Wrażenia z rozgrywki 149467 570

O temacie

Autor Abaddon

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 149467

Odpowiedzi 570

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja na razie grałem w moda bardzo krótko. Doszedłem dopiero do farmy Lobarta i sposobię się do zadania z rzepami :lol2:. Tylko mam pytanie - zacząłem grać w moda zaraz po jego wydaniu i dotej pory nie hrałem. W międzyczasie wyszło chyba kilka patchy... Czy na obecnym etapie rozgrywki ich instalacja zapobiegnie bugom w dalszej części gry czy lepiej już grać od nowa?:P Co do wrażeń to mimo tak krótkiego grania  mogę się nimi podzielić, zarówno pozytywnymi i negatywnymi niestety. Nowi npc i ich historie zdecydowanie muszę zaliczyć na plus.
Spoiler
Podobało mi się zrobienie z tego bandyty przed jaskinią starego znajomego, a także... wyprawa z lesterem na zombiaka:D Historia ze szkieletem mnie rozbawiła. Miłym smaczkiem było też dowiedzenie się co się stało ze Scorpionem. Takie rzeczy zdecydowanie budują klimat. Niestety były dwie rzeczy, które mi go też lekko popsuły. Pierwszą są spodnie xardasa :F. To już dla mnie komizm.. I jeszcze ten ich wygląd z paskiem na boku jak w dresach :lol2:. Następną taką rzecz na minus ujrzałem, gdy dotarłem na farmę Lobarta... Mianowicie chodzi mi o tych 3 typków, którzy tam stoją z paskudnie nałożonymi teksturami na modele zbroi strażników świątynnych (i chyba pancerza magnata ale nie jestem pewien). Czy to są właśnie ci "Mroczni"? Przyznam, że bylem ciekaw tej gildii, ale chyba nie dam rady nosić czegoś tak szkaradnego:P.  Hmm w sumie to generalnie nie jest źle, jedyne co mnie razi do tej pory do wygląd itemów :P

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Tak musisz zainstalować, tego patcha z downloadu, inaczej na 4 rozdziale koniec gry. To nie są mroczni, tylko myśliwi. Mają oni też inne znacznie lepsze pancerze. Zresztą ich obóz jest tak potężny, że by pokonali nawet paladynów.

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przemek chodzi o serca smoków? Ale jak zainstaluje patcha to będę musiał zaczynać od nowa?
I pytanie co do obozu dextera i czyszczeniu bandytów. Najlepiej ich w tym modzie wyciągać pojedyńczo, z Gorem chociaż nie wiem czy tam nie padnie czy klasycznie deszcz ognia?

Taliasan

Taliasan

Moderator działu
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Moderator działu
Przemek chodzi o serca smoków? Ale jak zainstaluje patcha to będę musiał zaczynać od nowa?
I pytanie co do obozu dextera i czyszczeniu bandytów. Najlepiej ich w tym modzie wyciągać pojedyńczo, z Gorem chociaż nie wiem czy tam nie padnie czy klasycznie deszcz ognia?
Co do serc smoków to powinno wystarczyć, że nie było się w GD.
Co do Dextera to zawsze tam będzie Greg

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Taliasan nie rozumiesz to, że będzie tam gre nie oznacza, że dostane za bandytów expa ;_; dlatego zastanawiam się czy iść tam z gorem czy zwojami ich zabić

Taliasan

Taliasan

Moderator działu
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Moderator działu
To nie ma znaczenia, jak zaatakujesz Dextera zawsze się pojawi Greg.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie musi nawet Dexa ruszać... Wystarczy jakiś zbój

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
oj tam, mącicie chłopakowi w głowie
Deszcz Ognia , exp za wszystkich , pojawia sie Greg , pyta o Dextera ten jest na wiezy zabijamy tam Dextera i wracamy do Grega
tyle , pełny exp

Post połączony: 2014-04-24, 20:31
proste nie? :lol:

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

hubert280

hubert280

Użytkownicy
posty47
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moje wrażenia mimo przymusowego rozpoczęcia od nowa w 4 rozdziale(błąd z sercami smoków) są jak najbardziej pozytywne. W porównaniu do returninga jeśli chodzi o optymalizacje to niebo a ziemia ( w globalu 0 crashy w ciągu całej mojej gry co jeśli chodzi o returninga nie mogłem być pewny dnia ani godziny czy nawet sekundy :) [ehh te zjebane sejwy w 4 rozdziale i kickowanie przy zmianie lokacji]. Generalnie zdarzają się gdzie czasem literówki lub powtarzanie dwukrotne tych samych dialogów przez npc lecz mimo tego jest  zajebiście. :D Za całokształt wielki plus dla was.

"Wielu żywych zasługuje na śmierć a czasem umierają ci co zasługują na życie. Potrafisz im je zapewnić?" J.R.R.Tolkien

Johntsy

Johntsy

RaveN Studio
posty219
Propsy49
ProfesjaGrafik 3D
  • RaveN Studio
Myśliwi mają strasznie beznadzieje pancerze wogóle się mi nie podobały straszne szkaradzctwo dlatego wybrałem mrocznych myślałem nad paladynami ale skoro nowa gilda to trzeba na nowych grać :D

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Moim zdaniem te pancerze są w porządku. 

Johntsy

Johntsy

RaveN Studio
posty219
Propsy49
ProfesjaGrafik 3D
  • RaveN Studio
A takie pytanie do teamu chodzą plotki na temat Dark Sagi 2 Wrota Chaosu? czy będzie go spolszczać czy zostawiecie to Taysonowi i jego teamowi spolsczali 1 czesc DS

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Sa bardzo w porządku w zwłaszcza te łowców orków , ciężki przekuty szczególnie oraz pancerze klasyczne Mysliwych od średniego w górę.

Johntsy

Johntsy

RaveN Studio
posty219
Propsy49
ProfesjaGrafik 3D
  • RaveN Studio
Niestety mi do gustu nie przypadł, gdy tylko zobaczyłem te spikselizowane textury oraz beznadziejnie zmienione modeli powiedziałem nigdy nie zagram.

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
A takie pytanie do teamu chodzą plotki na temat Dark Sagi 2 Wrota Chaosu? czy będzie go spolszczać czy zostawiecie to Taysonowi i jego teamowi spolsczali 1 czesc DS

nie będzie żadnych wrót chaosu,

Johntsy

Johntsy

RaveN Studio
posty219
Propsy49
ProfesjaGrafik 3D
  • RaveN Studio

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy592
Profesjabrak
  • Użytkownicy

bgb

Wrażenia z rozgrywki
#176 2014-04-24, 22:55(Ostatnia zmiana: 2014-04-24, 23:02)
No miałem niestety takie same wrażenia co do pancerzy... ale wiesz, wystarczy sobie podmienić teksturki co chyba właśnie zrobię. Na wogu są zajebiste pancerze pasujące klimatem pod mysliwych i chyba na tych samych modelach. ( A może by je tak wykorzystać w next patchu?)
Spoiler

edit. już powinny działać:P

Johntsy

Johntsy

RaveN Studio
posty219
Propsy49
ProfesjaGrafik 3D
  • RaveN Studio
Obrazki w spojleru nie działają, a jak by tak dać armorki z Dark Sagi do Globalu w patchu? :D

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Ktoś to musiał napisać :D http://magic-team.net.ru/forumdisplay.php?s=fb80805fcec243c1a64ae7e0f991c73f&f=60
No popatrz.... cos takiego :lol2: :facepalm:
Internet jest pełen niespodzianek...
Ty to czytałes dokładnie? Bo ja tak i nawet kilka razy.
Zresztą to offtop
Są od takich dyskusji inne tematy
P.S.
Ty wygladasz na takiego dla którego modów robic nie warto.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie, nie wykorzystamy, Pancerze zostają, jak się nie podobają - trudno. To Magic Team je stworzył i takie zostaną.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry