O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 1493899
Odpowiedzi 3149
Lukizzz
Pierdolenie o szopenie na pewno w returna grasz na czitach , bo bez nich nawet największy weteran Gothic#msg1093597a go nie przejdzie , choć by się zesrał.
Drizzts
Boykaundisputed
Haha,nie rozsmieszaj mnie. Jak nie umiesz grać bez kodów to twoja sprawa i nie osadzaj innych że grają na kodach. Bo z tego co widzę tylko ty i turbocheat gracie na kodach jak nobki.
No tak wnioskuje skoro powiedziales ze tego się nie da przejść.
Ja tylko stwierdziłem fakt , bo znam wiele osób , które za nic nie dały rady przejść go bez czitów.
Lukeeee
Werewolf
Korek
Jak mowilem gra na kodach itd nie jest niczym zlym ani wkurzajacym, wkurzajace jest to, ze takie pizdy sie tym jeszcze chwala i twierdza, ze są pro.
Ventrue Moderator działu
Baggio DreamVader
Okej, zebrałem właśnie 2 strony błędów, chyba nadszedł najwyższy czas aby zacząć robić patcha.
Na czym polegają te błędy?
Stonnos111
Patch już prawie gotowy. Poprawiłem kilka-tysięcy błędów (oczywiście biorąc pod uwagę 4 wersję).
Świetnie.Jest szansa że będzie dzisiaj gotowy?
Rumby
Mateusz.Wr
Witam Brawa dla pro spolszczenia (No wreszcie )O co chodzi z tą wersją 2.1 F bo nie kapuje,jest ona w tutejszych plikach czy trzeba ją zainstalować oddzielnie?jak tak to z kąt?Na starej ruskiej stronie widziałem tego patcha pewnie jest ruski.Pozdrawiam Mateusz.Wr