[G1] Content Mod 116960 243

O temacie

Autor

Zaczęty 8.11.2014 roku

Wyświetleń 116960

Odpowiedzi 243

DawidT

DawidT

Użytkownicy
posty128
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Swoją drogą, gdzie jest ten cały złodziej artefaktów, którego każe nam odnaleźć Gor Na Draw? I swoją drogą, szkoda że nie udało się z wizją CM 2.0. . Ja mam własne koncepcje jakby co do przedstawienia.

DawidT

DawidT

Użytkownicy
posty128
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jak z kwestią tego pamiętnika Grimesa? Czy quest przypadkiem nie jest zbugowany?

outlander

outlander

Użytkownicy
posty457
Propsy227
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Niestety nie pamiętam. Ten mod nie będzie już rozwijany ze względu na brak czasu i bug z nieatakującymi potworami. Nie warto nad nim dywagować. Projekt martwy choć moim zdaniem bardziej wyważony niż BQ.

DawidT

DawidT

Użytkownicy
posty128
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja skończyłem CM. Moja ocena to 8/10. Owszem były bugi, ale nie tak irytujące jak w MT. Były też sytuacje że to co było w skryptach niekoniecznie znajdowało się w modzie (a właściwie jedna taka sytuacja - brak nowych dialogów z Velayą). Niemniej bardzo go polecam; wbrew stereotypom i pesymizmowi samego autora potwory często atakowały. Balans też niełatwy, ale nie jest to coś w wydaniu Buddygotha. Wielka szkoda, że nie da się zrobić CM 2.0 czy połączyć tego z Golden Mod - Ludźmi z Górniczej Doliny; a warto by było. Może nawet coś z ER by się jeszcze nadawało co nie kolidowałoby z modem.... Niemniej to już inna kwestia. W każdym razie - brawo Outlander!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry