MT 3.0 125387 467

Ankieta

Dać buffa mieczykowi uriziela (pożeracz dusz) czy zamienić go na inny - lepszy ale nie runiczny

Tak daj buffa
51 (64.6%)
Nie, nic nie rób
17 (21.5%)
Zamień ten miecz na inny
11 (13.9%)

Głosów w sumie: 79

O temacie

Autor Lukizzz

Zaczęty 20.06.2014 roku

Wyświetleń 125387

Odpowiedzi 467

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ciekawa opcja, przemyślę, te lochy to podziemie ^^

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
W sumie powinni mieć bazę, do której wracają na noc.  Musi u nich być handlarz, co oferuje miecze i zbroje na samą zręke i nauczyciele. W dzień porozrzucani. I daruj sobie zadania typu lataj w dzień z jednego krańca świata do drugiego, by przekazać wiadomość jakiemuś członkowi grupy.

Volfer

Volfer

Użytkownicy
Ten ktoś ?
posty78
Propsy10
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Ten ktoś ?
A czy przypadkiem w lesie jak się idzię w kierunku obozu sekty niema żadnej wolnej jaskini?

****:::*******
***©°©****
        To dla Was ...Weterani

{łał sztuka współczesna :O}
                    /
¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿  « Weterani

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest, w której jest cienostwór, ale tam jest już quest zaplanowany...

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Imho ten obóz mysliwych to gdzieś rozsądnie jedynie w okolicach cmentarzyska orków i nad jaskinią goblinów, nigdzie indziej za bardzo nie ma sensu, w lesie będzie za blisko do areny/przemytników imho i bez sensu 2 obozy koło siebie.

Ewentualnie rozbudować to u Aidana można ale to też taki sobie pomysł....... w sumie..... może wsadzić ten obóz myśliwych tam gdzie te rozwalone chaty koło nowego obozu na przeciwko, na drugim brzegu ? Tam w sumie jest sporo miejsca i jakaś tam vob nawet był z tym daszkiem że coś tam miało byc ale ani PB chyba ani Poziomkaz nie miało pomysłu, tam idealne miejsce chyba byłoby, tylko troszkę od czapy.

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Odpuście sobie tą gildię. Co ci zabójcy będą robić? Do magnatów się nawet nie dostaną. Będą zabijać z nudów kopaczy i patrole strażników lub strażników świątynnych udających się do Starej Kopalni, bo tak? Tak ma to wyglądać?

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Odpuście sobie tą gildię. Co ci zabójcy będą robić? Do magnatów się nawet nie dostaną. Będą zabijać z nudów kopaczy i patrole strażników lub strażników świątynnych udających się do Starej Kopalni, bo tak? Tak ma to wyglądać?

zabójcy zgadzam się bez sens ;p ale myśliwych można dodać ;p

Volfer

Volfer

Użytkownicy
Ten ktoś ?
posty78
Propsy10
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Ten ktoś ?

Volfer

MT 3.0
#187 2014-06-29, 22:12(Ostatnia zmiana: 2014-06-29, 22:39)
No to ja nie wiem chociaż, nie daleko obozu łowców orków jak się idzę w kierunku wieży na prawo była chyba jaskinia z kretoszczurami, ale nie tam są tereny orków to się chyba nie nadaje :/

Post połączony: 2014-06-29, 22:24
Albo chuj i wyjebadz ciało Neka z jaskini i tam coś zrobić dać pare skał i tyle albo tam dalej w prawo od jaskini Neka są tam chyba same kretoszczury. Albo tam koło jeziorka w okolicach wejścia do nowego obozu.

Post połączony: 2014-06-29, 22:26
Bo ja do cholery już NIEWIEM :/

***©°©****
        To dla Was ...Weterani

/

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chuj się pisze przez ch.

W sumie to może macie racje ale po pierwsze komuś muszę dać jakieś questy związane z kradzieza w gothicu 1, a po drugie to mieli być koledzy monka, czyli inni zabójcy.

Volfer

Volfer

Użytkownicy
Ten ktoś ?
posty78
Propsy10
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Ten ktoś ?
Wiesz co ty nie patrz na te ankiety ale rób jak ty uważasz. Jak dla mnie powinieneś naprawić bugi i dodać questy a nie dodawać nowe obozy itp. to powinno być poprawieniem moda a nie ulepszeniem (to jest tylko moje zdanie!)

***©°©****
        To dla Was ...Weterani

/

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tu Cie wyprzedze bo bugi już wszystkie naprawione, a teraz robię balans. Chociaz nie wiem czy nie lepiej robić balans na koniec wtedy kiedy będzie wszystko inne już zrobione.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Taka propozycja, obok NO przy jeziorze sa takie chatki. Moze wrzucicie tam jakiegos NPC albo questa albo cus? :lol:

Volfer

Volfer

Użytkownicy
Ten ktoś ?
posty78
Propsy10
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Ten ktoś ?
Ja to nie wiem ale chyba raczej lepiej gdy wszystko będzie skączone :) (eh... fon mi pada :/)

***©°©****
        To dla Was ...Weterani

/

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Lukizzz

MT 3.0
#193 2014-06-29, 22:54(Ostatnia zmiana: 2014-06-29, 23:05)
Mac Dun jak nie będę miał nic do roboty to może coś tam jebne ale raczej nie npcta tylko jakaś rzecz potrzebna do questa...

Volfer pisze się skończone analfabeto...

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Taka propozycja, obok NO przy jeziorze sa takie chatki. Moze wrzucicie tam jakiegos NPC albo questa albo cus? :lol:

ta niech doda rybki do jeziorka i rybaków xD

bez przesady, ja bym te chatki wywalił i dodał podobne na przeciwko i tam obóz myśliwych imho

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak by the way to w tym modzie w nowych questach będzie dużo wątków fabularnych zarówno nowych jak i przerobionych starych, wiec duuzo czytania tych fajnych hitorii w dialogach xd Podejrzewam ze u Tizgara klawisz ESC pójdzie w ruch :D

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Myśliwych można dodać  w tym lesie co chcesz lukizz, tam gdzie jest wodospad, tylko, że to za blisko innych obozów, lub daleko w terytorium orków najlepiej. Daleko od innych obozów, pełno terenów(do polowania też) do wykonania nawet szeregu misji pobocznych bez przeszkód. Jest w tedy sens robić wieże obronne itp. Tylko, niech to nie będzie taki mały obóz jak od łowców orków. Jak masz chęci możesz się pokusić by zrobić z nich nową gildię główną zrzeszającą członków innych obozów, tak jak obóz strażników kopalni.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak mysliwi bedą w tym lasku co zaznaczylem. Obóz na terenach orkow nie wiem na czym to miałoby polegać, oni mieszkają w kolonii dla trofeow mysliwskich ale nie po to żeby pchac się w wojnę z orkami. Obóz lowcow orkow planuje przebudowac i zrobić go większego.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
To chyba z jakiegoś moda to jest ściągnięte...
Rick? Czas Zapłaty? XD

Hmm, zawsze jest magazyn SO nad targowiskiem
Imo tacy zabójcy powinni być incognito... wewnątrz wszystkich obozów, ale zachowujący się jak zwykli ich mieszkańcy. Żeby dowiedzieć się kto jest jednym z nich trzeba by mieć na sobie np. jakąś ich błyskotkę. A pierwszego z nich, który nam pomoże się z nimi skontaktować, można dać gdzieś po drodze, będącego w potrzebie i pech chce, że akurat my się napatoczymy.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Imo tacy zabójcy powinni być incognito... wewnątrz wszystkich obozów, ale zachowujący się jak zwykli ich mieszkańcy. Żeby dowiedzieć się kto jest jednym z nich trzeba by mieć na sobie np. jakąś ich błyskotkę. A pierwszego z nich, który nam pomoże się z nimi skontaktować, można dać gdzieś po drodze, będącego w potrzebie i pech chce, że akurat my się napatoczymy.
Mimo to, po co ta gildia w koloni karnej? Będą zabijać kopaczy, którzy podkradli w kopalni parę bryłek więcej by pożyć trochę dłużej?

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry