[G2] L'HIVER Edition 543845 881

Ankieta

Czy chcielibyście aby spolszczenie moda zawierało także nowe tło okna statystyk i dziennika, menu oraz czcionkę?

Tak
14 (63.6%)
Nie
8 (36.4%)

Głosów w sumie: 22

O temacie

Autor bgb

Zaczęty 29.03.2014 roku

Wyświetleń 543845

Odpowiedzi 881

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
To niech zabierze się ten co przechwa... znaczy się oznajmił nam , że w jeden dzień by jebnął spolszczenie :D

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
W jeden dzień się nie da.
Nasz team już to omawiał , ale na obecny moment nie mamy wolnych mocy przerobowych.
Jak się pojawią to zobaczymy. Na razie niech się poświęca ktoś inny jeśli ma chęć.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
Napisałem to z małą dozą sarkazmu :), ale rozbawił mnie, oczywiście w pozytywnym sensie ten fragment:
Nasz team już to omawiał
wyobraziłem, sobie małą konferencję poświęconą tematowi spolszczenia tej modyfikacji :D, zabrzmiało to bardzo poważnie i profesjonalnie jak na fanowską grupę, ale oczywiście profesjonalizmu  wam nie odmawiam :)

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Ten mod to dla nas nic nowego.
Były plany wykorzystania grafiki tego moda w alternatywnej "ciężkiej" paczce Global PL. Okazało się jednak,że nie bardzo się to da zrobić.
Omawialiśmy fakt , nawet dziś , ale niestety nie możemy się podjąć tego w tym momencie, zbyt poważne rzeczy teraz mamy na finiszu Global.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Od tego postu wyruszyłem w daleką podróż z bananem na ryju  :lol:

Elo

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Gothic II - L'HIVER Edition
#225 2014-04-12, 09:20(Ostatnia zmiana: 2014-04-12, 09:30)
Jesli nie potraficie zrozumiec ze studia sa wazniejsze od glupiej gierki to nie mamy o czym mowic. Obiecalem ze zrobie, zrobilem. Na spolszczenie CALEGO MODA NIE MAM CZASU, ci ktorzy będą  chcieli zagrać w moda to zrobia. To jest glownie mod graficzny, moglem wjebac sam swiat i tekstury oraz obiekty i wkleic skrypty z g2nk, widze ze poziom bólu dupy bylby taki sam :) Ale poswiecilem kilka dni SWOJEGO WOLNEGO CZASU by dodać miecze i zbroje. Dla mnie to wszystko jedno co gimbaza myśli o tym

P.S Naprawde mnie rozbawilo ze oczekiwaliscie iz w kilka dni spolszczy sie calego moda :D

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
 Dla mnie to wszystko jedno co gimbaza myśli o tym
Tu nie ma gimbazy, póki co są tu ludzie którzy prezentują swoimi wypowiedziami wyższy poziom merytoryczny, wyższy poziom inteligencji niż Ty, do tego potrafiący przyjąć krytyke, czego nie potrafisz zrobic ty.

Ojej. Pierwszy Twój post, gdzie nie facepalmujesz samego siebie, ale niestety, poziom wypowiedzi taki sam.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Gothic II - L'HIVER Edition
#227 2014-04-12, 09:31(Ostatnia zmiana: 2014-04-12, 10:03)
Dla mnie to wszystko jedno co gimbaza myśli o tym
Tu nie ma gimbazy, póki co są tu ludzie którzy prezentują swoimi wypowiedziami wyższy poziom merytoryczny, wyższy poziom inteligencji niż Ty, do tego potrafiący przyjąć krytyke, czego nie potrafisz zrobic ty.

Ojej. Pierwszy Twój post, gdzie nie facepalmujesz samego siebie, ale niestety, poziom wypowiedzi taki sam.
Zrob cale spolszczenie w czasie krotszym niz ja zrobilem kozaczku

P.S Zamierzalem dodac wiecej rzeczy z moda ale to przez hejterkow mod zostal wydany taki jaki jest. Wiec pretensje miejcie tylko do siebie ;)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 09:29Cytuj Dla mnie to wszystko jedno co gimbaza myśli o tymTu nie ma gimbazy, póki co są tu ludzie którzy prezentują swoimi wypowiedziami wyższy poziom merytoryczny, wyższy poziom inteligencji niż Ty, do tego potrafiący przyjąć krytyke, czego nie potrafisz zrobic ty.

Zrob cale spolszczenie w czasie krotszym niz ja zrobilem kozaczku
Nie, nie zamierzam, a te teksty poziomu podstawowki sobie zachowaj dla siebie. Wlasnie to jest to, ze nie umiesz przyjac krytyki, ktoś cos napisze nie po Twojej mysli, od razu lecą wyzwiska, obrazy, obelgi, teksty typu "gimbaza, kozaczku, zrób lepiej". Zrobiles to, pokazales do opinii publicznej wiec licz sie z krytyką i umiej ją przyjąć, a nie bądź pizdą która obraża wszystkich wokół bo nie jest tak jak ja chce.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Schmidtek

Schmidtek

Użytkownicy
posty129
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mac Dun ty to jednak jesteś pokisiołowany.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mac Dun ty to jednak jesteś pokisiołowany.
Nie no, coś Ty. To mac dun jest wspanialy, a kazdy kto go najezdza (czyli wlasciwie wszyscy w tym temacie) są jebnieci i be, bo nie robią i nie piszą tak jak mac dun chce. Widzisz, to nie jest tak, że 100 osób jest normalnych, a 1 osoba pierdolnieta, tylko 100 osób pierdolnieta a 1 (w tym wypadku mac dun) wspaniała :D

Jakby ktos nie wiedzial, to sarkazm.

KOMPUTER:
Spoiler

LiverpoolFC

LiverpoolFC

Użytkownicy
posty50
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Podejmie się ktoś całkowitego spolszczenia moda?

Rutcor

Rutcor

Użytkownicy
Pan Cienia
posty49
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pan Cienia
Wie ktoś czy można grać w returninga wraz z tą modyfikacją ja myślę że nie ale może się da ? 

theblues

theblues

Użytkownicy
posty134
Propsy46
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Nie da się.

– Nazywam się...
– Nie interesuje mnie twoje imię.

Intel Core i7-4770K @ 4.5 GHz + bequiet! Dark Rock 3
MSI Z87-G43
GoodRam 8GB 1333MHz CL9
MSI Radeon R9 290 Gaming 4GB DDR5 512bit

Ventrue

Ventrue

DreamVader
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • DreamVader
  • Herr Mannelig
Moment, czyli o co chodzi z tym spolszczeniem? Czego tam brakuje?

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Moment, czyli o co chodzi z tym spolszczeniem? Czego tam brakuje?

Kilku npc, reszta to zmiany kosmetyczne, np lares ma inna zbroje, sara ma inne wlosy

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Pytanie powinno brzmieć "Co zostało z oryginału zachowane".

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Kilku npc, reszta to zmiany kosmetyczne, np lares ma inna zbroje, sara ma inne wlosy

Dodaj jeszcze, że spolszczenie usuwa zwierzęta z nowych, dodanych przez sam mod części khorinis, usuwa wszystkie dodane do npc rutyny, większość pancerzy, broni i przywraca stare ai npc i potworów. Czyli grając po rosyjsku tracisz tylko napisy (dubbing pozostaje polski) grając po polsku - tracisz 4/5 nowości z modyfikacji.

Więc Ventrue - wnioski wyciągnij sam.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
 :facepalm: Bronie i pancerze dodałem do gry. Nic nie poradzę że mam tak mało czasu. Uważasz że zrobisz lepsze spolszczenie, proszę bardzo, droga wolna. Jeśli ci to przeszkadza czekaj sobie niewiadomo ile na moda, są osoby ktore chcą pograć sobie w g2nk odswiezonego i to jest idealna dla nich alternatywa. Spolszczenie moda to była tylko moja, własna, nie przymuszona wola, i moglem nawet wrzucić do paczki same tekstury i obiekty BO TO JA ROBIE. Dla mnie mod nie jest wart czasu poświęconego na przetlumaczenie calego moda. Nie zmuszam do grania. Nie podoba sie, to zrobcie lepiej.

Post połączony: 2014-04-12, 16:17
Mialem zamiar dalej dodawać do moda rzeczy, ale z takim nastawieniem ludzi to dla mnie strata czasu ;)

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
MacDun, po prostu zamiast przekopiować zawartość z Nocy Kruka do skryptów moda, to przekopiował i zastąpił w modzie polskimi w tym npców, starupie i innych

0 użytkowników
Do góry