Ależ ty jesteś zajebisty.
Nie, jest po prostu chujowy
To raczej ty jesteś frajerem gdyż ubzdurałeś sobie w tym swoim móżdżku ze tylko twój sposób grania jest słuszny .
No przejdziesz tego moda normalnie i co z niego wyciągniesz? Po za chwilowa przyjemnością z gry i pamietaniu o tym ze ten mod sprawił ci chwilowa przyjemność ? Po za tym ja się skupiam bardziej na nowych zadaniach i na nowych watkach fabularnych , nie chce mi się tracić czasu na budowanie postaci . I masz racje ominąłem cześć dlatego przechodzę tak wielkie mody po kilka razy.
Dlatego jestes DLA MNIE jestes pizda, ktora nie umie grac. Kody - rozumiem, czasem sa rzeczy ktorych nie da sie ominac bez kodow, nawet ja teraz mam taki problem i czekam az ktos mi pomoze. Ale to, ze nie umiesz grac i przechodzisz gre na kodach, nie jest wkurzajace, wkurzajace jest to, ze sie tym szczycisz i uwazasz sie za pro gracza, co jest gowno prawdą
EDIT: A ja juz koncze zreszta ten offtop. Temat jest o zajebistym spolszczeniu do zajebistej modyfikacji, i o trudzie wlozonym w spolszczenie, a nie o Twoim pizdowatym podejsciu do gry, pizdowatym przechodzeniu gier i nieszanowaniu trudu wlozonego przez Tworcow spolszczenia. Pozdrowki i buziaczki.