Problemy z zadaniami 546915 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 546915

Odpowiedzi 1433

Gor Na Angar

Gor Na Angar

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam dwa pytania jak wykonać misje " ukradzione artefakty" i "poszukiwania alchemika", gdzie znajde  tego alchemika ?

Alchemik jest na cmentarzysku orków przy tym pomieszczeniu gdzie baal Lukor zostaje opętany

dzaba93

dzaba93

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ok dzieki czyli tego alchemika znajde jak  bede musial isc po Baala Luktora na to cmentarzysko z Ttalesem, a Ci zlodzieje artefaktów to wiesz może gdzie będą? chodzi mi o to misje ukradzione artefakty

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
ok dzieki czyli tego alchemika znajde jak  bede musial isc po Baala Luktora na to cmentarzysko z Ttalesem, a Ci zlodzieje artefaktów to wiesz może gdzie będą? chodzi mi o to misje ukradzione artefakty

Ten co przebywa wraz ze Shratem w jego chacie na bagnach.

Gor Na Angar

Gor Na Angar

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest świetlisty grzyb z zadania zostać guru???

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Gdzie jest świetlisty grzyb z zadania zostać guru???

Przy cytadeli tam gdzie w MT jest almanach siły . Okrąż ruiny i znajdziesz .

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jak chcę zostać bandytą to już na start musze powiedzieć Draxowi, że chce zostać bandytą? Czy moge np porobic zadania w SO z podstawki, test zaufania,questy w bractwie itd.? 

gothic1210
  • Gość
Nie rób. Dopiero w Er 1.4.5 będzie można aż tak szaleć. 

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli nic nie mogę robić?Nawet dla bractwa i NO?Bo co do SO to domyslilem.Np jak dostanę questa dotyczącego dol.do NO to juz zablokuje sb możliwość zostania bandyta?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie rób. Dopiero w Er 1.4.5 będzie można aż tak szaleć.

Nie gadaj, ja zrobiłem wszystkie questy, i nic się nie stało. Nawet sobie wszedłem do zamku (Thorus mnie wpuścił, abym do Gomeza poszedł). Tylko nie wolno dołączać do kopaczy czy kretów.

gothic1210
  • Gość
Wiem, ale jedne fałszywy ruch i wszystko spierdolone :F
@Vechpro możesz próbować, ale na innym zapisie najlepiej :D 

dzaba93

dzaba93

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dalej nie moge zrobic tego zadania co zleca straznik światynny shown co ma znalesc tych złodziei artefaktów bylem na bagnie w tej opuszczonej chacie na bagnach kolo zbieraczy ziela i nikogo tam nie bylo 

gothic1210
  • Gość
Wersja 1.4.1? :O 

dzaba93

dzaba93

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
playerkit-1.08k jesli o to chodzi a patcha i mody sciagnolem takiego http://chomikuj.pl/BillyTalentPL/Mody+do+Gothic+1

porfirion

porfirion

Użytkownicy
osiełek
posty100
Propsy37
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • osiełek
bylem na bagnie w tej opuszczonej chacie na bagnach kolo zbieraczy ziela i nikogo tam nie bylo
A to nie jest może zwykły pech, że tych gości na bagnie dorwały błotne węże i biedaki gryzą już glebę?

If you want something done, do it yourself! - Jean-Baptiste Emanuel Zorg, Piąty element

Więcej dowiesz się o człowieku po godzinie gry, niż po roku rozmowy - Platon, Zeus: Pan Olimpu

We internecie...

Wilka

Wilka

Użytkownicy
Mystical Old Bard
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mystical Old Bard
Witam. Mam następujące problemy:
- zadanie złodziej artefaktów, byłam w chatce Shrata i oprócz niego nikogo tam nie ma, mogłabym prosić o kody na te postacie?
- zadanie "Trzej Lordowie" pozostał mi do zabicia tylko rycerz z Wierzy Mgieł, ale za każdym razem jak próbuje tam wejść, to gra mi się zawiesza, jakby ktoś mógł podać na niego kod, byłabym wdzięczna. 
- Po zostaniu Baalem Shawn nie ma mi nic do powiedzenia, pomimo że Cor Angar mówił mi, że Shawn powie mi co mam robić.
- Misja "Spotkanie" w dzienniku mam napisane żeby powiedzieć Diego o reakcjach wszystkich przyjaciół na wieść o organizacji spotkania, ale u Diego nie ma żadnej opcji dialogowej o tym.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co do spotkania, to najpierw musisz odbić wolną kopalnie, i załatwić zasta dla Gorna.

Gor Na Angar

Gor Na Angar

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleźć chatę dla Kyl'a ?

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Gdzie mogę znaleźć chatę dla Kyl'a ?

Jest to chata, którą daje ci Guy.

dzaba93

dzaba93

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a gdzie moge znalesc ludzi do pracyw  koplni zlota mam juz 2 z 3. rozmawilame z kopaczem ktory siedzi w karczmie w nowym obozie i tym kolesiem co siedzial u mysliwych , gdzie znajdze 3 ?

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
a gdzie moge znalesc ludzi do pracyw  koplni zlota mam juz 2 z 3. rozmawilame z kopaczem ktory siedzi w karczmie w nowym obozie i tym kolesiem co siedzial u mysliwych , gdzie znajdze 3 ?

Shrat

0 użytkowników
Do góry