Cytat: Werewolf w Wczoraj o 19:49A potem juz tylko moim citroenem C5 smigac i wyrywac panienki
Ile trzeba nie jeść i chodzić w starych ciuchach żeby na taki zarobić? ; p
Zarabiam, stac mnie, ale Ci powiem po kryjomu, ze wydalem na niego okolo 8tyś złotych. Oczywiscie wszystkiego nie dałem od razu, jako, że kupowalem od brata co ma serwis samochodowy i sprowadza je zza granicy także nie dosc, ze cene mi obnizyl, to wiadomo jak sie rodzine spłaca - kiedy sie ma

Ja też znam parę osób i śmiem twierdzić Fabiosek, że gówno wiesz 
Jeśli osoba co pracuje w Niemczech ma tam mieszkanie za free, bo u rodziny np. mieszka to jak najbardziej zaoszczędzić zaoszczedzi. Co innego jak ktoś wyjeżdża i tam wynajmuje mieszkanie. Starcza mu na życie, o wiele lepszych warunkach niż w Polsce, ale też mu za dużo nie zostaje. A Ty mi tu będziesz pierdolił, że każdy co wyjeżdzą od razu może sobie wszystko kupić ;)
Ty chyba nie wiesz, co mowisz. Przykladowo - koszulka Nike oryginalna w Polsce 135zł a w Niemczech 35 euro. Co z tego, że to prawie identyczna cena w przeliczeniu na PLN jak oni tam euro wydaja jak my zlotowki i zaden prawdziwy niemiec nie pracuje za mniej niz 2500-3000euro, a Polacy jak tam jada BEZ UMIEJETNOSCI, BEZ JEZYKA, BEZ DOSWIADCZENIA to idzie sie dorobic do 2tyś euro. Oczywiscie gdy ma sie umiejetnosci, papiery, doswiadczenie idzie o wiele lepiej i wiecej zarobokow. To jest od tego, ze tam pracownikow traktuja jak ludzi, a nie wyzyskuja na nich jak w Polsce aby tylko wiecej dla siebie nachlapac a jak najmniej dac

Tam ogolnie jest zycie tanie. Inna mentalnosc ludzi. Tu wchodze do sklepy to sie na mnie patrzą jak na zlodzieja, tam tak nie jest. Wchodzisz a kasjerka usmiechnieta "GUTEN ABEN"

:D:D:D