Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1493899 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1493899

Odpowiedzi 3149

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pierdolenie o szopenie na pewno w returna grasz na czitach , bo bez nich nawet największy weteran Gothic#msg1093597a go nie przejdzie , choć by się zesrał.
Haha,nie rozsmieszaj mnie. Jak nie umiesz grać bez kodów to twoja sprawa i nie osadzaj innych że grają na kodach. Bo z tego co widzę tylko ty i turbocheat gracie na kodach jak nobki.

Drizzts

Drizzts

Użytkownicy
posty6
Propsy1
  • Użytkownicy
Wielkie dzięki za pro spolszczenie oraz spore ukłony za ogrom pracy/wytrwałości przy tymże projekcie.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Haha,nie rozsmieszaj mnie. Jak nie umiesz grać bez kodów to twoja sprawa i nie osadzaj innych że grają na kodach. Bo z tego co widzę tylko ty i turbocheat gracie na kodach jak nobki.
A czy ja powiedziałem , że gram na cheatach?

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No tak wnioskuje skoro powiedziales ze tego się nie da przejść.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
No tak wnioskuje skoro powiedziales ze tego się nie da przejść.
Ja tylko stwierdziłem fakt , bo znam wiele osób , które za nic nie dały rady przejść go bez czitów.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja tylko stwierdziłem fakt , bo znam wiele osób , które za nic nie dały rady przejść go bez czitów.
No to oni. A skąd wiesz że oni grali na czitach z powodu tego ze nie mogli przejść może im się po Prost nie chciało męczyć a tobie kit wkrecili?

Lukeeee

Lukeeee

Użytkownicy
posty29
Propsy6
  • Użytkownicy

To ja powoli zaczynam podważać ten fakt bo gram pierwszy raz (nie chwaląc się ;p ) w Returnig#msg1093607a i na normalnym poziomie trudności mam już 9 poziom i teraz będzie już raczej z górki niż pod górkę - np powoli udaje mi się już wygrać walkę z topielcem ; D Co do moda muszę przyznać, że jest wymagający, musiałem podszkolić "skill#msg1093607a" w walce wręcz dość znacznie. Jedynie boli mnie to 1250! złota za 25 pż moim zdaniem twórcy trochę przesadzili - z 500 by styknęło imho

Pozdrawiam

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Ogolnie nie wydawaj tyle kasy na atrybuty. Gdy tylko zaczną wymagac wiecej kasy - ucz sie z eliksirow, ksiazek i tablic.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Jak mowilem gra na kodach itd nie jest niczym zlym ani wkurzajacym, wkurzajace jest to, ze takie pizdy sie tym jeszcze chwala i twierdza, ze są pro.

Dokładnie. Panowie, tu nie chodzi o to, czy ktoś gra na kodach, bo to tak naprawdę jego osobista sprawa co robi u siebie na kompie. Tu chodzi o to, że pewna osoba (nie będę wymieniał nicku) uważa się za lepszą od innych graczy, bo gra na kodach i rzecz jasna nie ma żadnych trudności w przejściu gry. Normalny gracz czasami podchodzi 5 razy do walki z wojownikiem cienia, taki cziter podejdzie i walnie go na hita. Tylko czy to tak naprawdę jest gra? "Przeszedł wielkie mody wiele razy", i co z tego, skoro przez ten czas nie wczuł się w grę i te jego "wiele razy" nie dorównuje jednorazowemu przejściu gry przez normalnego gracza. Chodzi tu o wczucie się w fabułę. Skoro pan T. woli płytko przechodzić mody wiele razy - spoko, tylko równie dobrze mógłby porysować w Paincie, bo jego gra jest tyle warta. Poza tym szczycenie się grą na kodach jest po prostu żałosne, tym bardziej w miejscu, w którym Gothic jest po prostu codziennością. Proponuję zakończyć dyskusję nie na temat. Życzę miłej gry.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hehehe. Sam pamietam jak zawsze grając w MT. 50 razy próbuje pokonać pelzacze w starej kopalni bo rzucają na mnie swoją siecią.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Okej, zebrałem właśnie 2 strony błędów, chyba nadszedł najwyższy czas aby zacząć robić patcha.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Okej, zebrałem właśnie 2 strony błędów, chyba nadszedł najwyższy czas aby zacząć robić patcha.
Na czym polegają te błędy?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Na czym polegają te błędy?
Literówki, źle podpisane przedmioty, niezgodność z NK itp.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Patch już prawie gotowy. Poprawiłem kilka-tysięcy błędów (oczywiście biorąc pod uwagę 4 wersję).

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Patch już prawie gotowy. Poprawiłem kilka-tysięcy błędów (oczywiście biorąc pod uwagę 4 wersję).

Świetnie.
Jest szansa że będzie dzisiaj gotowy?

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Świetnie.
Jest szansa że będzie dzisiaj gotowy?
Skoro nie miałby być na dzisiaj to niby dlaczego do 4 rano błędy poprawiałem. W sumie mógłby być już teraz, ale najpierw sam chce go trochę przetestować i dorzucić coś extra.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ventrue ty wogóle sypiasz xd?

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wielki rispekt, chłopaki za spolszczenie. Cieszy mnie fakt, że będę mógł teraz na spokojnie moda przejść we wakacje w wolnym czasie, niźli podczas roku szkolnego. Jeszcze raz wielkie dzięki, mam tylko nadzieję teraz, że te lata czekania się opłacą:D

Mateusz.Wr

Mateusz.Wr

Użytkownicy
posty80
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam :)

Brawa dla pro spolszczenia (No wreszcie :D )

O co chodzi z tą wersją 2.1 F bo nie kapuje,jest ona w tutejszych plikach czy trzeba ją zainstalować oddzielnie?
jak tak to z kąt?Na starej ruskiej stronie widziałem tego patcha pewnie jest ruski.

Pozdrawiam Mateusz.Wr :)

Czy ja gram na kodach NIE po prostu sprawdzam tajniki i sekrety przez co jestem lepszy :)

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam :)

Brawa dla pro spolszczenia (No wreszcie :D )

O co chodzi z tą wersją 2.1 F bo nie kapuje,jest ona w tutejszych plikach czy trzeba ją zainstalować oddzielnie?
jak tak to z kąt?Na starej ruskiej stronie widziałem tego patcha pewnie jest ruski.

Pozdrawiam Mateusz.Wr :)

Wersja 2.1 ReBalance to takie rozszerzenie do returning :)  wszystkie zmiany są napisane na 1 stronie tematu.

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

0 użytkowników
Do góry