Głosów w sumie: 88
O temacie
Autor Halk_Hogan_PL
Zaczęty 25.05.2014 roku
Wyświetleń 467512
Odpowiedzi 1517
Tituf
Volfer
Halk_Hogan_PL
Dobrze, że Screen2 Wersji v2 jest podpisany... bo nie myślałem, że to jagoda. Trochę to mało czytelne, ale może taki jest zamysł. Zresztą, ankieta wyraźnie pokazuje, czego oczekują gracze- mrocznych lokacji. No to mamy.
Jak dla mnie ta pierwsza wersja lepsza
Szorstak w screenie nr 2 jakoś tak sztucznie wygląda. Dodaj może jakąś kępkę trawy albo zakryj np mchem jego punkt styczności z podłożem.
Werewolf
gothic1210 Gość
Moze jakbys dodal ja WSZEDZIE a nie tylko pod grzybkami to jakos by przeszlo. Poza tym - gdzie są te zajebiste tekstury podloza? Czemu nadal widze tu slabe tekstury gothiczka?
Wyglada... srednio. Sam model jest jak najbardziej zajebisty, opis w grze też mi sie podoba i moim zdaniem każdy stary/nowy przedmiot taki opis mniej wiecej powinien miec. Ale ta trawka co dodales.... Moze jakbys dodal ja WSZEDZIE a nie tylko pod grzybkami to jakos by przeszlo. Poza tym - gdzie są te zajebiste tekstury podloza? Czemu nadal widze tu slabe tekstury gothiczka?
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 21:51Wyglada... srednio. Sam model jest jak najbardziej zajebisty, opis w grze też mi sie podoba i moim zdaniem każdy stary/nowy przedmiot taki opis mniej wiecej powinien miec. Ale ta trawka co dodales.... Moze jakbys dodal ja WSZEDZIE a nie tylko pod grzybkami to jakos by przeszlo. Poza tym - gdzie są te zajebiste tekstury podloza? Czemu nadal widze tu slabe tekstury gothiczka? Trawa będzie wszędzie. Z teksturami podłoża muszę pomyśleć, są one w rozdzielczości 2048x2048 ale mappowanie jest dość małe. Ale znowu gdy je zwiększę to tekstura będzie bardzo się powtarzać. Chyba, że zakryje się roślinnością.
MajkeI
Maciej
Cytat: Werewolf w 2014-07-25, 21:51Wyglada... srednio. Sam model jest jak najbardziej zajebisty, opis w grze też mi sie podoba i moim zdaniem każdy stary/nowy przedmiot taki opis mniej wiecej powinien miec. Ale ta trawka co dodales.... Moze jakbys dodal ja WSZEDZIE a nie tylko pod grzybkami to jakos by przeszlo. Poza tym - gdzie są te zajebiste tekstury podloza? Czemu nadal widze tu slabe tekstury gothiczka? Trawa będzie wszędzie. Z teksturami podłoża muszę pomyśleć, są one w rozdzielczości 2048x2048 ale mappowanie jest dość małe. Ale znowu gdy je zwiększę to tekstura będzie bardzo się powtarzać. Chyba, że zakryje się roślinnością.
Cytat: Halk_Hogan_PL w 2014-07-25, 21:56Cytat: Werewolf w 2014-07-25, 21:51Wyglada... srednio. Sam model jest jak najbardziej zajebisty, opis w grze też mi sie podoba i moim zdaniem każdy stary/nowy przedmiot taki opis mniej wiecej powinien miec. Ale ta trawka co dodales.... Moze jakbys dodal ja WSZEDZIE a nie tylko pod grzybkami to jakos by przeszlo. Poza tym - gdzie są te zajebiste tekstury podloza? Czemu nadal widze tu slabe tekstury gothiczka? Trawa będzie wszędzie. Z teksturami podłoża muszę pomyśleć, są one w rozdzielczości 2048x2048 ale mappowanie jest dość małe. Ale znowu gdy je zwiększę to tekstura będzie bardzo się powtarzać. Chyba, że zakryje się roślinnością. Nie wiem czy dodanie wszędzie takiej trawy to dobry pomysł. W l'edition było tak, i gra muliła jak cholera
Leinnan Administrator
Przy łóżku dałbym jaśniejsze szmaty i drewno, drewno dodatkowo zasługuje na mocne AO.
Ventrue DreamVader
Ten Szorstak rzeczywiście zajebisty, ale to drewno przy łóżku wygląda strasznie dziwnie. Niczym kawałek kamienia z chociażby Dworu Irdorath. A co do wody, ciągle mam wrażenie, że wygląda to jak rozłożona folia. To wygląda na jezioro więc woda powinna być chyba bardziej przezroczysta, ewentualnie zabrudzona ale nie podchodząca pod stonowany niebieski. No ale to się tylko mnie tak wydaje.
I co, nie ma różnicy może?Stary - nowy:OCZYWISCIE MOWIE O PODLOZU!