Zanim udałem się do Jarkendaru odwiedziłem Obóz Leśny w GD.
Muszę powiedzieć , że po zmianach jakie tam poczyniliśmy (ogromnych( jest to super sympatyczne miejsce , gdzie zresztą zostawiłem kupę złota na zakupach. Nieco na wyrost nabyłem Ostrze Wiary ale będę miał teraz przynajmniej motywację żeby móc osiągnać taki poziom aby go użyć.
Spędziłem tam też wiele czasu na rozmowach z obozowiczami i powiem,że kapitalnie klimatycznie to wygląda gdy pojawimy się tam późnym wieczorem razem z Isidro i oni wszyscy systemem zaczepek zaczynają z nami kolejno rozmawiać. Wyszło to wspaniale po prostu i tylko chyba Tawerna z G1 Ludzie z Górniczej Doliny może się z tym równać.
No i Netbek....obok Midlasa chyba najsympatyczniejsza i najszlachetniejsza postać w grze.
A jego prezenty od Boga Leśnego są po prostu bezcenne!
Wrócę do tego miejsca jeszcze nie raz, tym bardziej , że mam runę teleportacji no iw kolejnym rozdziale pojawią się tam nowe zadania.
No a Gor Na Tan dokładnie wytłumaczył gdzie szukać Przepaski Nowicjusza dla Lutero.
Wszystkie zmiany pancerzy jakie dokonaliśmy w wersji 1.7 PL uważam za jak najbardziej udane.