Dubbing do Velayi 4422 12

O temacie

Autor Leoxiq1993

Zaczęty 2.10.2014 roku

Wyświetleń 4422

Odpowiedzi 12

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty178
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz

Leoxiq1993

Dubbing do Velayi
2014-10-02, 13:01(Ostatnia zmiana: 2014-10-02, 14:14)
Witam!
Ostatnio zastanawialem sie czemu robi sie tyle dubbingow (lub przynajmniej proponuje) do moddow srednich i malych, a np. mod Velaya jeszcze go nie ma. Nie jestem osoba na tyle kompetentna w tych sprawach, by to zaczac projekt wiec raczej proponuje, by ktos go zaczal. Sam napewno swoj glos tez, bym uzyczyl. Problem raczej jest z glowna bohaterka - to kobieta, a jak wiadomo zenskiego pierwiastka w tlumie fanow gothica jest mniej. Nie mniej jednak modyfikacja jest swietna (osobiscie moja ulubiona) i zasluguje na Dubb. Ktos juz o tym myslal?

Pozdrawiam mame i tate

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1622
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
zapytam żony , czy udzieli glosu  :D

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2150
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Nie, akurat głos żeński nie gra tutaj roli.  Chociażby na nanokarrin masz sporo dziewczyn. Nie jest robione (choć modzik fajny) bo krótsze mody na ogół mają mniej dialogów i szybciej się je robi.

Maciejk

Maciejk

Użytkownicy
posty123
Propsy111
  • Użytkownicy
Dokładnie. Ja zajmuje się koordynacją dubbingu do Czasu Zapłaty wraz z Menthorem i naprawdę jest z tym masa roboty, szczególnie jeśli chce się to zrobić dobrze a nie na odpierdol, sam mod jest ciekawy, ale co innego dobrać kilku dubbingerów do 12 postaci, a co innego dobrać kilkunastu-kilkudziesięciu do kilkudziesięciu postaci, szczególnie jeśli celujemy w wysokim poziom udźwiękowienia. Dlatego raczej nie ma co liczyć na to, że ktoś się podejmie koordynacji takiego projektu, chyba że sam się tym zajmiesz. Pozdrawiam. 

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty178
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
Czas Zaplaty.. hmm. Czy tego moda przypadkiem nie da sie ukonczyc?

Pozdrawiam mame i tate

Splash

Splash

Moderator
posty4207
Propsy3407
ProfesjaNierób
  • Moderator
Da się, lecz jest to problematyczne :D

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2150
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Czas Zaplaty.. hmm. Czy tego moda przypadkiem nie da sie ukonczyc?

Jakoś się da. Ja jednak osobiście polecam poczekać na ten patch, który jest w trakcie robienia, żeby potem móc sobie zagrać jak najbardziej spokojnie ;)

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty178
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
Tak zrobie ;D

Pozdrawiam mame i tate

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty178
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
Dalby ktos moze rade wrzucic wszystkei dialogi z Velayi? Mam dosyc dobry sprzet i mala ekipke, chcemy zaczac dubbingowac.

Pozdrawiam mame i tate

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2150
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Dalby ktos moze rade wrzucic wszystkei dialogi z Velayi? Mam dosyc dobry sprzet i mala ekipke, chcemy zaczac dubbingowac.

Wątpię w to. Dialogów jest trochę a patrząc na nie, pewnie stracisz/cie zapał po pewnym czasie. Ale ogólnie fajna sprawa.

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty178
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz

[/quote]

Wątpię w to. Dialogów jest trochę a patrząc na nie, pewnie stracisz/cie zapał po pewnym czasie. Ale ogólnie fajna sprawa.
[/quote]

Czemu odrazu spisujesz nas na straty? ;D Daj panie szanse, a o ile sie nei myle to ty potrafil bys te dialogi wyciagnac w minute + 10 minut na sciagniecie moda jezeli nie masz na dysku. ;>

Pozdrawiam mame i tate

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2150
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

[/quote]

Czemu odrazu spisujesz nas na straty? ;D Daj panie szanse, a o ile sie nei myle to ty potrafil bys te dialogi wyciagnac w minute + 10 minut na sciagniecie moda jezeli nie masz na dysku. ;>
[/quote]

Dialogi (skrypty) wyciąga się szybko (o ile posiada się moda) :P. Nie mniej jednak... życzę powodzenia :)

Pelon

Pelon

Użytkownicy
Jego Magnificencja
posty47
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Jego Magnificencja
Witam moge oferowac swoja pomoc do podkladania glosu pod dana postać ew. piszcie na gadu...

Chce być ninja ;D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry