Czas Zapłaty - premiera! 318724 561

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 11.11.2013 roku

Wyświetleń 318724

Odpowiedzi 561

HalPaster

HalPaster

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Cóż na razie dotarłem do Głębi(mimo wszystko w trochę naciągany sposób) która naprawdę robi wrażenie - mega klimat (u mnie brak muzyki w tej lokacji, zakładam, że tak miało być - czuć mrok) mimo niedokończonych mobów. Jak na razie jestem zachwycony przede wszystkim fabułą - wciąga konkretnie. Czasami zdarzają się jakieś bugi ale zasadniczo nie są  jakoś strasznie uciążliwe. No i genialna ścieżka dźwiękowa. Ogółem świetna robota i na 100 % warto było czekać i śledzić temat. Fajnie, że udało Wam się ukończyć CZ mimo wielu przeszkód.

Gratuluję naprawdę udanej roboty.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Może podalibyście co poprawicie/poprawiliście w nowym patchu. Wiadomo by było czego nie trzeba zgłaszać.
No i jestem w II rozdziale i jest bardzo łatwo, każdy pada na cios/pare ciosów - to miał być ten trudny Czas Zapłaty? :D

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Ja w drugim rozdziale miałem 200 siły 40/50 zręki 50 % jedno i dwuręcznej broni, uniki adept i regeneracja życia adept. Wszystko pada od miecza jak leci. Mod super ale za łatwy.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Cytat: Baggio
Może podalibyście co poprawicie/poprawiliście w nowym patchu. Wiadomo by było czego nie trzeba zgłaszać.
No i jestem w II rozdziale i jest bardzo łatwo, każdy pada na cios/pare ciosów - to miał być ten trudny Czas Zapłaty?
Jako-taki pomysł co do poprawek może rzucić nasze pro-repo na githubie:
https://github.com/orcwarrior/Czas_Zaplaty/commits/master
Co do p. trudności, tutaj chyba wszystko miało być inaczej :D ale wyszło jak wyszło, spróbojemy to chociaż częściowo poprawić.

KenT

KenT

Użytkownicy
posty44
Propsy4
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
orc kiedy jest przewidziany patch ?

U mnie nie da się grać mam 3 rozdział i zaczynam od nowa.

Angus po zabiciu strażników z Starej Kopalni ucieka mi gdzieś w las. Skorpion zrobił to samo nie mam go w obozie ani poza obozem.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3475
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ja natomiast w 2 rozdziale po przepytaniu wszystkich nie mam dialogu u Cavalorna (nie pytałem Tonego ostatniego tylko losowo tak sobie pytałem bo wykonywałem tez misję z Gulaszem) można to jakoś naprawić? Jeśli mojego i błędu powyżej nie to rada dla tych co zaczynają niech poczekają Adanos i orc pewnie ogarną jakiś dobry patch w którym będzie już wszystko.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Po pierwsze nie ten wątek, a po drugie sprawdź jeszcze raz. Przepytujesz ich pierwszy raz? Jeśli drugi to Rączke należy 2 razy zapytać.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: Fabiosek
Ja natomiast w 2 rozdziale po przepytaniu wszystkich nie mam dialogu u Cavalorna (nie pytałem Tonego ostatniego tylko losowo tak sobie pytałem bo wykonywałem tez misję z Gulaszem) można to jakoś naprawić? Jeśli mojego i błędu powyżej nie to rada dla tych co zaczynają niech poczekają Adanos i orc pewnie ogarną jakiś dobry patch w którym będzie już wszystko.
popytaj all za 1 i 2 razem

Gwynbleidd

Gwynbleidd

Użytkownicy
posty188
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dlaczego muzyka o tytulu "Old Camp" leci w OR (niestety ta prawidłowa leci częściej, a wg mnie jest wręcz masakrowana przez tą dla SO)? Nie mam oczywiście nic przeciwko, bo non stop jej sobie słucham (choćby teraz), bo jest
GENIALNA!

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
No chłopaki zabrali się za poprawianie, nie wiem skąd u nich ten zapał :D, ale za jakiś czas wyjdzie większa poprawka.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Co prawda patcha jeszcze nie ma ale polecam spróbować wgrać poprawionego orcLiba:
https://mega.co.nz/#!TBEAyRSD!XHBlExkSqMjuLV08oab-i2xD4wYxO4Of_JBo1vY6oko tylko przed lepiej zrobić backupa starego.
Może rozwiąże to jakoś problemu z nie zmieniającą się muzyka po walce(choć nie koniecznie, bo skrypty też były poprawiane)

Hoshpack

Hoshpack

Użytkownicy
posty58
Propsy2
  • Użytkownicy
Witam. Udało mi się uruchomić ale gdy klikam nową grę i wczytuje się pasek do końca to wywala mnie do windowsa. Może ktoś z was wie co zrobić?

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Przeinstaowanie gothica, modyfikacji, uruchomienie jako administrator uruchomienie ze zgodnością z win xp.
Instalujesz modyfikację na czystego gothica czy zmodowanego?, doinstalowanie gmdk.

Hoshpack

Hoshpack

Użytkownicy
posty58
Propsy2
  • Użytkownicy

Hoshpack

Czas Zapłaty - premiera!
#254 2013-11-18, 12:08(Ostatnia zmiana: 2013-11-18, 13:27)
zainstalowałem na czystego gothicka bez gmdk może to przez to?

zainstalowałem gmdk i nic dalej to samo, uruchomiłem w trybie zgodności xp i jako administrator też nic

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader

Baggio
DreamVader

Czas Zapłaty - premiera!
#255 2013-11-18, 14:11(Ostatnia zmiana: 2013-11-18, 16:09)
Cytat: orcwarrior
Co prawda patcha jeszcze nie ma ale polecam spróbować wgrać poprawionego orcLiba:
https://mega.co.nz/#!TBEAyRSD!XHBlExkSqMjuLV08oab-i2xD4wYxO4Of_JBo1vY6oko tylko przed lepiej zrobić backupa starego.
Może rozwiąże to jakoś problemu z nie zmieniającą się muzyka po walce(choć nie koniecznie, bo skrypty też były poprawiane)
Po wklejeniu tego żaden z moich zapisów nie chciał się wczytać, wywalało z błędem - nie próbowałem nowej gry. Dobrze, że skopiowałem starego orcliba.

Edycja. Jeszcze raz zapytam, kto uczy walki 2H powyżej 50%, jestem w 3 rozdziale bo w 2 nikogo takiego nie spotkałem... :|

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Lee bodajże uczy, lecz zanim do niego dojdziesz to troche minie ;), chyba że chcesz odrazu robić dla nich questy to poszukaj jarvisa i on cie wyśle do lee(jest on tam gdzie był 1 kamień ogniskujący co guru zlecali).

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Cytat: orcwarriorCo prawda patcha jeszcze nie ma ale polecam spróbować wgrać poprawionego orcLiba:
https://mega.co.nz/#!TBEAyRSD!XHBlExkSqMjuLV08oab-i2xD4wYxO4Of_JBo1vY6oko tylko przed lepiej zrobić backupa starego.
Może rozwiąże to jakoś problemu z nie zmieniającą się muzyka po walce(choć nie koniecznie, bo skrypty też były poprawiane)Po wklejeniu tego żaden z moich zapisów nie chciał się wczytać, wywalało z błędem - nie próbowałem nowej gry. Dobrze, że skopiowałem starego orcliba.
No cóż, to w sumie możliwe, bo zmiany w skrypcie korzystającym z dllki też jakieś były, no i wszystko się w takim wypadku zdesynchronizowało, no cóż w takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd :P

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
Edycja. Jeszcze raz zapytam, kto uczy walki 2H powyżej 50%, jestem w 3 rozdziale bo w 2 nikogo takiego nie spotkałem... :|
Nie byłem jeszcze w 3 rozdz, ale (jeśli nie Quentin) Lee powinien uczyć 2h do 100.

BL4CK

BL4CK

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Moglibyście dać tą poprawke z możliwością uciszania muzyki bo sie grać nie da, jak ścisze to nie słychać efektów,a jak mam normalnie to ta muzyka tak napierdala ,że się grać nie da ;/

0 użytkowników
Do góry