Błędy w ostatecznej wersji moda 491347 1149

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 11.11.2013 roku

Wyświetleń 491347

Odpowiedzi 1149

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jeszcze coś. Naprawdę nie ma takiego słowa jak "menty" a już na pewno nie oznacza ono tego, w jakim kontekście było używane. Powinno być "męty". :P

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Wizados

Wizados

Użytkownicy
Amelinowy Łowca Bugów
posty21
Propsy3
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • Amelinowy Łowca Bugów
Kiedyś (przed wersją 1.4) postanowiłem, że wyuczę się  regeneracji hp! Działało genialnie natychmiast i bez zarzutu!
Ale pobrałem 1.4.... I.... I regeneracja nie działa... Mam napisane że skill jest i ile powinno mi regenerować (1hp per sec.) ale nie regeneruje ;-;
Zapisywanie, wczytywanie a nawet gry wyłączanie nie dało żadnego efektu! Jakieś sugestie ;-; ?

Drżyjcie przed Januszem modowania! Czy coś...

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Witam was bardzo serdecznie (Założyłem konto aby się was poradzić..) Mianowicie dziś sciągnąłem 1.4 i mam problem (W poprzedniej wersji też tak było przez to nie mogę kontynuować gry) Więc tak : Nie mogę zrobić zadania ,,Świeża Krew'' Ponieważ Gestath mi się buguje po zabiciu harpii, Wariuje w miejscu. Macie jakieś sugestie ? Bardzo mi na tym zależy bo mod jest świetny i chciałbym go przejść, może źle zainstalowałem lub czegoś nie usunąłem ? (Podmieniłem nowe pliki czasu zapłaty na nowe) Jeszcze raz bardzo proszę o pomoc z góry dziękuję.

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Co masz na myśli mówiąc, że wariuje w miejscu? Jeśli utknął to może spróbuj odejść od tego miejsca i wrócić. Albo włączyć konsolę i "przemieścić" go.

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Wariuje w miejscy w sensie tak szarżuje nim strasznie mocno i słychać tak jakby dźwięk chodzenia tylko milion razy szybszy... Jeśli nie wiecie co zrobić to prosiłbym chociaż o save po tym zadaniu

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Spróbuj uwolnić go za pomocą konsoli. włącz okno postaci, zazwyczaj "B", potem wpisz "marvin", wyłącz okno i w lewym górnym rogu powinno ci się pokazać coś typu "marvin-mode on" (sprawdź czy po wciśnięciu "F2" otworzy ci się konsola, jak tak to ją zamknij). Wtedy najedź na postać, wciśnij "o" aby przejąć nad niż kontrolę. Naciśnij F8 i wtedy powinien przestać wykonywać aktualną czynność. Wracasz do Ricka, wyłączasz konsolę wpisojąc w okno postaci "42".

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Problem rozwiązany ;D Problem nie leżał w Gestathu tylko w harpii ;p Jedna się skampiła skubana i jej nie zauważyłem, Teraz ją doprowadziłem i pobugował się i sam zagadał ;D Dzięki Można liczyć na waszą pomoc ;D (Przepraszam za zamieszanie, i jeszcze raz dzięki ;p )

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Kiedyś (przed wersją 1.4) postanowiłem, że wyuczę się  regeneracji hp! Działało genialnie natychmiast i bez zarzutu!
Ale pobrałem 1.4.... I.... I regeneracja nie działa... Mam napisane że skill jest i ile powinno mi regenerować (1hp per sec.) ale nie regeneruje ;-;
Zapisywanie, wczytywanie a nawet gry wyłączanie nie dało żadnego efektu! Jakieś sugestie ;-; ?

Za mało siły ? Naucz się mistrza.

Wizados

Wizados

Użytkownicy
Amelinowy Łowca Bugów
posty21
Propsy3
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • Amelinowy Łowca Bugów
Kiedyś (przed wersją 1.4) postanowiłem, że wyuczę się  regeneracji hp! Działało genialnie natychmiast i bez zarzutu!

Za mało siły ? Naucz się mistrza.

Właśnie przed chwilą skumałem, że do tego trzeba mieć siłę... (dzięki staremu trajlerowi)
Ale i tak dzięki...

Drżyjcie przed Januszem modowania! Czy coś...

Pyster

Pyster

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Ostatnio mam taki problem , iż gdy chcę sobie pograć w CZ to podczas wlączania moda , ten nie chce się uruchomić ;/ . Nie wiem co mam teraz zrobić. Proszę o pomoc

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Men.Zadań->Gothic (Zamknij go)
Włącz drugi raz moda. Teraz: Men.Zadań (Zamknij jeden z dwóch procesów windows).

I powinno zadziałać. Mi tak działa. :)

Lub pozamykaj zbędne procesy w tle.

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

Pyster

Pyster

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie są te procesy windows ? ;c

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Jak otworzysz men.zadań. Np. w tle masz Origin to go zamykasz.

Albo zainstaluj GMDK oraz Systempack.

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

Pyster

Pyster

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niestety nie dziala. Sprobuje zainstalować to co radzisz.

Post połączony: 2015-06-20, 16:00
Niestety wciąż nie działa ;/

Placek

Placek

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdy chcę handlować z Draxem to mi grę zacina i muszę resetować ją..

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem

Zrób Reinstal a sejvy zostaw.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Podaj treść błędu (dziennik zdarzeń) lub prześlij zapis. Na jakiej wersji grasz?

Placek

Placek

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gram na wersji 1.4

Mabashi

Mabashi

Użytkownicy
posty13
Propsy1
  • Użytkownicy
Podczas wychodzenia z Nowej Kopalni dostaje CTD za każdym razem, nawet jak teleportuję się w inne miejsce poprzez teleport czy kody.

http://pastebin.com/7eXcUudf
Spoiler

Jakieś rady?

Wer. - 1.4

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Tez miałem ten sam problem, za którymś razem po którymś tam teleporcie, biegu po miecz runiczny i kolejnym teleporcie, problem zniknął. No ale cóż, było to trochę denerwujące.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry