"Stare" gildie i zadania poboczne. 543555 1726

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 543555

Odpowiedzi 1726

Yukio

Yukio

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ostatnio w ŚŚ zauważyłem niedopracowaną rzecz.
W komnacie, gdzie trzeba w odpowiedniej kolejności użyć filarów  (ta koło komnaty z kolcami) jest nieograniczony spawn demonów. Będą się pojawiały w za każdym razem, kiedy ktoś użyje złej kombinacji. Można to traktować jako źródło expa i wbić na tym nawet 100 lv. Warto by to zmienić.

Wie może ktoś gdzie znaleźć Chromanin 3? Był temat na 2, 4 i 5 ale na 3 nie widziałem. Nie widzi mi się latanie po całej GD za książeczką :/

Lewkooo

Lewkooo

Użytkownicy
posty35
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No stary... Jak chcesz nabijać 100 lvl na demonie to proszę bardzo XD Nawet wbicie jednego poziomie trochę potrwa i myśle, że żaden szanujący się gracz nie będzie grindował expa na demonach. A chromanin 3 jest bodajże przy tej rzeczce przed NO.

Yukio

Yukio

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po prostu stwierdziłem, że to trochę niedopracowane :) Osobiście dobiłem na nich do... 41 lv? Brakowało chyba z 5k expa. I dzięki za info o książeczce :D

EDIT: Kurcze, a tak troszkę dokładniej jeśli chodzi o jego lokalizację? Bo przeszukałem pierwszy i drugi brzeg tego jeziorka przed NO oraz obie chatki, ale nie mogę go znaleźć

A i taka rada dla osób, które mają problem ze smokami. Po zabiciu bagiennego smoka, przy rozmowie z kamiennym, ognistym czy lodowym brakowało ostatniej kwestii w rozmowie. Musiałem wrócić do bagiennego smoka, zamienić się w niego przy pomocy "O" i wskrzesić za pomocą F8. Kiedy go zabiłem drugi raz pojawił mi się napis: Bagienny smok został zabity. Dopiero wtedy mogłem kontynuować zadanie: Polowanie na smoki. Wniosek: po zabiciu każdego smoka musi pojawić się napis, że dany smok został zabity. Jest to duży błąd w grze i (niestety) trzeba go rozwiązać kodem.

Godmil

Godmil

Użytkownicy
posty2
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Może mi ktoś wytłumaczyć kim jest osoba w czarnym płaszczu? Quest: Zbrodnia i kara.
Po rozmowie z karczmarzem dostaję informacje, że owe osoby spotkały postać w czarnym płaszczu...uznałem, że to Xardas ale nie mam z nim opcji dialogowych. No cóż to może Vatras? Niestety nie.
Proszę o podpowiedź, bo nikt inny mi nie przychodzi do głowy. :(

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po co grasz w global moda, skoro nie da się go ukończyć bez kodów. A Przeznaczenie, które wyszło ponad pół roku temu jest jego doskonalszą i rozszerzoną wersją ?

Aquaman

Aquaman

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Małe pytanie dołączyłem do magów ognia i dostałem zadanie by szukać magicznego pucharu jakieś wskazówki ? Dodam jeszcze że byłem w jatrkendarze i jeszcze gdzie mam szukac notatek damaroka odnośnie krwiopijców?

nerzhul

nerzhul

Użytkownicy
posty128
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam jestem w 3 akcie mam już naprawione oko inosa natomiast w watku starozytnego kultu jak dalem vatrasowi list od xardasa aby udal sie na miejsce spotkania vatras jest w wiezy xardasa natomiast xardasa nie ma w wiezy przeszukalem ja cala i stoje w miejscu prosze o odpwiedz czy to ug czy cos jestem w kropce od 3 dni i nie wiem co robic jeszcze w dzienniku pisze abym tez sie udal do xardasa natomiast jest tylko vatras i nie ma z nim zadnych lin dialogowych a xardasa brak cala wieza od gory do dolu przeszukanaa  :|  :hmmm:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry