Starożytny Kult 280980 677

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 280980

Odpowiedzi 677

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Skoro Garond siedzi na tronie to znaczy że paladyni wrócili do swoich zajęć.
Powinna być gadka -"wróciłem" i to co ma być posunąć się do przodu.

Doprawdy nikt nie zgłaszał podobnego problemu z Miltenem.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

K@T

K@T

Użytkownicy
posty152
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To zgłaszam pierwszy :-)
ps a jeśli zabiłem Falera bez wcześniejszej rozmowy z nim?? O_O Niby dodały się wpisy do dziennika, ale może to to ....

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
a jeśli zabiłem Falera bez wcześniejszej rozmowy z nim??
no to masz odpowiedź

Hawy10

Hawy10

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skad wziasc miecze dla tych straznikow zeby wejsc do wiezy mgiel ?? Wezwalem wszystkich dalem ten jeden miecz co mialem zeby pokonac falera ale potrzebne jest wiecej . co robic ?

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
trzeba
Spoiler
pogadać z Nędzarzem o monetach, zdobyć je i znaleźć kowala w Khorinis, który je wykuje.
Nie wykuje ich Harad ale powie kto to zrobi.
Jesli nie wsparłeś Nędzarza złotem wcześniej to musisz pogadać z kupcami w Khorinis bo jeden z nich ten stuff ma.

RybaC18

RybaC18

Użytkownicy
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam mały tudzież nieco większy problem, nie mogę zacząć zadania "Zbrodnia i kara". U kiranora odmówiłem, zaniesienia listu, może to miało wpływ na problem?

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Tak to własnie ten problem.
Teraz trzeba skorzystać z opcji o więźniach jaką ma Lord Andre. Innej możliwości nie ma.

Na przyszłość radzę pomagać potrzebującym w Global. Alternatywne ścieżki bywają tu bowiem nieraz bardzo kręte.

revynar

revynar

Użytkownicy
posty120
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Komu trzeba dać to lekarstwo od Constantina???

Procesor: Intel Core i5-4690k
Karta graficzna: Asus GeForce GTX 980 Strix
RAM: 8GB (do użytku 7,91)
System: Windows 10

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Tym co stoją ze złożonymi rękoma. Poszukaj. 

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Wszyscy znajdują się w dzielnicy portowej i w dzielnicy rzemieślników.

Gomenasai

Gomenasai

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się Dobar po jego ucieczce taranem w dół?

Smutas

Smutas

Użytkownicy
posty34
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No i zablokowałem się dzięki poradom tu napisanym.....

Jakiś żartowniś napisał odpowiadając innemu userowi, że aby zaliczyć zadanko z plagą zombi trzeba Andre zanieść 77 prochów zombi. No i ja akurat vwłasnie tyle zdobyłem. Część znalazłem w Jarkendarze, resztę z trupów, wybijając wszystkie zombiaki w Khorinis. Prochy zaniosłem do Andre. Zadanka i tak ni nie skończyło, ale teraz nie mam jak wykonac zadania z zarazą, bo skąd tu 3 prochy zombie dla Constantino????

Może zatem ktoś się zlituje i poda kod na te prochy? Niestety pomiędzy zaniesieniem prochóe Andre z dotarciem do zadanka z zarazą zrobiłem tyle innych zadań, że save sprzed tego wydarzenia już nie mam.

K@T

K@T

Użytkownicy
posty152
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się Dobar po jego ucieczce taranem w dół?
Jest osobny temat DOBARa.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy

Jakiś żartowniś napisał odpowiadając innemu userowi, że aby zaliczyć zadanko z plagą zombi trzeba Andre zanieść 77 prochów zombi. No i ja akurat vwłasnie tyle zdobyłem. Część znalazłem w Jarkendarze, resztę z trupów, wybijając wszystkie zombiaki w Khorinis. Prochy zaniosłem do Andre. Zadanka i tak ni nie skończyło, ale teraz nie mam jak wykonac zadania z zarazą, bo skąd tu 3 prochy zombie dla Constantino????

Może zatem ktoś się zlituje i poda kod na te prochy? Niestety pomiędzy zaniesieniem prochóe Andre z dotarciem do zadanka z zarazą zrobiłem tyle innych zadań, że save sprzed tego wydarzenia już nie mam.
Jeśli tego nie zrobiłeś to zagadaj jeszcze do Nędzarza, będzie w porcie kawałek od burdelu.

XovoX

XovoX

Użytkownicy
entropy increase manager
posty164
Propsy123
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • entropy increase manager

Drogi Smutasie, popytaj w porcie w okolicach czerwonej latarni, tam ktoś ma akurat 3 prochy.

edit, do posta powyżej: O właśnie.

Smutas

Smutas

Użytkownicy
posty34
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Smutas

Starożytny Kult
#455 2014-07-18, 10:19(Ostatnia zmiana: 2014-07-18, 10:26)
Zaraz, zaraz... Zagadałem teraz do nędzarza (rozumiem że chodzi o tego co dał nam monetę za wspomożenie finansowe) co tam sobie siedzi i nie ma on żarnej ścieżki dialogowej. Może dlatego że po tym jak się w grze pojawił pobiłem go i okradłem a potem rzuciłem na niego zaklęcie zapomnienia? Jak w takim razie popchnąć grę do przodu? Da się?  Jak nie to proszę o kod na prochy, jak ktoś zna. :-)

Mod jest OK, tylko mimo wszystko dobija że niektóre zadanka można zepsuć nie mając o tym wcześniej pojęcia. Tak jak to ze szpadą gdy wsadzimy do aresztu handlarza bandytów. Chyba sam też zepsułem sobie zadanko z rodzicami orka, bo zanim na niego trafiłem wybiłem wszystko w obozie orków.

XovoX

XovoX

Użytkownicy
entropy increase manager
posty164
Propsy123
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A nie byłes u nędzarza wcześniej?
Może poszedłeś do niego i dostałeś 3 prochy po czym oddałeś je Andre? 

Smutas

Smutas

Użytkownicy
posty34
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Faktycznie tak było. I co teraz? Zbierałem te cholerne 77 sztuk, jak ktoś tu podpowiadał.

A teren wyczyściłem z zombie dokładnie. Nawet drugi raz jaskienie, tylko że tamte zombie prochów nie dają.

XovoX

XovoX

Użytkownicy
entropy increase manager
posty164
Propsy123
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Prochy zombe były jeszcze w bibliotece w jarkendarze ale skoro dokładnie wyczyściłeś Khorinis i okolice to mniemam że tamte też zaniosłeś.

Smutas

Smutas

Użytkownicy
posty34
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Smutas

Starożytny Kult
#459 2014-07-18, 10:56(Ostatnia zmiana: 2014-07-18, 11:01)
Te z Jarkendaru znalazłem na początku. Nie wiedziałem do czego będą potrzebne to je trzymałem (pewnie dlatego też kupiłem te od nędzarza).
Ja teren czyszczę zawsze dokładnie ze wszystkiego co żyje i da się zebrać. No i mam za swoje. A tego gościa co napisał o tych 77 prochach (pewnie wiedział że tylko tyle jest ich w grze do zdobycia) to bym teraz z chęcią utopił.... Tyle godzin grania psu w d..... Od początku mi się zaczynać już nie chce.
 Dlatego pytam o kody na te prochy.

Bo gdzie jeszcze moga być te zombie? Da się to zadanko u Andre jakoś skończyć?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry