Czas Zapłaty - premiera! 330462 561

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 11.11.2013 roku

Wyświetleń 330462

Odpowiedzi 561

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam pytanko pomoze mi ktos szukam Carlos na terenie orków ukradł miecz runiczne ostrzie szukam go pomoze mi ktos gdzie on jest?

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Jego ciało znajduje się obok wieży...(nie xardasa)

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
niedaleko miasta orkow jest taka wieze tam on lezy

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dzieki :) wreszcze moge dalej grac dzieki

najlepszy mod w jakiego grałem

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Fabio
The Modders

Czas Zapłaty - premiera!
#284 2013-11-20, 20:48(Ostatnia zmiana: 2013-11-20, 21:35)
Dobra już jest git :D

Cantrol

Cantrol

Użytkownicy
posty9
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej!

Chciałbym podziękować za wydanie moda - czeka mnie "pracowity" weekend!

Do tego chciałbym zauważyć, że wszystkie przewidywania co do "śmierci" Gothica są chyba przesadzone - jeśli po tygodniu od premiery nabito prawie 60 stron z pytaniami o zadania - to coś musi znaczyć. Nawet, jeśli to tylko jednorazowy przypadek.

Bezi210

Bezi210

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Fuuuuck straciłem save a już prawie kończyłem 2 rozdział... Utraciłem save po tym jak mi gra wywaliła crash (crash spowodowany tym że mam Windowsa 8) Da sie jakoś odzyskać ten save?

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Sprawdź czy w folderze masz ten save folder "saves_czaszaplaty"

Bezi210

Bezi210

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam i tam mam "savegame_1". Skopiowałem ten folder na pulpit, usunąłem folder "saves_czaszaplaty" i włączyłem gre wybierając nową gre. Utworzyłem save i usunąłem w folderze "saves_czaszaplaty" folder "savegame_1" i zastapiłem go tym wcześniejszym i nadal save nie działa

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Hmm za kilka dni (tygodni? :D) powinien wyjść patch sporo poprawiający w grze, jak ktoś jeszcze nie zaczął gry to warto poczekać.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
a Zbroje Wujka Dzona bedziemy mogli zdobyc ?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chciałem gorąco podziękować za trud, jaki twórcy włożyli w ukończenie modyfikacji, na razie czekam na wydanie patcha, który naprawi większość błędów i  pozwoli cieszyć się gra od początku do końca. Zastanawiam się czy trwają pracę nad angielską wersją modyfikacji by móc ją przedstawić na arenie międzynarodowej ?

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Wedkarski

Wedkarski

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Dręczy mnie takie dość dziwne pytanie. Czy niektórzy piraci, jak np. Hank, Angus bądź Skip są tymi samymi, których możemy spotkać w NK, czy to tylko takie nawiązanie/inspiracja? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
No raczej to ci sami

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam potrzebuje pomocy w zadaniu Więź wiem ze chyba Rączka ukradł złoty pierścień i nie wiem co dalej robic pomoze mi ktoś

Sekret piwowasza gdzie jest ta kryjówka szukam jej jak wie kto gdzie jest proszę o pomoc

i mam Problem Sprawa Coopera mam klucz byłem w skrzyni znalazłem tylko mape połuwke i pierscien co mam zrobić niema tego aktu co mówił harford co mam zrobić?

Fletcher

Fletcher

Użytkownicy
Strażnik
posty240
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik
Super że została ogłoszona premiera, w sumie to jakoś specjalnie nie obserwowałem postępów nad tym modem. Z tego względu mam parę takich strasznie noobskich pytań.
1. Zacząłem grać, wczoraj w nocy pobrałem i zainstalowałem CZ, dotarłem do obozu rebeliantów, zabiłem Złego a potem rozmowa z Cavalornem i spać. Niby dzień, wszystko fajnie i w ogóle. Ale ta mgła.. czy da się ją jakoś ''zmniejszyć'' ? 
Owszem dodaje to klimatu grze ale jest jest zbyt ''gęsta''. 
2. Czy można dołączyć do Starego Obozu ? (wiem.. bardzo noobskie pytanie- ale tak jak pisałem, nie śledziłem całego tematu a nigdzie się tego doczytać nie mogłem)
3. Co z obozem na bagnie ? domyślam się po rozmowie z niektórymi NPC że sekciarze oszaleli i nikt żywy stamtąd nie wrócił, ale ciekawi mnie czy są tam jakieś zadania albo możliwość dołączenia. 

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: Fletcher
Super że została ogłoszona premiera, w sumie to jakoś specjalnie nie obserwowałem postępów nad tym modem. Z tego względu mam parę takich strasznie noobskich pytań.
1. Zacząłem grać, wczoraj w nocy pobrałem i zainstalowałem CZ, dotarłem do obozu rebeliantów, zabiłem Złego a potem rozmowa z Cavalornem i spać. Niby dzień, wszystko fajnie i w ogóle. Ale ta mgła.. czy da się ją jakoś ''zmniejszyć'' ? 
Owszem dodaje to klimatu grze ale jest jest zbyt ''gęsta''. 
2. Czy można dołączyć do Starego Obozu ? (wiem.. bardzo noobskie pytanie- ale tak jak pisałem, nie śledziłem całego tematu a nigdzie się tego doczytać nie mogłem)
3. Co z obozem na bagnie ? domyślam się po rozmowie z niektórymi NPC że sekciarze oszaleli i nikt żywy stamtąd nie wrócił, ale ciekawi mnie czy są tam jakieś zadania albo możliwość dołączenia. 
1. nie da ;D moze w patchu zmiejsza.
2. Nie tylko Rebelianci.
3. tak Bestia z Bagien ale to potem.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam ponownie mam pytanko robię zadanie rebelia w nowym obozie jestem w twierdzi gdzie jest lee i nie wiem co dalej bo mówi ze muszy sprawdzić co dzieje się w nowym obozie a gadałem z wszystkimi i nie wiem co dalej
co mam zrobić dalej

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Z tego co wiem musisz wykonać zadanie związane z runicznym ostrzem.
Mam pytanie, znalazłem wszystkie kawałki mapy, Nefarius je połączył i wyruszyliśmy po skarb, jednak nie mogę go nigdzie znaleźć, obszedłem to miejsce, ale go tam po prostu nie ma... to ma wyglądać inaczej jak poprzednie skarby czy może tam go po prostu nie ma? Nie bardzo wiem co zrobić :D

ps/ kurde jest od tego topic, sam się złapałem i tutaj napisałem.. : d

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry