Poszukiwany człowiek przez niemieckiego moddera TheEternal 1096 2

O temacie

Autor Bogdan Zwei

Zaczęty 13.05.2014 roku

Wyświetleń 1096

Odpowiedzi 2

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Hi, do you know the polish modder who uploaded a lot of fency armors in our Modderdatenbank? there he is called Rysa PL, but i wasn't able to find him neither in this forum, nor in the polish theModders forum.

We kinda admire his work and would appreciate his work on our big project LoA (Legend of Ahssûn)

kind regards,
TheEternal - LoA Modteam

Postanowiłem pomóc tej osobie, ponieważ napisał on do mnie na WoG'u. Niezbyt wiedziałem, gdzie mogę wstawić ten temat, także wstawiam go tutaj. Nie wiem, czy Rysa PL ma tutaj konto, starałem się go znaleźć na forum, ale nie udało mi się. Także, jeśli ta osoba ma tutaj konto, niech da znać w tym temacie oraz niech napisze do TheEternal.

Stronka do jego profilu.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Rysa ma tutaj konto, tylko bez dopisku PL.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry