[G2NK] Legend of Ahssûn - Demo 23858 53

O temacie

Autor Quasch

Zaczęty 19.08.2014 roku

Wyświetleń 23858

Odpowiedzi 53

Sennar

Sennar

Użytkownicy
posty41
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to pozostaje czekać na pełną wersję i tłumaczenie. Wydaje mi się, że gdy LoA wyjdzie to będzie jeszcze lepsza od Dark Sagi i zmiecie go oraz pozostałe mody z powierzchni internetu  :lol:.  Chociaż uwzględniając powstające mody to nie tylko LoA ma szanse stać się lepszą modyfikacją od DS ale też- nowy global mod, returning 2.0, dark saga 2 wrota chaosu czy też jakaś polska modyfikacja ( szczerze - co do tego ostatniego to mało realne  :trollface: )

Wielu użytkowników głosiło upadek moddingu gothica zbyt wcześnie :fuckyeah:. Z roku na rok modding gry wzbiera na sile chociaż trzeba być tego świadomym że to nie będzie trwać wiecznie  ;(

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Jest powiedziane, że rozważymy spolszczenie tej modyfikacji, nie że to to zrobimy.
W każdym razie ja podchodzę sceptycznie do wersji demo, wiedząc że robi się pełna wersja. 

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek

Draks

G2 Legend of Ahssûn - DEmo
#42 2014-08-22, 19:21(Ostatnia zmiana: 2014-08-22, 19:34)
Od Dark Sagi wątpie, że przez 5 lat wyjdzie lepsza modyfikacja, możliwe, że Global mod legacy będzie lepszy, ewentualnie Dark Saga II Wrota Chaosu, w Dark Sadze mieli specialne przedmioty do tworzenia animacji, nie wszystkich na to stać, widziałem duale w LoA to nie ciekawie to wygląda, wiadomo, że gry oceniać nie będziemy pod dualach oceniać :D z tym, że Dark Saga oferowała nowe ciekawe pancerze, zajebistą fabułę, nowe czary, LoA oferuje to wszystko ale w mniejszej ilości, bo w skryptach zauważyłem nowe czary, zbroja im najlepiej nie wyszła, pozostaje tylko czekać na full wersje, o ile wyjdzie, no w  LoA mapka narazie najlepiej wykonana, Polski modding za ciekawy nie jest :D moim skromnym zdaniem dodam, że najlepsza polska modyfikacja to Czas Zapłaty mimo licznych błedów dostałem to na co czekałem.

edit: po za tym, jak się DS weźmie za spolszczenie to pozdro 20 000  - 30 000 linijek :P

Post połączony: 2014-08-22, 19:34
w Modyfikacji można znaleść jeszcze taki pancerzyk http://ifotos.pl/zobacz/tespng_eaperne.png/ szkoda, że tylko 1 zrobili.

I pewnie już zajebałeś, zgadłem?  :lol2:
Wysrałem, sprawdziłem w modyfikacji na kodach.

Sennar

Sennar

Użytkownicy
posty41
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No wiadomo narazie demka nie opłaca się tłumaczyć lepiej poczekać na pełną wersję.  Co do spolszczenia to mam wielkie niebezpodstawne nadzieje że wyjdzie, jeśli nie od waszego teamu to od kogoś innego. Pozdro  :ok:

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders

radex115544
The Modders

G2 Legend of Ahssûn - DEmo
#44 2014-08-23, 02:02(Ostatnia zmiana: 2014-08-23, 03:13)
Pełna wersja wyjdzie pewnie dopiero za kilka lat skoro dopiero powstało demo :D .Mod jest godny uwagi i również mam nadzieję że znajdzie się jakiś team który go spolszczy.Poza tym przetłumaczone skrypty z dema można by przenieść do pełnej wersji jak już się ukaże i po prostu dokończyć tłumaczenie.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
O ile nie zostaną zmodyfikowane a zapewne zostaną

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Na pewno coś pozmieniają i poprawią błędy z dema. 

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wow, czekałem na tego moda od dawna. Super że dalej go tworzą !

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wciąż nie mogę wyjść z podziwu zwiedzając świat tej modyfikacji. Zwłaszcza bardzo rozbudowane miasta są urzekające. Rozumiem, że nie ma żadnych planów spolszczenia z uwagi, że to "tylko" demo, ale może by tak podbić do twórców z pytaniem o szacunkowy czas do wypuszczenia pełnej wersji? Bo jeśli miałaby ona wyjść za kilka lat to uważam, że jak najbardziej jest sens by demo, które otrzymaliśmy zostało spolszczone.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Bo jeśli miałaby ona wyjść za kilka lat to uważam, że jak najbardziej jest sens by demo, które otrzymaliśmy zostało spolszczone.
coś w tym kierunku jest robione ale na tym forum DS Team nie będzie o tym już informować

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Bo jeśli miałaby ona wyjść za kilka lat to uważam, że jak najbardziej jest sens by demo, które otrzymaliśmy zostało spolszczone.
coś w tym kierunku jest robione ale na tym forum DS Team nie będzie o tym już informować
Rozumiem, że teraz będziesz się na złym tm wszędzie afiszował z tym, że się na nie obraziłeś ze swoim teamem i wypierdalacie do siebie?

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nad tym modem wciąż trwają prace w Niemczech i posuwają się one do przodu. Już są dodane kolejne rozdziały. Recovery Team wersji demo się nie podejmie,, ale pełnej w swoim czasie na pewno  A oto jeden ze screenów z pełnej wersji:

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
To jest ten mod, ktory jak dobrze pamietam, mial wprowadzać mnóstwo innowacji skryptowo-technicznych typu gra na pianinie itp?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Taaa

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry