Jakim chujem tobie poszedł Black Flag na tym kompie to ja nie wiem i pewnie może na średnich go odpaliłeś co jest totalnie nie możliwe mam lepszy sprzęt od ciebie ale mi bf nie rusza bo mam za słabą karte minimalnie na niego ale reszta jest lepsza
( ale od takich bajerow jest xbox )
Nie rozumiem jak moze cie nie intresowac poprzedni farcry grałes w 3 ok ale 1 to klasyka jak i crysis te oba tutuły trzeba zaliczyc obowiazkowa normalne grywalne strzelanki anie wtorne cody czy bf 
Strategie no albo twierdza albo Hereosy ale skoro turowki nie i zaraz wyjdziesz z tekstem ze stare cie nie interesują to aztek ma racje serio masz totalnie zjebany gust i niema dla ciebie gry 
A jak coś like Diablo style to Titan Quest długa wciągając gierka z dobra ja na tego typu H&S fabułą mimo ze trochę prostolinijna 
Czy Ty kiedykolwiek opanujesz interpunkcje i poprawne pisanie w naszym ojczystym jezyku...?
Zjebany gust? Nie, mój gust. Rownie dobrze dla mnie to Ty masz zjebany gust.
Nie uwazam ani crysisa ani wczesnych far cryow za tytuly godne uwagi, nie podobaja mi sie i tyle.
Twierdza

od dawna lubie tą gre, Heroes przeszedlem, Disciples takze.
Żadne diablo, zadne tytany. Nie lubie izometrycznych gowien.
EDIT: A AC Black Flag poszedl mi na srednich, o ile nie na wysokich. Zacinal sie tylko w dwoch miejscach - jedno to plaza na pierwszej wyspie, nie ta z grubym kupcem, lecz ta w glebi ze skrzyniami. Drugie miejsce to byly bagna - i wydaje mi sie, ze zacinalo sie tam tylko dlatego, ze mialem pouruchamiane skype, gg oraz przegladarke, a do tego utorrenta i film sciagalem

EDIT2: Moze Cie zadziwie, ale karta graficzna jest jednym z wazniejszych czynnikow czy i jak gra bedzie działać. Nie jest jedynym czynnikiem ani najwazniejszym, ale jednym z nich.