[G2] Odyseja - W imieniu króla [DE] 189216 336

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 24.12.2014 roku

Wyświetleń 189216

Odpowiedzi 336

Sryncu

Sryncu

Użytkownicy
posty90
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A faktycznie tak teraz se przypominam mówili kiedyś o tym. Tak czy inaczej dzieki za odpowiedz :D

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Podobno Odyseja 2.0 ma wyjść w sierpniu tego roku. Zapowiada się sporo nowości :)

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Jakieś szczegóły?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Znacznie ulepszyli istniejące światy, między innymi Vengard. Ponadto będzie Górnicza Dolina z rozbudowanym wątkiem i zmiany w późniejszych rozdziałach.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak nawiasem mówiąc, powstaje angielska wersja obecnej wersji modyfikacji. Język trochę bardziej przystępniejszy, więc zawsze to coś ;)

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

= D

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może jakiś link?
Na razie nie ma do czego podawać linku. Dowiedziałem się o tym nieoficjalnie poprzez moddb. Osoba zajmująca się tłumaczeniem wersji angielskiej Odysei wypuściła przedtem angielską wersję moda do G2 - Intrusion.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Dobrze wiedzieć, choć spolszczenie będzie powstawać z języka niemieckiego. Ale przynajmniej dzięki angielskiej wersji będzie można zagrać w moda i rozeznać się w nim, dzięki czemu testy spolszczenia pójdą sprawniej.

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Jeśli angielska będzie dobra to można się pokusić o spolszczanie z angielskiego. Więcej osób go zna niż niemiecki.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
O dziwo w naszym teamie lepiej jest znany niemiecki (choć angielski ja i Nefario znamy bardzo dobrze).

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Jeśli więcej z was zna niemiecki to ja się wtrącał ze swoim zdaniem nie będę :D

Bezio45

Bezio45

Użytkownicy
posty26
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To mam już ustawione, bo gdy włączałem to wyskakiwało info że potrzeba większych uprawnień i dalej nic. A i czy w menu głównym ma być muzyczka z normalnego Noc Kruka ? Bo menu mam z Odyseji a muzyczka jest ze zwykłego Gothica.

Aha i jeszcze jedno. Na niemieckiej stronie moda jest podane jak instalować moda na jakichś innych wersjach.
Może coś źle instaluję, ale sam nie wiem. Ja mam Sagę Gothic I-II XK GOLD. Może tu trzeba jakoś inaczej instalację przeprowadzać ?

Tutaj zdjęcie tego dziadostwa:
[img=http://s30.postimg.org/u8oxczz7h/Bez_tytu_u.jpg]

To pomoże ktoś czy nie ? Sprawdzałem też Dark Sagę i z tym modem jest to samo, wywala przy wczytywaniu.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
A GMDK patch do GMDK, wersję raportową i System Pack masz?

Bezio45

Bezio45

Użytkownicy
posty26
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak wszystko było instalowane, w kolejności jaka była podana. Kilka razy było ściągane wszystko od nowa, reinstall. I nic, sprawdzałem u kolegi na kompie, też ma win 7. U niego działa wszystko jak należy, nie wiem co jest nie tak. W każdym modzie wywala to samo, gdy wybieram NOWA GRA i przy wczytywaniu samej końcówki wywala do pulpitu.

Ikarian

Ikarian

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś gra w tą odyseje? Może ktoś udostępnić seve z pobytem w Varancie lub Nordmarze?
Bo mam problem na drugiej wyspie, utknąłem i kompletne nie wiem jak popchnąć fabułę (znalazłem już mapę i nic).

Lewkooo

Lewkooo

Użytkownicy
posty35
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wczoraj wyszedł pseudoenglish patch do tego moda więc jak ktoś chce to tu jest link(link dostałem od Marcello z Wog,twórcą jest prawdopodobnie LordSaragon z Wog)  http://www.mediafire.com/download/n610uud4ghc4g39/Google_English_Patch_Odyssee.1.3.7z

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Wczoraj wyszedł pseudoenglish patch do tego moda więc jak ktoś chce to tu jest link(link dostałem od Marcello z Wog,twórcą jest prawdopodobnie LordSaragon z Wog)  http://www.mediafire.com/download/n610uud4ghc4g39/Google_English_Patch_Odyssee.1.3.7z

Już wyszła ta nowa wersja Odysei czy to zangielszczenie do starej?

Lewkooo

Lewkooo

Użytkownicy
posty35
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zangielszczenie do starej.

Aceton

Aceton

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam może mi ktoś wysłać link do mapy nordmaru, bo nie mogę jej znaleźć w tej paczce

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wreście można pograć ;) dzięki za linka @Lewkooo

= D

0 użytkowników
Do góry