Od Dark Sagi wątpie, że przez 5 lat wyjdzie lepsza modyfikacja, możliwe, że Global mod legacy będzie lepszy, ewentualnie Dark Saga II Wrota Chaosu, w Dark Sadze mieli specialne przedmioty do tworzenia animacji, nie wszystkich na to stać, widziałem duale w LoA to nie ciekawie to wygląda, wiadomo, że gry oceniać nie będziemy pod dualach oceniać
z tym, że Dark Saga oferowała nowe ciekawe pancerze, zajebistą fabułę, nowe czary, LoA oferuje to wszystko ale w mniejszej ilości, bo w skryptach zauważyłem nowe czary, zbroja im najlepiej nie wyszła, pozostaje tylko czekać na full wersje, o ile wyjdzie, no w LoA mapka narazie najlepiej wykonana, Polski modding za ciekawy nie jest
moim skromnym zdaniem dodam, że najlepsza polska modyfikacja to Czas Zapłaty mimo licznych błedów dostałem to na co czekałem.
edit: po za tym, jak się DS weźmie za spolszczenie to pozdro 20 000 - 30 000 linijek
Post połączony: 2014-08-22, 19:34
w Modyfikacji można znaleść jeszcze taki pancerzyk http://ifotos.pl/zobacz/tespng_eaperne.png/ szkoda, że tylko 1 zrobili.
I pewnie już zajebałeś, zgadłem?
Wysrałem, sprawdziłem w modyfikacji na kodach.