To odpada. Przyznam że rozważaliśmy taką opcje, jednak są to dwa zupełnie inne mody. Global psułby klimat Returninga a Returning Globala. Mam jednak pewien zamysł odnośnie wykorzystania pewnej rzeczy z Returninga w Global, muszę to jednak uzgodnić z teamem.
Rozumiem, choć niektóre zadania (np. te od Gallahada, gildię zabojców itp) można by było rozważyć
Byłoby fajnie, ale nie wiem czy nasz team byłby w stanie to zrobić. O zgodę moglibyśmy zapytać, bo nasz team utrzymuje kontakt z MaGothem - jednym z twórców.
MaGoth z tego co zauważyłem udziela się czasem na themodders. Nie zdziwiłoby mnie, gdyby zgodził się w tej kwestii pomóc.
Przyznam że mieliśmy pomysł, żeby po przejściu Global automatycznie uruchamiał się mod Velaya i Piratenleben których lore bardzo mocno się trzymamy i pilnujemy by wszystko było zgodne ze sobą. Ostatecznie z tego zrezygnowaliśmy.
No tak, ale różnica polegałaby na tym, że Nightmare to sen Bezimiennego, więc nim sterujemy, a w dodatku sny nie muszą się trzymać lore.

Taki pomysł był już ze strony panzpisa xD
Bratnia dusza <3
Czemu nie, o ile orkowie w GD nie są klonami to można nazwać któregoś orka Bumshak.
Myślałem raczej o kolejnym queście od Orika, w którym ten opowie, że trzeba zabić nowego przywódcę orków, Bumshaka, który wg. pogłosek wzniósł się bardzo szybko w "karierze wojskowej"
No nie wiem. Ja osobiście uwielbiam to intro, zwłaszcza muzykę. Jeśli ona byłaby w nowym intro, to wtedy bym się zgodził z tym pomysłem xD
Da się zrobić xD. Wycinamy obraz, zostawiamy dźwięk i kręcimy sceny w lepszej jakości.
Bez tworzenia nowych postaci na Irdorath by się nie obeszło. Poza tym jest wiele nowych postaci w Global, których można wziąć + nie mamy ograniczeń, można brać wszystkich.
A to jak są nowe do wzięcia to nie ma problemu
Nie denerwujemy się. Po to jest ten temat 
No i spoko

Dziękuje bardzo Memoriusowi i ahnbael814 za dokładne wysłuchanie moich propozycji i przeanalizowanie ich. Nie zapomnijcie mnie wrzucić jako twórcę niektórych pomysłów w creditsach xD.
Tak wgl. to jaki masz ekran główny i muzykę? Bo muzyka jest z Nocy Kruka, a ekran nieco przerobiony też z NK. Może ci się odpala ekran ze wersji RU.
Nie, nie, mam właściwe i ono mi się nie podoba xD.