Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1576251 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1576251

Odpowiedzi 3149

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
dochodzi do końca instalacji i jak pokazuje co się instaluje i jest upnack res 3 do dalej nie instaluje stanie w miejscu i nic albo do połowy się zainstaluje

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W takim razie, nie wiem jak Ci pomóc, nie miałem takiego błędu.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A może poczekasz rolniku? Bo ta instalacja trwa naprawdę długo

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Bo tak ma być pasek się napełni na packu 3 lecz packów jest chyba z 20 jak dobrze pamiętam, pasek instalacja napełnia się po 1 minucie najdłużej potem możesz nawet czekać 30 minut zależy od kompa :P

Serio każdy już jest w kategoriach ze jak pasek jest pełny to = koniec instalacji

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
a ile miejsca potrzebuje starczy 5 gb bo na same gry mam tylko 9 gb bo cały komp na 50gb

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Lutek

Lutek

Użytkownicy
posty15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mógłby dać mi ktoś linka do Texture Pack'a z Video ? Bo z Sendspace'a pobrać nie moge po pisze że zajęte czy coś w tym stylu. na vhdd też nie działa a na chomiku nie mam tyle transferu na pobranie :(

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Packów jest 16, po 16 powinno być Finishing Instalation  (lub cuś takiego).Gdy przy 3 packu pojawił się error, naciśnij ok, dalej powinny byc jakieś ruskie napisy a potem Unpack6 ;p.

Lutek

Lutek

Użytkownicy
posty15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ten Sendspace to szajs -_- Od 14 czekam a jeszcze nie moge pobrać.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tak z ciekawości, co byście powiedzieli na nieprzewidziane skutki uboczne podczas walki z bosami  ( to i tak już istnieje w returnie tylko na mniejsza skale i jest to mało rozwinięte )

Pomysł jaki inne potrzebne rzeczy podał mi Bgb za co big thx, narazie prowizorycznie nazywam to nowym system walki jednak jest szansa ze uda nam się go wjebać do moda co automatycznie podniesie returna do nowej kategorii :P

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tizgar rozwiń temat. Mam przez to rozumieć że np. pojawia się dodatkowe potwory podczas walki, czy Boss przejdzie transformacje do SSJ8 :)

I czym miałby sie różnic system walki ?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No jakby wszedł do SSJ8 to oczywiście boss, by umiał latać, strzelać pociskami kikoha i ogółem jakby taki wilk ugryzł beziego to by go w połowę upierdolił

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
To istnieje w rutenie i w lihver tyle ze tam jest to bardziej rozwinięte i tak samo planujemy to rozwinąć w returnie
Obecnie dobry przykładem tego jest grimash, który przy osiagnieciu 200 hp zaczyna się leczyć :P

W każdej sytuacja postać ma 60% w 1h :P

Patch 1.2
Postać z R1 z pancerzem z płytek pełzaczy 100 siły i nomadem vs Teneklyk który ma 100 dmg, 140 ochrony przed bronia i 1000 hp akcja do wykonania :P

Patch 1.3 bez nowego system
Postac z R1 zbroja wodnego kręgu x5, 100 siła arogancja sentenzy vs teneklyk 250 defa, 200 dmg, 3000 hp akcja nie wykonalna na r1

Patch 1.3 z nowym systemem
Postac z R1 zbroja wodneog kregu x5, 100 siła arogancja sentenzy vs teneklyk 250 defa, 200 dmg, 3000 hp i przebiegiem walki gdy ma 2500 hp pojawia się 4 wilków do pomocy gdy, ma 1500 gracz zostaje złapany w korzeń gdyby chciał uciec, gdy ma 700 hp pojawia się 3 czarnych wilków i 3 wargi :P

Zaimplemetowalibysmy to tylko dla bossow, podrasowane to juz sa aby mozna je był ubić najwcześniej jw r3, system walki z bossem ala z wowa zapewnia brak możliwości przewidywania przy 1 starciu bo ofc nie opiszę wam bossów sami musicie sprawdzić co potrafią jak z nimi walczyć i jak dobrze postać przygotować na te walkę :P

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No to zjebaliście już jedną rzecz od razu xd. Bo Rybogłów blokuje mi skarb od Grega, a jest to zadanie z R1. Zawsze używałem bryły lodu, ale jeśli gdy go zamrożę przybędzie wsparcie to będzie źle. 

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No mnie sie podoba, ciekawe jak to będzie w praktyce wyglądało. A ten boss topielców nawet z bonusem będzie banalny o ile zna się exploit na niego :D trąci to oszukiwaniem ale...

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gothicman czy czytałeś changeloga bo widzę ze nie ryboglav i mroczny golem to są 2 wyjątki które nie zostano zmienione one nawet procesu zmiany statsów i hp nie przechadzą im nic nie zmieniono od wersji 1.0 i nie zostanie im nic zmienione

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ja mam tak zasadniczo jeszcze jedno pytanie: Na kiego usprawniacie Returninga skoro robią wersję 2,0 i w nią będa wszyscy grać? Nie lepiej poprawić wszystkie błędy i potem jak wyjdzie 2.0 to to co się da scalić?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
To istnieje w rutenie i w lihver tyle ze tam jest to bardziej rozwinięte i tak samo planujemy to rozwinąć w returnie
Obecnie dobry przykładem tego jest grimash, który przy osiagnieciu 200 hp zaczyna się leczyć :P

W każdej sytuacja postać ma 60% w 1h :P

Patch 1.2
Postać z R1 z pancerzem z płytek pełzaczy 100 siły i nomadem vs Teneklyk który ma 100 dmg, 140 ochrony przed bronia i 1000 hp akcja do wykonania :P

Patch 1.3 bez nowego system
Postac z R1 zbroja wodnego kręgu x5, 100 siła arogancja sentenzy vs teneklyk 250 defa, 200 dmg, 3000 hp akcja nie wykonalna na r1

Patch 1.3 z nowym systemem
Postac z R1 zbroja wodneog kregu x5, 100 siła arogancja sentenzy vs teneklyk 250 defa, 200 dmg, 3000 hp i przebiegiem walki gdy ma 2500 hp pojawia się 4 wilków do pomocy gdy, ma 1500 gracz zostaje złapany w korzeń gdyby chciał uciec, gdy ma 700 hp pojawia się 3 czarnych wilków i 3 wargi :P

Zaimplemetowalibysmy to tylko dla bossow, podrasowane to juz sa aby mozna je był ubić najwcześniej jw r3, system walki z bossem ala z wowa zapewnia brak możliwości przewidywania przy 1 starciu bo ofc nie opiszę wam bossów sami musicie sprawdzić co potrafią jak z nimi walczyć i jak dobrze postać przygotować na te walkę :P

Chciałbym zapytać, kto to zrobi? :D

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Sie nie boj
Gothicman, ta ale wiesz ze mamy 2014 rok wątpię ze wcześniej niż 2016 /2017 zobaczę tu pro spolszczenia returna 2.0 który tak naprawdę nie wiadomo kiedy na 100% wyjdzie, na bide mamy 4 lata do reta 2.0 w wersji pl

0 użytkowników
Do góry