Mogę nagrać kilka postaci , oczywiście jeśli się nadam. Moja rada co do organizacji - wzorować się na podstawce. Tam nie ma dużo głosów ale są świetne , nie przeszkadza wcale , że się powtarzają. Tak samo tutaj proponuje po nadesłaniu próbek wybrać najlepszy głos a także najbardziej dostępny czasowo i dać mu rolę Bezimiennego. Pozostałych najlepszych rozdysponować po pozostałych postaciach. Dobry głos może służyć nawet 10 postaciom. Byleby starał się nieco różnić w tonacji i nazwijmy to grze aktorskiej. W podstawce postacie były dobrze rozmieszczone w świecie np. Xardas , Saturas , Corristo i Cord w podstawce mają ten sam głos i wcale to nie przeszkadza. Poza tym oczywiście trzeba znaleźć jakiegoś dobrego koordynatora , który będzie w stanie to ogarnąć. Będzie z tym dużo pracy i zajmie to sporo czasu. Osobiście radziłby zamiast bawić się w coś takiego , dodać np. parę zadań do moda , które jak wiadomo pozostały w rezerwach moich i reszty dawnego teamu. Pożytek będzie większy a do braku dubbingu chyba każdy się już przyzwyczaił poza tym pozostaje kwestia czy on się uda tak jakbyśmy tego chcieli. Oczywiście zarówno w przypadku nagrań dubbingu czy innej formy wsparcia to zawsze pomogę. W końcu ER to mój ulubiony mod , ponadto angażowałem się też w pracę przy nim w pewnym stopniu.