Nie wiem, czy poniższe pytania będą nadawały się do tego tematu, jeśli nie to poprosiłbym o przeniesienie. Nowego tematu przypinać nie chciałem, bo moim zdaniem, byłoby to "burdelowanie" całościowego tematu Złotych Wrót, no ale do rzeczy. Otóż na użytek własny, w celu zaspokojenia ciekawości (jak i tego, że lubię ugrywać 100%, jednak przechodzenie modyfikacji specjalnie dla innej gildii nie sprawia mi żadnej satysfakcji), chciałem spytać o kilka rzeczy, jeśli można to wypunktuję, coby nie wynikło jakichś nieporozumień. Więc :
1. Ile jest misji (zarówno tych pobocznych jak i głównych) ogólnie w Złotych Wrotach? Czytałem, że 100, jednak nie wiem czy jest to PONAD 100 czy PONIŻEJ 100, to też prosiłbym o sprostowanie (grając najemnikiem orków do 3 rozdziału doliczyłem się ponad 70 misji, jednak błąd gry zmusił mnie do jej ponownego rozpoczęcia). Dodam też, że w żadnym wypadku nie chodzi mi o wypisanie misji jedna po drugiej, tylko ogólne ujęcie sprawy - jak wyżej, lubię wiedzieć na czym stoję.
2. Jaki jest najlepszy dostępny pod koniec gry ekwipunek dla każdej z klas (najemnik orków, mag wody, paladyn)?
3. Czy można podczas jednej gry nauczyć się i regeneracji hp i regeneracji many?
4. Czy w modyfikacji zostały dodane jakieś nowe czary z run?
To tyle, prosiłbym jak najbardziej o odpowiedź (może być w temacie, może być wiadomość prywatna). Pozdrawiam i jeszcze raz - z góry dziękuję.