Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1582264 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1582264

Odpowiedzi 3149

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Maciuś rozumiesz ze w recie system kradzieży jest inny
Teoretycznie osobę z 500 zręcznością można okraść postacią mając 100 zręczności kwestia łudu szczęścia ze jej wylosuje wartość poniżej naszej zręczności :P

I tak na takiej postaci będzie ci pisała piekielnie trudna kradzież, a tu nosz kurwa fart i pykło za 1 razem dziecinne prosta i tak o to opis wprowadza w tym systemie gracza w bład :P

Bledem jest to ze w momencie nauki kradzieży kieszonkowej nie dostajemy info jak ona w recie działa
Możemy jedynie dać opis w dialogu lub wpis do dziennika który pojawia się po nauczeniu kradzieży z info jak działa system i jako możemy unikać kary dzięki retoryce

nie jesteś do tego zmuszony mając inta 100 i retoryke niwelujesz kary czyli nie wczytujesz gry tylko ponowisz opcje kradzieży aż ta przyniesie skutek :P

Jednak na początku ani nawet po kilkudziesięciu godzinach gry nie uda mi się osiągnąć najprawdopodobniej 100 inta więc znając swoje szczęście będe zmuszony do wielokrotnego wczytywania.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
A czy gra zmusza cie do kradzież od startu? nie nie zmusza, jedyny przymus kradzieży to klucz od hagena i percivala a ze kradzież wpływa tez negatywnie na nasza karmę u innosa bawimy się w nią dopiero w r3, po wykonaniu misje z dusza gomeza, wtedy już ma się takowego inta.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Jednak na początku ani nawet po kilkudziesięciu godzinach gry nie uda mi się osiągnąć najprawdopodobniej 100 inta więc znając swoje szczęście będe zmuszony do wielokrotnego wczytywania.

Żebyś się nie zdziwił. Premie do int zostały podrasowane. Niestety wojownik nie osiągnie raczej w R1 100 inta. Za to mag - na BŁ może osiągnąć 100+, tak mi się wydaje. Na wyższych poziomach 15 mniej (bo nie ma 20 od startu), ale też może podjechać pod 100.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co z wywalaniem z gry w randomowych miejscach a w szcególności przy teleportach w Jarkendarze? Jest jakieś lekarstwo na to?

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wy w za duże cuda wiarę pokładacie.

Dla przypomnienia, my działamy tylko na skryptach i już było mówione ze tego w skryptach się nie da zrobić i niema to tez nic z tym wspólnego, tu trzeba chyba nie wiem zgaduje, w spacerze świat trochę po edytować żeby to ustabilizować.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Będzie wprowadzony jakiś balance między poszczególnymi klasami aby wszystkie były grywalne na podobnym poziomie? Gdyż jak wiadomo guru był raczej nie zdatny do gry. Czy ta klasa postaci dostanie buffa tak aby była grywalna?

Psalm 19

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Zapytaj się ruskich, jemu trzeba by było stworzyć od podstaw nowe spelle itp, jedyne co ma to pancerze w takiej samej formie jak reszta magów, reszta w tej kwestii jest jasna od dawna, każda klasa jest grywalna i jest sobie równa, wybieramy ta która bardziej nam odpowiada i nie martwimy się ze inna będzie lepsza, nie nie będzie.

Zas z gildiami to kuleje i kuleć będzie guru cały czas.

volder561

volder561

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak idą testy ? ^^ Czekam z rozgrywką, aż wyjdzie patch. Szykuje się niezła zabawa na rzeźniku xD

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
A jak mogą iść jednemu testerowi?

volder561

volder561

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Posłałem Ventrue ostatnie wersje skryptów z której powstanie lada moment  ( jak nie będzie błędów ) wersja testowa
Teraz sprawa do was potrzeba testerów
Bo w obecnie chwili mogę liczyć tylko na pomoc Roberta

Mogłeś się po prostu zgłosić. Napisz do Tizgara.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Lepiej nie pisz bo na nie znanych mi osobach polegać to już wole męczyć się dłużej a mieć pewność

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Jak idą testy ? ^^ Czekam z rozgrywką, aż wyjdzie patch. Szykuje się niezła zabawa na rzeźniku xD

Kartograf parę rażących błędów wykrył, to poprawiłem. Jak znajdę czas to sam potestuję co ważniejsze rzeczy.

volder561

volder561

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy patch będzie naprawiał błędy np: Kiedy otwieram skrzynie obok Cavalorna to mnie atakuje?

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy patch będzie naprawiał błędy np: Kiedy otwieram skrzynie obok Cavalorna to mnie atakuje?
Od kiedy dostawanie wpierdolu za okradanie obcego jest błędem?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
To jest rzeczywiście uzasadnione :) Ale jak ludzie mają aima przez ściany to już przesadzili...

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Widzę ze nie ważne ile razy wytłumaczysz komuś zasadę działania kradzieży i tak znajdzie się idiota który to uważa za błąd, welcome to Poland, dla nas jak coś jest trudne to to jest złe, błąd, critical error, need fixed.

Patch może poprawiać błędy podkreślam błędy nie problemy gracza z tym ze coś przerasta jego możliwości.

volder561

volder561

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Widzę ze nie ważne ile razy wytłumaczysz komuś zasadę działania kradzieży i tak znajdzie się idiota który to uważa za błąd, welcome to Poland, dla jak coś jest trudne to to jest złe, błąd, critical error, need fixed.

Patch może poprawiać błędy podkreślam błędy nie problemy gracza z tym ze coś przerasta jego możliwości.
Grałeś w normalnego GII: NK? Skoro tak to pewnie wiesz, że były takie skrzynie, które jak się je otwierało nikt nas nie atakował. I o nie właśnie mi chodzi. I grzecznie się pytam czy można coś z tym zrobić?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Spraw żeby npc sobie poszedł, większość tak robi i chyba to działa bo nie narzekają :P

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
i chyba to działa bo nie narzekają :P

Nikt nie narzeka? Przeglądając od czasu do czasu ten temat, już ponad 5 osób marudziło na kradzież w returnie  :pokerface:

0 użytkowników
Do góry