Pomoc w przejściu Złotych Wrót 605916 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 605916

Odpowiedzi 1140

greex

greex

Użytkownicy
posty96
Propsy14
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się źródło nieśmiertelności kamiennych strażników przy domie strażników umarłych?

Pochodź dokładnie po terenie pod barierą, a prędzej czy później znajdziesz jaskinię w której owo źródło znajdziesz :).

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
O której godzinie i z  którego obozu wychodzi ten pirat co trzeba go zabić(Julus czy coś takiego)?

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
O której godzinie i z  którego obozu wychodzi ten pirat co trzeba go zabić(Julus czy coś takiego)?

Zamiast słuchać dialogu to się przewija ,obóz przy wieży (dawnej od bandytów) było to chyba wieczorem i musisz poczekać trochę aż wyjdzie

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Gdzie znajduje się źródło nieśmiertelności kamiennych strażników przy domie strażników umarłych?

Pochodź dokładnie po terenie pod barierą, a prędzej czy później znajdziesz jaskinię w której owo źródło znajdziesz :).

Borykam się z tym samym problemem. Chodzę od wewnętrznej strony bariery (od zewnętrznej nie ma jak) i żadnej jaskini nie znajduje.

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders

Borykam się z tym samym problemem. Chodzę od wewnętrznej strony bariery (od zewnętrznej nie ma jak) i żadnej jaskini nie znajduje.

Spoiler

Trzymaj się blisko prawej krawędzi a dojdziesz do jaskini z golemem i kamieniem nieśmiertelności.

lisord

lisord

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dwie sprawy.
1. Gdzie znajdę zwój sen.
2. Od kogo mogę kupić skrzydała krwiopijcy(van ich nie ma). Gdzie ewentualnie znajdę krwiopijcę poza bagnami bo tam je wybiłem i nie chcą się odrodzić. :wstyd:
Dzięki.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Powie mi ktoś, jak zabić tych CHOLERNYCH czarnych magów? bo co nie zadam im obrażeń to strzela we mnie energia podobna do czaru Beliara i ginę! D:

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

boro922

boro922

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@up
bijesz 2-3 razy. leczysz sie. bijesz 2-3 razy leczysz sie. Ja zrobilem tak.
Możesz też rzucić deszcz ognia, ale zaatakujesz w ten sposób swoich i mnie np bili orkowie.

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Powie mi ktoś, jak zabić tych CHOLERNYCH czarnych magów? bo co nie zadam im obrażeń to strzela we mnie energia podobna do czaru Beliara i ginę! D:

Ja ich zabiłem z łuku i przy okazji się leczyłem, pomimo magicznych ataków, spróbuj burzą ognistą czy jakimiś zwojami magicznymi.

Dwie sprawy.
2. Od kogo mogę kupić skrzydała krwiopijcy(van ich nie ma). Gdzie ewentualnie znajdę krwiopijcę poza bagnami bo tam je wybiłem i nie chcą się odrodzić. :wstyd:
Dzięki.

1. Sen? Nie wiem ja nie szukałem ogólnie, ale poszukaj u Temp-Shaka, Pyrona itp. Wolnych zwojów nie znalazłem chyba.

2. Jak zabiłeś to chyba już krwiopijców nie znajdziesz, Vam na pewno ich nie ma?

SsSmokePL

SsSmokePL

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak przejść Złe sny Apollosa?

lisord

lisord

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Dwie sprawy.
Dzięki.

1. Sen? Nie wiem ja nie szukałem ogólnie, ale poszukaj u Temp-Shaka, Pyrona itp. Wolnych zwojów nie znalazłem chyba.

2. Jak zabiłeś to chyba już krwiopijców nie znajdziesz, Vam na pewno ich nie ma?

1. No właśnie żaden z kupców ani magów nie ma zwoju sen, znalazłem tylko zapomnienie, ale nawet juz nie pamiętam gdzie on był.
2. Ani Vam, ani żaden kupiec w Jarkendarze nie ma skrzydeł krwiopijcy. Serio nie ma poza bagnami żadnego krwiopijcy?

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
A do czego potrzebujesz zwoju snu i skrzydeł krwiopijcy? Przechodziłem drogą najemnika, to nie wiem czy są jakieś questy z tym związane.

lisord

lisord

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A do czego potrzebujesz zwoju snu i skrzydeł krwiopijcy? Przechodziłem drogą najemnika, to nie wiem czy są jakieś questy z tym związane.
Questów nie ma. Chciałem stworzyć runy. Sen + Burza  :F

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty44
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Mam problem z questem o Pergaminie mocy. Ostatni wpis informuje że logan powienien coś wiedzieć a u niego koniec,

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
O której godzinie jest ten "wieczorny" spacer Julesa? Nienawidzę tego typu zadań, czekanie gothicowych godzin, by jakiemuś NPC łaskawie się odpaliła rutyna.

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty44
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
O 22:02

A co mam zrobić by zdobyć pergamin

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
O 22:02

A co mam zrobić by zdobyć pergamin

Rozmawiałeś z Kirgo i Bonzo?

Musisz pierw porozmawiać z  Brago, odeśle Cie do Kirgo i Bonzo, porozmawiaj z nimi, dopiero wtedy udaj się do Logana.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Czekam do nawet tej 23:00 i nic. Takie zadania ZAWSZE są zbugowane.

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Prześpij się do wieczora i poczekaj na rozwidleniu aż będzie szedł.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Nie wiem, czy poniższe pytania będą nadawały się do tego tematu, jeśli nie to poprosiłbym o przeniesienie. Nowego tematu przypinać nie chciałem, bo moim zdaniem, byłoby to "burdelowanie" całościowego tematu Złotych Wrót, no ale do rzeczy. Otóż na użytek własny, w celu zaspokojenia ciekawości (jak i tego, że lubię ugrywać 100%, jednak przechodzenie modyfikacji specjalnie dla innej gildii nie sprawia mi żadnej satysfakcji), chciałem spytać o kilka rzeczy, jeśli można to wypunktuję, coby nie wynikło jakichś nieporozumień. Więc :

1. Ile jest misji (zarówno tych pobocznych jak i głównych) ogólnie w Złotych Wrotach? Czytałem, że 100, jednak nie wiem czy jest to PONAD 100 czy PONIŻEJ 100, to też prosiłbym o sprostowanie (grając najemnikiem orków do 3 rozdziału doliczyłem się ponad 70 misji, jednak błąd gry zmusił mnie do jej ponownego rozpoczęcia). Dodam też, że w żadnym wypadku nie chodzi mi o wypisanie misji jedna po drugiej, tylko ogólne ujęcie sprawy - jak wyżej, lubię wiedzieć na czym stoję.
2. Jaki jest najlepszy dostępny pod koniec gry ekwipunek dla każdej z klas (najemnik orków, mag wody, paladyn)?
3. Czy można podczas jednej gry nauczyć się i regeneracji hp i regeneracji many?
4. Czy w modyfikacji zostały dodane jakieś nowe czary z run?

To tyle, prosiłbym jak najbardziej o odpowiedź (może być w temacie, może być wiadomość prywatna). Pozdrawiam i jeszcze raz - z góry dziękuję.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry