Dobra! Ja też mam parę swoich propozycji (jakżeby inaczej

), w tym też parę absurdalnych, no ale zawsze można spróbować.
- Ostatnio udostępniono ZENa Kolonii przeniesionego na G2. Sądzę, że powinniście przenieść MT na ten silnik, ponieważ wyeliminujecie wiele błędów. Jeśli chodzi o łamanie praw autorskich to możecie przecież zrobić instalator, który wymaga zarówno G1 i G2 do instalacji, gdyż z tego pierwszego wymagałby dubbing do instalacji.
- Ten miecz co go dostawaliśmy od Sheer'Ghara jest za mocny. Powinno być tak, że ulepsza się go jak Szpon Beliara, co parę leveli i przy kapliczce Innosa, choć i tak nie powinien być silniejszy od Uriziela.
- Uriziel i Starożytna Zbroja Magiczna najlepszymi przedmiotami w grze.
- Wywalić Smoka-ożywieńca z zatopionej wieży Xardasa. Sorry, ale dla mnie się to nie klei.
- Wprowadzić alchemię do nauki.
- Niech wreszcie da się nauczyć 100% dwuręcznej w uczciwy sposób. Ponadto musicie zrobić tak, żeby Bezi jak biegnął to trzymał miecz w jednej ręce, bo trzyma w obu i gdy się zatrzymuje nie ma animacji przechodzenia z dwóch rąk do jednej, więc to głupio wygląda.
- Napisanie wątku Pradawnych od nowa. Cieszę się, że chcecie to zrobić i tylko to podkreślam.
- Wywalenie tego, że Magowie Wody i Kruk chcą się przenieść do Jarkendaru. Nie chodzi mi tu o lore, bo mam na nią wyjebane, ale jest to po prostu głupie.
- Nagranie dubbingu od nowa, gdyż obecny to tragedia.
- Dodanie nowych broni. Mam tu na myśli też nowe modele, bo ten sam model ze zmienionymi statami to o kant dupy rozbić. Dajcie te z WOGa i Nocy Kruka.
- Nowe modele potworów np. dla Strażnika portalu i Ognionoścy. Możecie z WOGa wziąć.
- Przydałyby się bohaterskie czyny za zabicie wyjątkowych istot (jak w Returningu).