Wrażenia z rozgrywki 175393 570

O temacie

Autor Abaddon

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 175393

Odpowiedzi 570

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
pobic  npc jasne ze tak
isc do  klasztoru to juz  nie po  prostu dla  tego ze drzwi sa zamkniete i wiemy ze dostajemy klucz jak sie przylaczymy(mowie o 1 rozdziale )
oraz to ze wchodzac tam mamy rozmowy tylko o dolaczeniu tym bardziej schodzic na  dól nie moze byc okey
tak  samo podroz do Gd tak samo jest nie okey
nie chce  ci sie w to wierzyc? to pogadaj z tymi co gre stworzyli i sie przekonasz/my
a co do globala to wydaje mi sie ze to jest zlepek modow tworzonychprzez graczy i dla graczy ktorzy nie chcieli byc uwarzani za osoby uzywajace konsoli gdy wszystko mieli dlatego w  dodatku pododawali wszystkiego aby  sobie ułatwić i jednoczesnie urozmaicic gre(pomijam zadania)

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Wrażenia z rozgrywki
#441 2014-05-25, 18:39(Ostatnia zmiana: 2014-05-25, 18:46)
Hagen daje nam klucz w r2, wiec logicznym jest ze grajac uczciwie nie mozna tam wbic w r1, wiec jesli podrepczesz sobie po gorach, niedopatrzeniem tworcow/wykorzystasz bug/exploit, wstaw sobie co tu chcesz, to dla mnie jest oszustwo, proste.

Tak, gram bez SP 1.4 bo osobiscie nie chce mi sie go instalowac, jak nigdy nie mialem bugow. A nigdy nie oszukuwalem przez bugi. W porownaniu do innych osob. Ale juz sie przyzwyczailem do twojego dziwnego zdania o grach i graniu.

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Lubie was za to, weźcie sobie definicji buga i exploita przeczytajcie
Podpowiem wam jedna dam, bugi i exploit to nie wyczerpane źródła to co ja robię to rzecz normalna która pozwala mi wbić większy lvl wcześniej :P to ze w r1 wyczyszcze całe podziemia klasztorne nie spowoduje ze tam w r5 będzie resp nie będzie go, ja tylko zyskałem expa wcześniej gra na to pozwala i nie powoduje problemów :P

Dunio, dobrze wiedzec ze grasz bez SP, ja buga z busterem nie miałem ale to pewnie wina ze gram tylko z sp 1.4
Szanujący się gracz nigdy nie pobije npc w waszej definicji w mojej zrobi to od razu i bez wachania dlatego dla was jest global dla tych co przeszli grę xx razy i chcą mieć wynik jest return
:facepalm: - odnoście części 1 i 2, zresztą wielu rzeczy do końca nie zrozumiałem bo nie znam słoweńskiego
odnośnie części 2 - nie
otóż w Global nie można grać "na 1.4" bo Global PL został z gruntu przygotowany z elementami SP.1.4 , nie wszystkimi zresztą lecz wprowadzonymi wybiórczo. Global RU zaś jest z 1.4 niekompatybilny.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Dunio używanie spacji to exploit i bug? wybacz mi prosta ścieżka po górach zero kombinacji tylko używasz skoku, nie widzę buga :P
Jak bym do klasztoru wszedł próbując przebić się przez tex klawiszami kierunkowymi to i owszem bug na 100% jednak jest inna droga

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
Dunio używanie spacji to exploit i bug? wybacz mi prosta ścieżka po górach zero kombinacji tylko używasz skoku, nie widzę buga :P
Jak bym do klasztoru wszedł próbując przebić się przez tex klawiszami kierunkowymi to i owszem bug na 100% jednak jest inna droga
bład to nie  jest  droga   :huh:
definicjia drogi "Droga – wydzielony pas terenu składający się z jezdni, pobocza, chodnika, drogi dla pieszych lub drogi dla rowerów, łącznie z torowiskiem pojazdów szynowych znajdującym się w obrębie tego pasa. Przeznaczona do ruchu pojazdów, ruchu pieszych, jazdy wierzchem lub pędzenia zwierząt. (Prawo o ruchu drogowym, art. 2 pkt 1)a"
 :lol:

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szanujący się gracz nigdy nie pobije npc w waszej definicji w mojej zrobi to od razu i bez wachania dlatego dla was jest global dla tych co przeszli grę xx razy i chcą mieć wynik jest return

Tizgar, możesz sobie w ten sposób grać, jak grasz n-ty raz w to samo. Ale gracz, który gra w modyfikację pierwszy raz, powinien grać zgodnie z fabułą i rozwojem akcji. Przynajmniej ja tak uważam.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Greikomper droga to pas ruchu. Ta "samochodowa" definicja jest mało ważna. Natomiast tor ruchu, to nasz ślad. Np tor Tizgara robiącego postać na bugach.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Tizgar

Wrażenia z rozgrywki
#447 2014-05-26, 14:49(Ostatnia zmiana: 2014-05-26, 15:25)
Potwierdza się reguła czegoś nie umiem to jest to bug, świat się nie zmienia :P

@down Ty serio jesteś genialny zawsze grałem na 1.4 gdyż nie posiada ona żadnych bugów a teraz się dowiaduje ze jednak ma, trzeba wrócić na 2.6 bo tylko ta wersja jest ok.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Właśnie Tizgar. Już wiesz czemu miałeś zabugowanego Globala. Sam sobie odpowiedziałeś.

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Dla mnie Tizgar jest najgłupszym użytkownikiem tego forum.
Az dziw bierze , że ktoś taki bierze się za poprawianie i "naprawianie" Returning a tu w Global zabiera głos w o ogólne nie majac pojęcia czy jest Gothic jako taki.
Wszelkie jego kretynizmy o losowości i teorie spiskowe będę odtąd kasował zeby nie powodować  więcej offtopów z jego nieszlachetnym udziałem.

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
ej no nie przesadzaj
losowosc jest zła
bo kazdy jak lvl wbije i mu doda 8pn to wczytuje gre tak  samo wczytuje  jak zabija bestie co daja duzo exp
wiec losowosc  sensu nie ma  skoro i tak  sie wczytuje gre..

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
dobra będziesz numerem 2 :lol:
Moje wrażenie jest takie,  że gra jest cudowna. Inni moga mieć oczywiście inne zdanie , z gruntu niesłuszne.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Tizgar

Wrażenia z rozgrywki
#452 2014-05-26, 18:51(Ostatnia zmiana: 2014-05-26, 19:20)
I mówi to osoba udając dojrzałego 50 letniego człowieka który w grze nie zabija bo to niemoralne, weź się nie ośmieszaj i naucz odróżniać rzeczywistości od fikcji jaką przedstawia gra.

Robie to samo co ty, nic nie wiesz o returnie a się udzielasz.
Spoko dla większość to ty jest gówniarzem i idiotą, wiec wiesz // dawaj usuń bo nie może wyjść na jaw prawda o tobie którą wszyscy znają

Oo, znowu udowadniasz ze tylko twój sposób postrzegania globala jest słuszny, reszta jest w totalnym błędzie o memoriusie oświeć nas i nauczaj, kurwa co za palant

Skończyć byś chciał ale nie potrafisz, aktualna wersja to 2.1 której nie ukończyłeś ani razu w przeciwieństwie do mnie, wiec nic nie wiesz

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Jeszcze raz udowadniasz że jesteś po prostu głupi. Nie to nie obelga, to stwierdzenie faktu.
Stanowiska uzgodnione.Żal mi cię.
EOT , chyba że masz coś do powiedzenia ad rem w samym temacie.

Robie to samo co ty, nic nie wiesz o returnie a się udzielasz.
Ja skonczyłem te grę 3 razy . Ty ani razu uczciwie. Więc po prostu wypierdalaj i tyle. Dp Returrninga w wykoślawionej postaci palancie.

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
bo kazdy jak lvl wbije i mu doda 8pn to wczytuje gre tak  samo wczytuje  jak zabija bestie co daja duzo exp
wiec losowosc  sensu nie ma  skoro i tak  sie wczytuje gre..
Szczerze to nigdy nie wczytałem z tego powodu, nawet nie zwracam na to uwagi. Od początku byłem przeciw losowości, bo do Gothica przyzwyczajony jestem grać na starych zasadach. Ale wyboru nie ma więc się z tym pogodziłem.

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
a wy co  strartujecie  do miana najlepszego gracza  gothic? ze  sie  swoimi osiagnieciami popisujecie?
tez trzeba miec  w  glowie  zeby oceniac kogos czy jest glupi/debilem,palantem po wypowiedziach na forum o grze...

Post połączony: 2014-05-26, 19:23
bo kazdy jak lvl wbije i mu doda 8pn to wczytuje gre tak  samo wczytuje  jak zabija bestie co daja duzo exp
wiec losowosc  sensu nie ma  skoro i tak  sie wczytuje gre..
Szczerze to nigdy nie wczytałem z tego powodu, nawet nie zwracam na to uwagi. Od początku byłem przeciw losowości, bo do Gothica przyzwyczajony jestem grać na starych zasadach. Ale wyboru nie ma więc się z tym pogodziłem.
skoro  tak  piszesz to  ci zazdroszcze bo ja  tez wszedzie bylem(raczej wszystko zwiedziłem )wszystkie te ciekawostki co sa na forum mam sprawdzone i nie rozumiem skad masz takie staty.
ty bedac w 3r a ja w 5r i mam duzo mniejsze
nie rozumiem tego to jest albo dziwne albo moze faworyzuje sie nowe gildie ktore maja jeszcze wieksze bonusy?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
...zanadto się jadło, szyneczki i sadło...

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
on z tymi statami co pokazywal byl w 3r ja w 5r cala szynke i ser wykupilem

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Tą szynkę u Kornena to my wam utniemy nieco... drodzy konsumenci.
Nie jest to może wielki farming ale jednak nieco tak.

Doktorszalonym

Doktorszalonym

Użytkownicy
Mnie to nie zachwyca.
posty337
Propsy161
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Mnie to nie zachwyca.
I znowu tylko ocet będzie :P

W tym kraju są zasady,
Ten kraj ma to w zwyczaju:
Równo ścinać wszystkie głowy wystające zza połowy,
Mam fatalne maniery,
Koszmarne mam zwyczaje,
Lecz kiedy grają tego kraju hymn,
Ciągle jeszcze wstaje.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry