Niema ani jednego ani drugiego papieru

zagadałem Akila ale nie było opcji rozmowy nic na temat , użyłem " opętania" (c marvin klawisz "O" ) żeby sprawdzić czy nie ma go przy sobie ale niestety nie używałem innych kodów poza opętaniem i "lataniem" F8 .
Na 100% ich nie sprzedałem i nie porzuciłem w jakiejś skrzyni .Wydaje mi się że powinienem zrobić coś by ta kwestia dialogowa się pokazała , ale nie rozumie skąd wobec tego wpis w dzienniku ( o którym pisałem w pierwszej wiadomości ) który powinien pokazać się chyba dopiero po zdobyciu tych papierów
Jeżeli się zgodzisz podam ci nazwę chomika z , którego będziesz mógł pobrać mój zapis gry tak najłatwiej mógłbyś rozeznać się w sytuacji . Nie kapuje byłem prawie w każdym zakątku Korinis poza 2 jaskiniami ze szkieletami powinienem już się natknąć na odpowiednią postać lub skrzynie. Wciąż proszę o pomoc gra robi sie coraz ciekawsza i nie chce zaczynać od nowa
Post połączony: 2014-07-13, 17:26
Opętałem Xarsdasa dobrze mi się kojarzyło że jemu oddawałem taki zwój nie wiem po jaką cholere .Zdaje się że to ten o który chodzi kiedy próbuje go doczytać pojawia się informacja że starożytny zwój zpaieczętowany jest starożytną magią i że czuje się gorzej , to ten ? Natomiast nie wiem gdzie szukać Nieznajomego , acha tez starozytny zwój dostałem od demona za wieżą Xsardasa