Czas Zapłaty - premiera! 317405 561

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 11.11.2013 roku

Wyświetleń 317405

Odpowiedzi 561

Toworish

Toworish

Użytkownicy
http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
posty1664
Propsy254
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
Mnie tam się soundtrack podoba, a wcale nie jest taki głośny jak się gra na słuchawkach to jest ok

Niebawem...Pierdolnę se poradniki do Goticzka. Albo i nie, bo sie mnie nie chce.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
  takie poprawki sie szykuja, chyba teraz zagram od nowa, lecz magiem :D

Gwynbleidd

Gwynbleidd

Użytkownicy
posty188
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Moglibyście dać tą poprawke z możliwością uciszania muzyki bo sie grać nie da, jak ścisze to nie słychać efektów,a jak mam normalnie to ta muzyka tak napierdala ,że się grać nie da ;/

:facepalm:

Mowa i efekty na maksa, głośniki lekko przyciszone i masz przyciszoną muzykę i głośno otoczenie. Problem? Wystarczy pomyśleć. Jedyny problem, to że muzyka po walce się nie wyłącza, chyba, że się wejdzie do lokacji z własną muzyczką np. OR.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Zastanawiam się czy nie będzie rozsądnie wydać pośredniego patcha który rozwiazał by troche problemów, choćby te najbardziej irytujące z muzyką, atakiem przeciwników i crashami przy loadzie (chociaż w niektórych przypadkach). Choć tym którzy by chcieli w tak poprawionego moda zagrać ponownie - to bym jeszcze narazie odradzał :D bo odpalilłem sobie save z koncowego etapu gry (atak na SO i final battle) i stwierdziłem ze jak tak tego nie zostawie i predzej cyz później to poprawie :D

Hoshpack

Hoshpack

Użytkownicy
posty58
Propsy2
  • Użytkownicy
B :wstyd:yłoby fajnie gdyby nie wyłączała się gra po wczytaniu nowej gry. Kombinowałem wszystkiego i dalej mi wyłącza się :wstyd:

BL4CK

BL4CK

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mnie tam się soundtrack podoba, a wcale nie jest taki głośny jak się gra na słuchawkach to jest ok
Gram na słuchawkach ..

Ogólnie to troche dziwne bo przecież była beta dosyć długo i tyle błedów w officialu jest ;/

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
1. To jest Gothic.
2. Nawet płacone produkcje są pełne błędów 

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Dokładnie co Mark napisał. Trzeba jednak dodać, że modyfikacja była sprawdzana przez kilka osób, a bugi są bardzo widoczne, więc dziwne jest to, że zostały one wydane w tej wersji :)

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
witam gdzie jest ten plik CzasZaplaty.ini ??

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
w folderze System

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Fajnie, że orc nabrał chęci na poprawianie moda ;D Pewnie świadomość, że mod w końcu wyszedł i został ciepło przyjęty, działa motywująco przy poprawkach.  Jak za kilka lat sobie wrócę to miło by było zagrać bez większości irytujących błędów i zbalansowaną rozgrywką. Na razie i tak jest nieźle. Dopiero tak od III rozdziału pojawiają się niedopowiedzenia w dialogach czy zapisach w dzienniku i nie wiadomo gdzie czego lub kogo szukać np. Diego, czy ukrytego pierścienia Martina.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
W sumie kiedy przestałem pomagać to wszystko jakoś do okolic III rozdziału modyfikacji dało się przejść, PRZYPADEK?
...Pewnie tak :D 

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Orc sam wymyślałeś te questy ? :D

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Nie, jedyne w czym brałem udział to ogólny zarys fabuły, czasem podrzucałem pomysł na jakiś quest. Pozostałe to robota przede wszystkim Shergara i Aragorna. Dialogów na szczęscie wcale nie tykałem i może dzięki temu uważam je za świetne :D

BL4CK

BL4CK

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No tak ale były beta testy dosyć długo , a widoczne są bugi których no nie dało się    nie zauważyć ludzie ..

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
potrzebuje pomocy mam 4 rozdział i szukam Carlos ukradł mi runiczny miecz i szukam go na terenie orków niema go jak kto wie gdzie jest prosze mi odpiszac to jest po wyjsciu z kopalni questa tam gdzie jest torfo po wyjsciu muwi nam straznik ze carlos gdzies poleciał na teren orków i szukałem go i niema potrzebuje pomocy

KIJUSS69

KIJUSS69

Tester Złotych Wrót
posty59
Propsy3
Profesjabrak
  • Tester Złotych Wrót
Cześć może mi ktoś powiedzieć gdzie znaleźć tych wszystkich rekrutów do misji Swieża krew bo z 5 znalazłem tylko 1 Jacka Aligatora i męczę się i nie potrafię znaleźć 4 pozostałych patrzyłem na poradnik to nie wiem gdzie oni dokładnie są (wiem , że na mapie jest pokazane ale ja nie umiem ich znaleźć) czy mógł by mi ktoś pokazać miejsce gdzie są ci rekruci w grze i zrobić screna ? Był bym bardzo wdzięczny :)

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
potrzebuje pomocy tam jak przedtem szukam go niema go na terenie orków gdzie moze byc wporadniku niema quest runiczne ostrzie

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
brat cavalona jest tam gdzie gorn w gothic 2 w 4 rozdziale tam sobie siedzi

pablo i skorpion som w jaskini mamy tyły starego obozu idziemy prosto tam gdzie w gothic 1 siedział sobie straznik idziemy prosto w lewo mamy kamienie schody takie wchodzimy na nie tam w jaskini som pablo i skorpion dalej jak wejdzie i pujdzies dalej tam to spotkasz w kolejnie jaskini kolejnego

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry