Problem w Gomanie 3030 8

O temacie

Autor Nytek

Zaczęty 5.08.2013 roku

Wyświetleń 3030

Odpowiedzi 8

Nytek

Nytek

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Od dłuższego czasu robię ciekawe tekstury i grafiki, a tu pach. Próbuje włączyć Gomana i nic mi nie wyskakuje, a sam program pojawia się w pasku na dole ;/ Próbowałem reinstalować. Pobrałem polską, niemiecką wersję i ch.. nic.
Miał ktoś podobny problem lub wie jak mu zaradzić?  :wstyd:

Profik231

Profik231

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz kliknąć: Ctrl+Alt+Delete, uruchomić menedżer zadań,  procesach gomana, kliknąć "maksymalizuj" wtedy już wszystko będzie okey :)

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
Albo nacisnąć na ikonę GoMana i następnie użyć skrótu klawiszowego (Znaczek Windowsa + Strzałka w górę).

Nytek

Nytek

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki pięknę. Kończymy Triss Merigold do moda ;)

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć
Mam problem z Gomanem 0.93
W lewym dolnym rogu jest lista w której ustawia się ścieżke do tekstur. Co kilka sekund ta lista się u mnie odświeża i ssuwak przeswa się spowrotem do góry. Gdy jednak uda mi się wklepać ścieżke GothicII\work_\data\Textures\compiled to ładowanie trwa wieczność. Kiedyś ta sama operacja zajmowała mniej niż 20 sekund.
W czym twki problem ?

kokosz3

kokosz3

Użytkownicy
posty24
Propsy9
  • Użytkownicy
@Lobos

Jesli masz windows 7 to uruchom z prawami admina moze pomoc

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
Może kiedyś miałeś mniej plików do wczytania ? Mi ostatnio też czasem Goman się trochę pierdoli, ale wtedy przenoszę plik do miejsca, gdzie mam ich mało.

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odpalam z prawami admina. To niepomaga.
Przeniose część tekstur w inne miejsce do czasu aż nie znajdę rozwiązania. Dzięki za wskazówkę.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Lobos
W lewym dolnym rogu jest lista w której ustawia się ścieżke do tekstur. Co kilka sekund ta lista się u mnie odświeża i ssuwak przeswa się spowrotem do góry.
Mam ten sam problem. Tylko, że dodatkowo to odświeżanie potrafi czasem całkowicie zwiesić gomana tak że tylko wyłączenie procesu pomaga. Zauważyłem, że problem powoduje duża ilość plików w przeglądanym folderze. Bo gdy podzieliłem i poprzenosiłem te same pliki przy ktorych goman sie zawieszał do kilku folderów, program co prawda dalej co chwilę się "odświeżał", ale blokował się już tylko na kilka sekund, a nie jak przedtem na amen... Czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu? Wina leży ewidentnie w win 7 64bity... bo jak odpalę win xp i korzystam z tego samego gomana to nie ma takich problemów. Odpalanie z prawami admina i trybem kompatybilności nic nie pomogło :/

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry