Pomoc w przejściu Złotych Wrót 542189 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 542189

Odpowiedzi 1140

Mayonezorro

Mayonezorro

Użytkownicy
Niewiedza jest błogosławieństwem.
posty85
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Niewiedza jest błogosławieństwem.
Witam, mam taki mały problem wynikający albo z mojej głupoty, albo z powodu jakiegoś buga czy czegoś w ten deseń. A mianowicie: nie mogę za żadne skarby wejść do obozu piratów, cieć przy bramie wciąż mnie zawraca wyzywając od 'szczawików'. Wyczytałem gdzieś że wchodzi się tam w II Rozdziale, trzeba mieć złoto etc. Kruszcu mam więcej niż wymagane, a i tak wejść nie mogę. Może nie doszedłem jeszcze do II Rozdziału, ale np. dostałem już quest od Karrasa na temat Zbroi z Cieniostwora, który rzekomo miał być dostępny właśnie w tym nieszczęsnym II Rozdziale. I tu się właśnie pogubiłem.

Jestem najemnikiem orków, porobiłem wszystkie dostępne questy we wszystkich obozach i aktualnie robię sobie 'Tajemnice Magicznej Bariery'.

Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam

Mayonezorro.

//przeniosłem do odpowiedniego tematu

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
:facepalm:
Może nie doszedłem jeszcze do II Rozdziału
Sam rozwiązałeś swój "problem". Jeżeli było napisane, że się wchodzi w II Rozdziale to się kurwa wchodzi w II Rozdziale. Irytuje mnie taki brak pomyślunku.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Mayonezorro

Mayonezorro

Użytkownicy
Niewiedza jest błogosławieństwem.
posty85
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Niewiedza jest błogosławieństwem.
Napisałem, że dostałem questa od Karrasa które np w takim poradniku jest niby dostępne w II Rozdziale, dlatego byłem zbity z tropu. Nie wiedziałem czy jestem w II Rozdziale, czy jeszcze nie a co za tym idzie nie wiedziałem czy nie mogę wejść ze względu na rozwój fabuły czy z powodu buga. I po co te nerwy? Ale mimo wszystko dzięki za odpowiedź jaka by nie była.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Zawsze mnie irytował brak myślenia, a II Rozdział rozpoczyna się w momencie kiedy od przywódcy gildii do której dołączyliśmy dostajemy zadanie szpiegowania piratów.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Mchuable

Mchuable

Użytkownicy
posty19
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
może mi ktoś powiedzieć gdzie są paczki mechrona po tym jak je niby schował?
i jeszcze mam pytanie i gdzie można zdobyć esencje ducha oprócz szamana w obozie oróków i w obozie magów wody? przez swoje roztargnienie wypiłem oba... ewentualnie jeśli nie ma już nigdzie podajcie kod na esencję to usunę sobie w konsoli te 5 pkt many.

RoNi

RoNi

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do czego służy srebro, albo kto je skupuje ?

Z góry dzięki.

DxC

DxC

Angielska wersja Złotych Wrót
posty21
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Angielska wersja Złotych Wrót
@Mchuable : Szczerze to też nie znalazłem paczek dla Mechrona (szukałem 2 godziny) i myśle że to bug i przez to nawet nie ukończyłem tej misji co naszczęście nie miało większych konsewkencji, a esencja many z tego co pamiętam musi być gdzieś w jaskini przy Obozie orków, poszukaj w jaskiniach ; )
@RoNi : Srebra nikt nie skupuje tak jak Kowal Rudy ale możesz je sprzedać każdemu kupcowi, zysk nie będzie wielki ale zawsze to coś :D

Trik

Trik

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest mag nikorenos

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Gdzie jest mag nikorenos
W obozie paladynów a jeśli go tam nie ma to poszukaj w obozie magów wody.

mordor04

mordor04

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
POMOCY!!!!! nie chce robić nowego wątku itp ale ku*** mać moze mi ktoś powiedzieć skąd mam zdobyć leczniczy korzeń jak w tej modyfikacji jest mało roślin z czego korzenia za ch** nie mogę znaleźć i kupić a potrzebuje do zrobienia mięsa w 2 zadaniu na maga wody... + skąd mam pobrać patcha skoro nie działa ściąganie z linka ktory jest podany na tym forum...

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Brak korzenia leczniczego raczej nie jest żadnym błędem, poszukaj dobrze. Ja znalazłem przypadkiem w jakiś krzakach ale z przykrością stwierdzam zapomniałem gdzie.
Jeśli nie znajdziesz to jedynym wyjściem będą kody.

mordor04

mordor04

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jeśli chodzi o ilość rośline do zebrania to normalnie dramat jest misja gzie potrzebny jest korzeń leczniczy a na całej mapie PI**A nie ma... ani kupić nie idzie WTF!!!

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
W tej misji Pyron daje torbę ze wszystkimi składnikami, wystarczy do niego zagadać...

mordor04

mordor04

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kuzwa dostałem jakaś torbe ale oniej zapomniałem +_+ tak czy siek ch*jowo ze mało roślinek do zbierania :d i tak juz kodem item wziełem

Mchuable

Mchuable

Użytkownicy
posty19
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra. Nie znalazłem esencji ducha. Może mi ktoś podać na nią kod?

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Esencje ducha jak się nie mylę można kupić u orka szamana Temp-Shaka.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Dokładnie bądź z tego co pamiętam u maga Sentariona zresztą w solucji powinno być napisane.

Mchuable

Mchuable

Użytkownicy
posty19
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
tak tylko zupełnie zapomniawszy że potrzebuje tej esencji i z zaskoczenia że mam takowe dwie w swoim ekwipunku (od szamana i maga)
wypiłem obie. Nie lubię sobie psuć grę kodami ale jeśli trzeba to to zrobię bo chcę dołączyć do obozu orków, a nie zrobiony quest będzie mnie dręczyć do końca gry

ForestGump

ForestGump

Użytkownicy
Nawet w sercu Nieba, Anioły mogą czuć strach..
posty9
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Nawet w sercu Nieba, Anioły mogą czuć strach..
Siemano, mam problem jak kończę zadanie "Kto zabił Julsa: (czy jakoś tak) to powinienem iśc do więzienia ale niestety nic takiego się nie dzieje. Co może być przyczyną ? 

ForestAlpha

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Zainstalowałeś patcha, a nie zacząłeś nowej gry.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry