Nie wiem czy wtedy pojawia się stosowny list.
Mika powinien mieć nadal dialog Może później.
Ja to zgłaszałem, i zgłaszał to ktos jeszcze ,ze Bezi ma źle ustawiony dialog z Mika. Realnie jest to tak że wybieramy opcję Może później j po nieskutecznym Idziemy i wtedy Mika rusza z nami na pewne miejsce spotkania.
Powinno to być inaczej ale osoba odpowiedzialna za zmianę skryptu twierdzi że nie widzi tu błędu.
Jak to będzie w grze steifera to nie wiem, bo zdecydowanie NIE WOLNO było iść do Lorda Andre. Do Andre można było iść wyłacznie z niezbitymi dowodami swojej niewinności a tu kluczem jest wycieczka z Mika za miasto.
W sumie niedobrze. Teraz nawet gdy steifer będzie miał dowody ,a Andre wskutek dialogu uważa nas za mordercę i chce wymierzyć karę może dojść do sytuacji że nie da się go już przekonać.
Próbowalem kilku opcji dialogu z Miką, wybierając wpierw "później", potem "idziemy", i nic nie rusza się. Przy kolejnej próbie dialogu rzuca dziwny tekst coś w rodzaju "ty jeszcze żyjesz?"
Wiem, że wizyta u Andre była nieprzemyślana, zobaczę może uba się jakoś to załagodzić, czar zapomnienia czy coś w tym rodzaju. Oczywiście jeśli w ogóle te dowody niewinności uzyskam, mimo niechęci Miki do współpracy. A jeśli nie, to trudno, kilka godzin grania w plecy, nie taka tragedia. I tak niestety zawodowych zamówień mam mało :(