Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1452977 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1452977

Odpowiedzi 3149

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
A ja mam pytanie , dlaczego uciekają przede mną nie które moby ? Uciekają przede mną gobliny , szczury , polne bestie i wilki .

Bo potwory uciekaja gdy mamy coraz wieksza sile. A Ty pewnie byles na tyle idiotą i cheaterem, ze zaraz po wejsciu w nowa gre ustawiles sobie siłe na 100000.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja mam pytanie , dlaczego uciekają przede mną nie które moby ? Uciekają przede mną gobliny , szczury , polne bestie i wilki .
http://themodders.org/index.php?/topic/20521-pytania-odnosnie-zadan-i-rozgrywki/page__pid__1093520__st__20#entry1093520 #21...

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zależy to od siły mówisz ? Tak przykładowo ile siły trzeba mieć , żeby wilk uciekał ? Jeśli wiesz ? Więcej niż ma on sam ?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Te pliki dla ktorych mamy ustawic zgodnosc, to które te pliki?
Gothic2.exe
GothicStarter.exe
GothicStarter_mod.exe

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jedyne z tego co wymieniles, czego nie mam, to GothicStarter_mod.exe.

Z exe mam:

Gothic2.exe
GothicStarter.exe
Spacer2.exe
KillHelp.exe
Vdfs32G.exe

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

tadi33

tadi33

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Powtórzę się ,gdyż zależy mi na szybkiej odp. Jakie jest hasło ,aby pobrać moda ,bo nie mogę go nigdzie znaleźć?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powtórzę się ,gdyż zależy mi na szybkiej odp. Jakie jest hasło ,aby pobrać moda ,bo nie mogę go nigdzie znaleźć?

Jakie haslo? O czym Ty mowisz? Do zadnego pliku nie ma teraz hasla oO

KOMPUTER:
Spoiler

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Jedyne z tego co wymieniles, czego nie mam, to GothicStarter_mod.exe.

Z exe mam:

Gothic2.exe
GothicStarter.exe
Spacer2.exe
KillHelp.exe
Vdfs32G.exe
No to ustaw tryb zgodności do tych dwóch pierwszych.

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bo potwory uciekaja gdy mamy coraz wieksza sile. A Ty pewnie byles na tyle idiotą i cheaterem, ze zaraz po wejsciu w nowa gre ustawiles sobie siłe na 100000.
Ta ja juz przeszedlem nowa wersje moda a ty pewnie jesteś w max 2-3 rozdziale .

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ta ja juz przeszedlem nowa wersje moda a ty pewnie jesteś w max 2-3 rozdziale .

Bo Ty jestes pizdą ktora chce przejsc gre jak najszybciej, nie zwazajac na trud włozony w powstanie jej, aby tylko przejsc nie wyciagajac nic wiecej z niej. Zapewne pol zadan ominales, reszte przeszedles na kodach. Ja przechodze wszystko aby jak najwiecej wyciagnac i do tego na koniec powiedziec sobie "Wszystko co osiagnalem, osiagnalem uczciwie, sam, a nie jak jakis frajer na kodach, co to by grać nie umial gdyby nie konsola", natomaist Ty? Ty nic takiego powiedziec nie mozesz, mozesz natomiast przyznac, ze nie umiesz grac w nic, gdzie nie ma kodów. Co z tego, ze Ty przeszedles juz gre? Ja ją przejde wolniej, a wyciagne o wiele wiecej, o wiele lepiej i mocniej, do tego SAM, UCZCIWIE. Mam grac na kodach? Jak jakiś frajer? Nie.

KOMPUTER:
Spoiler

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bo Ty jestes pizdą ktora chce przejsc gre jak najszybciej, nie zwazajac na trud włozony w powstanie jej, aby tylko przejsc nie wyciagajac nic wiecej z niej. Zapewne pol zadan ominales, reszte przeszedles na kodach. Ja przechodze wszystko aby jak najwiecej wyciagnac i do tego na koniec powiedziec sobie "Wszystko co osiagnalem, osiagnalem uczciwie, sam, a nie jak jakis frajer na kodach, co to by grać nie umial gdyby nie konsola", natomaist Ty? Ty nic takiego powiedziec nie mozesz, mozesz natomiast przyznac, ze nie umiesz grac w nic, gdzie nie ma kodów. Co z tego, ze Ty przeszedles juz gre? Ja ją przejde wolniej, a wyciagne o wiele wiecej, o wiele lepiej i mocniej, do tego SAM, UCZCIWIE. Mam grac na kodach? Jak jakiś frajer? Nie.
To raczej ty jesteś frajerem gdyż ubzdurałeś sobie w tym swoim móżdżku ze tylko twój sposób grania jest słuszny .
No przejdziesz tego moda normalnie i co z niego wyciągniesz? Po za chwilowa przyjemnością z gry i pamietaniu o tym ze ten mod sprawił ci chwilowa przyjemność ? Po za tym ja się skupiam bardziej na nowych zadaniach i na nowych watkach fabularnych , nie chce mi się tracić czasu na budowanie postaci . I masz racje ominąłem cześć dlatego przechodzę tak wielkie mody po kilka razy.

Down2@ Własnie przestań pitolić i tyle .

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
To raczej ty jesteś frajerem gdyż ubzdurałeś sobie w tym swoim móżdżku ze tylko twój sposób grania jest słuszny .
No przejdziesz tego moda normalnie i co z niego wyciągniesz? Po za chwilowa przyjemnością z gry i pamietaniu o tym ze ten mod sprawił ci chwilowa przyjemność ? Po za tym ja się skupiam bardziej na nowych zadaniach i na nowych watkach fabularnych , nie chce mi się tracić czas na budowanie postaci . I masz racje ominąłem cześć dlatego przechodzę tak wielkie mody po kilka razy.
Ależ ty jesteś zajebisty.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ależ ty jesteś zajebisty.

Nie, jest po prostu chujowy :lol2:

No przejdziesz tego moda normalnie i co z niego wyciągniesz? Po za chwilowa przyjemnością z gry i pamietaniu o tym ze ten mod sprawił ci chwilowa przyjemność ? Po za tym ja się skupiam bardziej na nowych zadaniach i na nowych watkach fabularnych , nie chce mi się tracić czasu na budowanie postaci . I masz racje ominąłem cześć dlatego przechodzę tak wielkie mody po kilka razy.

Dlatego jestes DLA MNIE jestes pizda, ktora nie umie grac. Kody - rozumiem, czasem sa rzeczy ktorych nie da sie ominac bez kodow, nawet ja teraz mam taki problem i czekam az ktos mi pomoze. Ale to, ze nie umiesz grac i przechodzisz gre na kodach, nie jest wkurzajace, wkurzajace jest to, ze sie tym szczycisz i uwazasz sie za pro gracza, co jest gowno prawdą :)

EDIT: A ja juz koncze zreszta ten offtop. Temat jest o zajebistym spolszczeniu do zajebistej modyfikacji, i o trudzie wlozonym w spolszczenie, a nie o Twoim pizdowatym podejsciu do gry, pizdowatym przechodzeniu gier i nieszanowaniu trudu wlozonego przez Tworcow spolszczenia. Pozdrowki i buziaczki.

KOMPUTER:
Spoiler

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Ewidentnie ma racje Werewolf bo gra na kodach to nie gra jak dla mnie to porażka i po to powstał poziom rzeźnik żeby się z modyfikacją pomęczyć i cieszyć się z zabicia głupiego młodego wilka na początku gry . turbocheat pozdro poćwicz .

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Proponuję w patchu wyłączyć kody żeby takie leszcze nauczyły się grać bez kodów.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie. Nie wylaczac kodow, gdyz wtedy ominiecie bugów jest niemozliwe. Jak mowilem gra na kodach itd nie jest niczym zlym ani wkurzajacym, wkurzajace jest to, ze takie pizdy sie tym jeszcze chwala i twierdza, ze są pro.

KOMPUTER:
Spoiler

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Proponuję w patchu wyłączyć kody żeby takie leszcze nauczyły się grać bez kodów.

Jestem za.
Granie na kodach jest według mnie głupie i bez sensu.

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dla mnie używanie kodów w celu innym niż usunięciu błędu gry to jest najgorsze co może być.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Ventrue
Moderator działu

Profesjonalne spolszczenie do moda Returning
#98 2013-07-24, 19:04(Ostatnia zmiana: 2013-07-24, 19:07)
Nie. Nie wylaczac kodow, gdyz wtedy ominiecie bugów jest niemozliwe. Jak mowilem gra na kodach itd nie jest niczym zlym ani wkurzajacym, wkurzajace jest to, ze takie pizdy sie tym jeszcze chwala i twierdza, ze są pro.
O jakich bugach mówisz?

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Dla mnie używanie kodów w celu innym niż usunięciu błędu gry to jest najgorsze co może być.
Pierdolenie o szopenie na pewno w returna grasz na czitach , bo bez nich nawet największy weteran Gothic#msg1093588a go nie przejdzie , choć by się zesrał.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

0 użytkowników
Do góry