Pomoc w przejściu Złotych Wrót 607057 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 607057

Odpowiedzi 1140

deckdogz123

deckdogz123

Labirynt
posty162
Propsy10
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
Witam gdzie znajdę skrytkę Borysa ?

Skrytka borsya ? Idź do kotliny i tam będzie jaskinia na końcu dobrze schowana i tam będzie leżał. Tam gdzie w G2NK szukałeś Angus'a i Hank'a chyba.

Są to moje niektóre prace ! ! !

Nie zajmuje już się modingiem tak jak kiedyś. Od czasu do czasu LvL Designer. Chętnie pomagam.

http://ariathan.wrzuta.pl/wrzucone/obrazy

piwodex

piwodex

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest bratanek Fiska, Suarez? (Fisk chce odzyskać swoje rzeczy by opuścić Jarkendar)

Seinnt47

Seinnt47

Tester Złotych Wrót
posty4
ProfesjaReżyser
  • Tester Złotych Wrót
Gdzie się ukrywa Samuel? Znalazłem już dwie jaskinie na bagnach w jednej był szkielet mag a druga jest całkowicie pusta.

deckdogz123

deckdogz123

Labirynt
posty162
Propsy10
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
Gdzie jest bratanek Fiska, Suarez? (Fisk chce odzyskać swoje rzeczy by opuścić Jarkendar)

NO jak to gdzie ? Tam gdzie fisk sprzedaje w g2nk to tam w domu przewiewnym siedzi i coś czyta. Tam gdzie ten magazyn Grinsa to na samym końcu, też jak z nim nie gadałeś to stoi na schodach i daje ci w prezencie łuk.

Post połączony: 2014-05-13, 22:58
Gdzie się ukrywa Samuel? Znalazłem już dwie jaskinie na bagnach w jednej był szkielet mag a druga jest całkowicie pusta.

Samuel ?  Hmm. Jak idziesz w stronę bandytów to zejdź na sam dół schodów i trzymaj się prawej strony w sensie idziesz dalej w prawo cały czas przy skale. Znajdziesz tam jaskinie i Samuela w formie ścierwojada.

Nie zajmuje już się modingiem tak jak kiedyś. Od czasu do czasu LvL Designer. Chętnie pomagam.

dzikewonsze

dzikewonsze

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam zadanie żeby zanieść 10 niebieskiego bzu Garondowi a więc zdobyłem go lecz nie wiem gdzie jest Garond zazwyczaj stał na lewo od strony Hagena szukałem go po całym obozie  z góry dziękuje za pomoc :)

deckdogz123

deckdogz123

Labirynt
posty162
Propsy10
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
Mam zadanie żeby zanieść 10 niebieskiego bzu Garondowi a więc zdobyłem go lecz nie wiem gdzie jest Garond zazwyczaj stał na lewo od strony Hagena szukałem go po całym obozie  z góry dziękuje za pomoc :)

Powinien być w dordze do jaskini Samuela, patrz wyżej @up.

dzikewonsze

dzikewonsze

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
już znalazłem dziękuje a wie ktoś po co klucz który wyciągnąłem z chrząszcza ? ? ? :D a i wie ktoś ile maksymalnie reputacji można zdobyć w obozach ? 100 ? 

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Ten klucz służy do otwarcia skrzyni, która się pojawia po pociągnięciu za przełącznik w miejscu, gdzie w zwykłym g2nk były ciała Angusa i Hanka. Jednak jak tam wejdziesz to wysuwają się kolce i nie możesz wyjść inaczej niż runą teleportacyjną.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

greex

greex

Użytkownicy
posty96
Propsy14
  • Użytkownicy
Jestem przy queście gdzie muszę dla orkowego szamana zdobyć pergamin mocy. Byłem na bagnach, Alvaro mnie wysłał na poszukiwania swojego posłańca. Znalazłem go (trupa), a Nod coś tam mówił, że uciekał przed jakąś kobietą - co dalej? Mam kogoś zagadać czy coś?

piwodex

piwodex

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wykonać zadanie "Złe sny Apollosa"?
"Saturas zgodził się ale najpierw chce bym wyjaśnił dlaczego maga Apollosa meczą złe sny."

PS
To zadanie znika z dziennika po np. zabiciu poszukiwacza lub zdobyciu złotej zbroi. BUG?

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jestem przy queście gdzie muszę dla orkowego szamana zdobyć pergamin mocy. Byłem na bagnach, Alvaro mnie wysłał na poszukiwania swojego posłańca. Znalazłem go (trupa), a Nod coś tam mówił, że uciekał przed jakąś kobietą - co dalej? Mam kogoś zagadać czy coś?

Idź do Obozu Bandytów i zagadaj do Alberta (czy jakoś tak) może to pomoże.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy najlepiej wykorzystać Bonusy ?

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Zostało mi zadanie z piorem sokoła(czy orła) i ze skradzionym przepisem na yla czy jakoś tak dostajemy to zad. od kucharza.
Jak je wykonać ?

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

Xan

Xan

Angielska wersja Złotych Wrót
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Angielska wersja Złotych Wrót
Zostało mi zadanie z piorem sokoła(czy orła) i ze skradzionym przepisem na yla czy jakoś tak dostajemy to zad. od kucharza.
Jak je wykonać ?

Potrzebne piórko znajdziesz w obozie Orków za kuźnią Kowala.

greex

greex

Użytkownicy
posty96
Propsy14
  • Użytkownicy
Jak je wykonać ?

Co do przepisu Yala - zagadaj z Kuchcikiem (ten pomocnik od Kucharza) i nie jestem pewien czy jest to konieczne, ale prawdopodobnie musisz mieć kradzież kieszonkową - powinieneś mieć podczas dialogu z nim opcję kradzieży tego przepisu :)

piwodex

piwodex

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A co z zadaniem "Złe sny Apollosa" Ktoś chyba przeszedł grę, pomóżcie. To zadanie zleca Saturas. Jak je wykonam to zgodzi się dołączyć do Xardasa i Miltena.

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Jak wykonać te zadanie ze snami Apollosa? Znalazłem ciało, a on każe mi szukać dalej - nie mam pojęcia jak to wykonać.

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty44
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie mogę znaleźć tej siekiery od snów Apollosa nie wiem co robić.

Edit:
Znalazłem! Była po drugiej stronie drzewa w krzakach.  :D

deckdogz123

deckdogz123

Labirynt
posty162
Propsy10
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
Jak wykonać te zadanie ze snami Apollosa? Znalazłem ciało, a on każe mi szukać dalej - nie mam pojęcia jak to wykonać.

Szukaj tam dalej. Musisz znaleźć zakrwawiony toporek i wtedy zdaj raport :)

piwodex

piwodex

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie dokładnie jest ten toporek? Może mam buga?

0 użytkowników
Do góry