, zależy mi na:
1. Odpaleniu moda ZW z funkcją "Reparse Script" bez żadnych błędów. - podobno potrzebny jest do tego Gothic Sourcer, ale je nie umiem się tym posłużyć, może ktoś mi pomoże
2. Dzięki funkcji "reparse script" mieć możliwość powrzucania do skryptów gry różne zbroje i hełmy.
3. Mieć możliwość ingerencji w skryptach złotych wrót, gdzie mógłbym wyłączyć atak piratów na ludzi bez pancerza piratów..