Tak mi się spodobała Twoja ciężka praca, że przeczytałem wszystkie 28 stron. Muszę przyznać, iż wspaniale to wygląda i wyglądać będzie. Aż dziwne, że jesteś w stanie na bieżąco udostępniać zrzuty. Tylko życzę Ci, abyś nie stracił zapału, bo na pewno czeka Cię BAAARDZO żmudna praca.
Najbardziej spodobały mi się dwa poniższe zrzuty:
Fantastycznie to wygląda. Dobrze dobrane kolory. Mimo głównie panującego ponurego klimatu na jakim bazujesz pasują różnokolorowe obiekty.

Jak widzę takie "smaczki" to aż mnie nabiera tylko na przechadzkę po Khorinis w celu podziwiania otaczającego mnie świata. Przednia robota.
Co do tego mam podobne zdanie, tylko podziwiać.
Najlepsze w tym wszystkim i godne pochwały( nie znalazłem lepszego słowa

) jest to, iż pracujesz SAM... Tylko się nie poddawaj i powodzenia w dalszych pracach.

I mam jeszcze jedno pytanie. Skoro już w mieście Khorinis jest/będzie ponuro to jestem ciekaw jak ukażę się obraz Górniczej Doliny. Jak wiadomo GD ma to w sobie, że wyglądać powinna na zapuszczone miejsce, ruiny, pełno potworów( orki, smoki itp.) i jeszcze do tego przydałaby się mocno ponura atmosfera hmm... (?? może śmierci ??). I tu nasuwa się pytanie: Jak Ty to widzisz?
Dobra mógłbym tak pisać i pisać.