Pomoc w przejściu Złotych Wrót 547143 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 547143

Odpowiedzi 1140

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2154
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Czy da się ukończyć misję z cieniostworami dla Lio?

Nie, ponieważ w rzeczywistości ten dialog był podpuchą i trzeba było wybrać to drugie.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Na 1 ci odpowiem bo odp nie padła nigdzie to jest tyle czekasz na rozwój wypadku to nie jest jego ostatnia prośba :P
Na 2 pytanie masz odp w moim poście ofc styka wcześniej kupić jedna rzecz i problem z głowy mądry polak po szkodzie lub ratować się kodem na który czekam
Na 3 boze ile razy ludzie już mówili grobowiec quahodrona zamiast robić większy spam lepiej by było przemaglować te jak narazie jeszcze parę stron to nie returning i 300stron + jeszcze nie

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Jarooo

Jarooo

Użytkownicy
posty96
Propsy3
  • Użytkownicy
Mam rady na dość często zadawane pytania:
1) Jeśli Karras Was bije, spróbujcie zaopatrzyć się w zwój "Niepamięć" (na pewno jest gdzieś do kupienia, chyba w obozie paladynów) i po prostu z daleka go rzućcie na handlarza.
2) Co do misji ze szczurami - wyjdźcie z obozu i sprawdźcie za tą piramidą, tam są dwa szczury, może o nich zapomnieliście.

Gormak

Gormak

Użytkownicy
posty52
Propsy1
  • Użytkownicy
Czy ktoś może podać dokładną lokalizację miecza dla Vegi (prawej ręki Ancilli)? Nigdzie nie mogę go znaleźć ani kupić :/

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jarooo problem w tym ,że użyłem na nim zwoju ,,Niepamięć, a dalej mnie atakuje.Lecz spróbuję jeszcze raz.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Miecz jest niedaleko chaty brata xardasa dawnej chaty eremity masz tam jaskinie z kapliczka beliara i 2 szkieletami miecz sam w sobie jest imba i można go nawet już w 1 rozdziale założyć i mieć spokój do końca gry, odzyskać od vegi jest go dużo trudniej da się go pobić tak aby nikt się nie rzucił ale to jest gorsza sprawa

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Ghoostek

Ghoostek

Użytkownicy
posty2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak dostać questa od: Bonesa, Jack'a Aligatora i od tego co trzeba znaleźć sakiewkę? Nie mam z nimi żadnych opcji dialogowych i nie zagadali do mnie.

N0T3nT0

N0T3nT0

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Takie pytanko.

Spoiler
Mam problem z Magami Wody, mianowicie ze złym snem Apollosa, znalazłem martwe ciało, ale za nic nie mogę znaleźć tej siekiery. Możecie mi wskazać gdzie DOKŁADNIE on jest? Czytałem odpowiedź użytkownika Adanosa, ale za nic nie mogę tej siekierki znaleźć.

BrususPL

BrususPL

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, takie pytanie, jak ułożyć kamienie mocy w domu kapłanów ?

SsSmokePL

SsSmokePL

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuje pomocy
Co trzeba zrobić jak Hagen nie zgodził się na ułaskawienie bandytów, porozmawiałem z Neorasem i w dzienniku mam napisane, że może inaczej zdobęde tą tabliczkę ze złotych wrót proszę o odpowiedź bo niewiem wogóle o co chodzi i do kogo mam zagadać...

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Dostałem zadanie od jacka aligatora zlikwidować julasa tylko ze nie wiem o której on wychodzi z obozu.
Czekam i czekam a go dupa dallej nie widac

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

down

down

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jaki to znak co każe wykopać ten ork w pierwszym zadaniu dla najemnika orków poszłem do niego o 24 i gdzieś z nim poszłem .
Za dobrą odpowiedz dam propsa

Jebać pierdoloną schizofremie :P

berserker1989

berserker1989

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
down

Spoiler
nie kopiesz tego znaku tylko idziesz do temp - shaka tego szamana

Gdzie leży naszyjnik Sary? Ten co go z nią na bagnach szukamy

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ile mam czekac na wiadomosc od Vaka co mial naradzic sie z szamanami? I co musze zrobic by Grins z obozu bandytow wposcil mnie do nadzorcow?

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie może mi ktos dac SS'a gdzie jest amulet Sary ,gdyż szukałem już wszędzie.
A jesli można prosić o kod na ten amulet to tez by pomogło.

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Idz od sary na prawo i tam jest przy drzewie.

To ile ja  mam czekac na wiadomosc od Vaka co mial naradzic sie z szamanami? I co musze zrobic by Grins z obozu bandytow wposcil mnie do nadzorcow?

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Szukałem nie ma przy niej szukałem dokładnie nie ma , nie ma ktos kodu?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Zrób questa od grinsa było milion raz zleci ci go jak będzie miał ponad 20 repy w obozie lub będzie w gildii
To szukaj dalej ten amulet tam jest ale dokładniej bo napisanie na forum ze szukałem dokładnie nie rozwiązuje problemu :P

Dalej need kod na Krzesiwo na mięso już nie ta cześć problem rozwiązałem :P

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam 44 repy u bandytów i nadal nie dostałem zadania... Co zrobic?

dzikewonsze

dzikewonsze

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam :) wie ktoś po co jest klucz który znalazłem w chrząszczu ? :D 

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry