Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1420164 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1420164

Odpowiedzi 4348

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Keldorn na 1.3.2 na rzeźniku szybko zmienisz zdanie odnośnie poziomu trudności po wejściu do GD, a Dolina Cieni to już w ogóle szkoda gadać :D

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ja po prostu życzę powodzenia w walce z orkami na 1.3.2 mając 40siły czy tam niecałe 70 z bonusami i do tego używając jeszcze 1h :)

Moim zdaniem wtedy gra stanie się niegrywalna i nie możliwa do ukończenia.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A ja wam udowodnię że da się grać na rzeźniku tak jak ja :D Robię to już 3 raz z tym że pierwszy raz grałem na starym patchu a 2 raz na lapku. Teraz gram 3 raz na 1.3.2 na nowym kompie więc zamierzam w końcu skończyć moda. Ja lubię wyzwania a nie granie jak pipa na łatwym :P

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Skończyłem 1.3.2 na rzeźniku wojownikiem w broń 1h, wspomnisz moje słowa :) Wszystko fajnie, w jarku można kombinować i na cwaniaka i zwojach przejść, z orkami też jakoś idzie, gra się zmienia o 180 w Dolinie Cieni, w ogóle każdy kto tak płakał na nieumarłych na 1.3.2 to chyba nie doszedł ani razu gdziekolwiek gdzie się pojawiają jaszczuroludzie, to jest kongo dopiero, a smocze zębacze to tylko powiem good luck have fun XD

Nergal

Nergal

Użytkownicy
Kawał ch*ja, reszta dziada
posty84
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kawał ch*ja, reszta dziada
Skończyłem 1.3.2 na rzeźniku wojownikiem w broń 1h, wspomnisz moje słowa :) Wszystko fajnie, w jarku można kombinować i na cwaniaka i zwojach przejść, z orkami też jakoś idzie, gra się zmienia o 180 w Dolinie Cieni, w ogóle każdy kto tak płakał na nieumarłych na 1.3.2 to chyba nie doszedł ani razu gdziekolwiek gdzie się pojawiają jaszczuroludzie, to jest kongo dopiero, a smocze zębacze to tylko powiem good luck have fun XD

Jaszczurki na 1.2 już nawet trochę siekały, a na 1.3.2 to już magia. :D A Smoczego Zębacza to ze Smoczą Zgubą nie było łatwo. :D Łatwiej mi się Trolla biło niż Smoczego  :trollface:

Nieoficjalne patche do Returning Rebalance v2.1:
http://themodders.org/index.php?topic=28417.0

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
No jeszcze kwestia co wyżej wspomniałeś - smocza zguba chociażby, wojownik pod 2h ma znacznie więcej broni i szybciej może przełamać defa niektórych potworów, wojownik 1h ma tutaj o wiele bardziej pod górę niestety...

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Prawda że woj2h ma łatwiej.

Dlatego Keldorn Normal w 1.3.2 to nie jest EASY MOD, a raczej minimum na którym da się wszystko elegancko wykonać, a i tak trzeba sporo kombinować, w pewnym momencie gdzieś w R3 smocza zguba staje się już słabą bronią...

Także serio nie wiem jak to zrobisz :P

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Prawda że woj2h ma łatwiej.

Dlatego Keldorn Normal w 1.3.2 to nie jest EASY MOD, a raczej minimum na którym da się wszystko elegancko wykonać, a i tak trzeba sporo kombinować, w pewnym momencie gdzieś w R3 smocza zguba staje się już słabą bronią...

Także serio nie wiem jak to zrobisz :P

Wszystko się da tylko trzeba chcieć.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
No to nie pozostaje nic jak czekać aż dolecisz do GD. W Jarku to jeśli chcesz wykonywać wszystkie questy to życzę powodzenia już na etapie błotnych węży, miłego lurowania pojedynczo i bicia przez 10 minut, to chyba jedyny cięższy moment w jarkendarze z tego co kojarzę, no a potem enjoy GD, najlepiej to doleć jak najszybciej na zwojach przemiany/potkach do szybkości do doliny cieni i tam Ci potwory pokażą gdzie Twoje miejsce :D

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Keldorn:

Masz rację jak się chce to wszystko się da, ale jakim sposobem zabijesz z 500 orków z GD mając taka siłę?
To zajmie ci jakieś 20lat gdybyś brał ich pojedynczo, już nawet nie wspominam o tym że przez nie zabijanie mobów bo będą za silne tracisz tony expa :P

Wiem że są swoje ognistego deszczu itp ale jest ich dość mało.
A w GD będziesz musiał się mierzyć z smoczymi zębaczami bo inaczej utkniesz, serio radzę zagrać na lżejszym poziomie.

Chyba że wyjawisz sekret jak zamierzasz ich zabijać :P

Nergal

Nergal

Użytkownicy
posty84
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Nie jest to takie trudne, masz dość dobrą taktykę na nie:
Spoiler
B marvin b -> F2 -> kill
Voilà, właśnie zabiłeś smoczego zębacza i obniżyłeś poziom swojego IQ :D

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Nie jest to takie trudne, masz dość dobrą taktykę na nie:
Spoiler
B marvin b -> F2 -> kill
Voilà, właśnie zabiłeś smoczego zębacza i obniżyłeś poziom swojego IQ :D

Sposób dobry :)
Ale ma jedną wadę, brak expa :D

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie w tej grze jest Rapier ?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy

Można go zdobyć z dwuch źródeł

1. Sklep.

2. Gdzieś jest ukryty jako skarb.

Wystarczy poszukać.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam takie noobskie pytanie, jak w G2 podnosi się większe stacki itemów niż 1 sztuka ?

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Można go zdobyć z dwuch źródeł

1. Sklep.

2. Gdzieś jest ukryty jako skarb.

Wystarczy poszukać.

Ktos z Was wie gdzie go znajde lub kupie ?

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A rapier to nie jest broń liderki gildii złodziei ?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Nie pamiętam gdzie on był ( rapier ) ale ze dwie albo trzy sztuki są gdzieś tam do zdobycia( bo gdzies tam były widziałem je :P ) a do kupna pewnie jest w jakiś dalszych rozdziałach strzelam że od 3-4 będzie w zamku gd do kupienia podobnie jak smocza zguba.

U liderki( cassia ) był chyba na NK, teraz chyba ma tylko miecz mistrzowski, ale mogę się mylić.

Nergal

Nergal

Użytkownicy
posty84
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Rapier jest w jaskini z Grimgashem (Za farmą Onara)

Vill82

Vill82

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,chcę rozpocząć przygodę,ale naprawdę nie wiem,jaki najlepiej wybrać trudności wybrać,pod Maga Ognia.Patch 1.3.2  Proszę o wskazówkę ;)

0 użytkowników
Do góry