Redkit 5054 8

O temacie

Autor Reynevvan

Zaczęty 8.03.2014 roku

Wyświetleń 5054

Odpowiedzi 8

Reynevvan

Reynevvan

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Witam,

Chciałbym zapytać o Redkita. Czy ktoś na forum zajmował się tym programem? Warto się w nim pobawić? Ma bardzo małą społeczność, pewnie nigdy nie wyjdzie z fazy bety...

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Fabio
The Modders

Redkit
#1 2014-03-08, 22:00(Ostatnia zmiana: 2014-03-08, 22:11)
Spójrz przykładowo na to:
https://www.youtube.com/watch?v=DbkVNLLub54
Nie bawiłem się tym nigdy, ale myślę, że warto bo ma sporo możliwości bynajmniej więcej niż stary już mocno oklepany Gothic. Jak masz czas i chęć to śmiało w necie jest sporo tutoriali :D

I np to:

https://www.youtube.com/watch?v=94_vH388HVU

Reynevvan

Reynevvan

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Miałem się nie zajmować redkitem ale Redzi zmienili datepremiery  W3:adolf:
Za jakis czas dam znac czy cos wykombinowałem, mam już gotowe modele i pomysł.

@Fabiosek
Znam te wszystkie filmiki, pierwszy kontakt z redkitem mialem jakies pół roku temu. Chciałem zapytać was, doświadczonych moderow co o tym myślicie. Według mnie za bardzo skupiacie się na mitycznym już Gothicu:)

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Wiedźmina 2 nikt nie rusza bo każdy woli pewnie sam sobie zagrać.  Według mnie jeśli masz czas i chęć to możesz się za to zabrać nawet na bazie tych gotowców bylebyś fabuły nie schrzanił :D Btw da się tam zmienić bohatera ze standardowego Geralta na kogoś innego?

Reynevvan

Reynevvan

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Można, tak jak w oryginalnej grze. Nie zagłebialem sie jeszcze w program, narazie tworze teren, opanowuje shortcuty itp. Aktualnie w "zespole" jest nas trzech, do fabuły jeszcze daleka droga;)

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Fabuła to podstawa :D

Reynevvan

Reynevvan

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
W tej kwesti i dialogów mam sie do Ciebie zwracać?;)

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
W senie jak robisz coś w tym kierunku to jak chcesz xD Osobiście gry nie mam na Pcta jedynie na Xboxa więc nie mam dostępu do testowania i tak dalej ale myśleć mogę :D Fajnie jednak gdyby dało się zmienić postać Geralta na kogoś innego choć wydaje mi się, że raczej się da.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Czy warto się bawić redkitem? Jak chcesz robić moda z naciskiem na story to tak. Jak chcesz zdobywać ogolne doświadczenie dotyczące pracy przy grach, to tak średnio. Niektóre rzeczy zrobione w redkicie może być ciężko do portfolio włożyć.

Popisuje się ciągle menda jedna...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry