O temacie
Autor chicken
Zaczęty 12.06.2015 roku
Wyświetleń 22043
Odpowiedzi 28
chicken RaveN Studio
Glaca
Fabio The Modders
Zajebiste. Przyda się do modów i tych co grają na marvinie i narzekają na bugi xD.
Sawik
Werewolf
Cytat: Glaca w Wczoraj o 17:10Zajebiste. Przyda się do modów i tych co grają na marvinie i narzekają na bugi xD.Ogólnie to jak ktoś chcę to wklepuję sobie B > MARVIN > B i może liczyć się z błędami. Jak ktoś nie chcę to nie odpala i tyle.
Paser
Fajny programik, wiele roboty przy nim nie było, ale przynajmniej wpadłeś na taki pomysł jako jedyny.
Splash Moderator
CytujFajny programik, wiele roboty przy nim nie było, ale przynajmniej wpadłeś na taki pomysł jako jedyny.Ty też wpadłeś na ten pomysł długi czas temu, co pisalismy na gg, pamietasz? Tylko go nie zrealizowałeś
Cytat: Werewolf w 2015-06-13, 16:39CytujFajny programik, wiele roboty przy nim nie było, ale przynajmniej wpadłeś na taki pomysł jako jedyny.Ty też wpadłeś na ten pomysł długi czas temu, co pisalismy na gg, pamietasz? Tylko go nie zrealizowałeś Mogę ci zrobić listę moich pomysłów, których nigdy nie zrealizowałem
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 16:39CytujFajny programik, wiele roboty przy nim nie było, ale przynajmniej wpadłeś na taki pomysł jako jedyny.Ty też wpadłeś na ten pomysł długi czas temu, co pisalismy na gg, pamietasz? Tylko go nie zrealizowałeś Mogę ci zrobić listę moich pomysłów, których nigdy nie zrealizowałem
AlanerPolska
Draks
Toworish
Delth