Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1543812 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1543812

Odpowiedzi 4348

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Fajny pierścień jest za pokonanie Inubisa. 50 do many i 15 inta. Tylko weź gnoja zabij...

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
czy oplaca sie uczyc runy sredniego uleczenia ? 3 pN
Jeżeli Co nie szkoda punktów nauki, to bierz. Tak, to jest nie przydatne.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
@Morghar99 lub u Isgarotha jest fajny pierścień za bodajże 1300szt złota, a w Khorinis jakiś kupiec ma amulet co dodaję ci coś do many i życia. Zestaw obowiązkowy dla maga. No i Innubis, ale jego ciężko jest zabić.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy oplaca sie uczyc runy sredniego uleczenia ? 3 pN

Jeżeli jesteś wojownikiem to średnio, ale i tak się opłaca. Jeżeli magiem to bierz zawsze to 1 INT więcej. W R3 można wykupić regenerację many więc masz leczenie za darmo. 

---Gothic 2 Returning---

Brajzer

Brajzer

Użytkownicy
posty51
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka, mam zamiar zacząć grać magiem, i tu mam pytanie do Was, czy lepiej zostać Magiem Ognia czy Nekromantą? Bo słyszałem że można wybrać inną "ścieżkę" u Opiekunów. 

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli pierwszy raz to Mag Ognia. Według mnie :)

Brajzer

Brajzer

Użytkownicy
posty51
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już grałem w Returninga. Wgl. wytłumaczycie mi czym to się różni, w sensie w późniejszym etapie gry

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Mam pytanie - Jak zdobyć dużo hp oprócz wydawania PN (mam 50pn) 3 rozdzial i 120hp i 4k kasy i nie daje rady sobie z nikim. Jak robi się mikstury na hp itd.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
lol jak mozna miec tyle hp ? :O ja mam obecnie 2 rozdział i 1500 hp. kup se recepture z jagod u lutero.. jedz sery chleby itp.. naucz sie misktury zycia u constantino mozliwosci jest wiele.. nie wiem jak ci sie udalo dojsc do 3 rozdzialu majac tak malo hp.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
W 2 rozdziale można luzem wyciągnąć powyżej 2000 hp bez biżuterii.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Daveth

Daveth

Użytkownicy
posty4
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie nudzi się co niektórym w kółko odpowiadać tak samo? Ciągle się chwalicie jacy to jesteście znawcy gry: "luzem 10k w I rozdziale, pierdyliard statów w II rozdziale", ale nikt nie odkrywa nowości poza: "przeczytaj porady". Skoro się ktoś pyta to odpiszcie jak ludzie albo nie odzywajcie się w ogóle bo to nudne czytać ciągle ten spam bez żadnych odpowiedzi.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Bo odpowiadanie po raz setny na to samo tylko dlatego ze ktoś jest jebanym leniem nie przynosi żadnych efektów, wiec danie rzetelnej odp jak myślisz również nie przyniesie żadnych efektów :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy
Dać coś w siłę u maga bo mam 24 bez żadnych bonusów użytych jeszcze a pkt nauki mam 34 i nie mam za bardzo na co rozdawać bo większość alchemii i myślistwa wyuczone . Rozdział 2 poziom b.łatwy lvl 30

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jako strażnik miejski na początku drugiego rozdziału mam mały problem.
Ostatnio grałem w 1.2 więc teraz sobie wykoncypowalem pancerz z płytek pelzaczy, wyczyścić ile się da i do jarkendaru dopiero. Problem jest taki, że nie miałem zielonego pojęc o wymaganej zręczności, no i klops.

Nie dam rady wbić 95 siły (mam równo 80, poziom 15, normalny),
żeby założyć kręgu x5, a inaczej dość ciężko może być w jarku. Również z HP nie idzie mi za gładko, bodajże 280 mam, zaznaczam, że pkt nauki zostało chyba 6.

Ktoś ma jakieś dobre porady co zrobić ? Amulet sily i pas do 95?
Chciałem trochę bossow pobic ale też nie idzie zupełnie, czuje lekką bezsilność, Max co tłuke to zebacz.

Wertowalem dość intensywnie wszystkie wątki ale nadal coś chyba robię za kiepsko, tym bardziej że ostatnio gładko poszło do 4 rozdziału łowca smoków, a teraz mam scinke nie wychodząc z khorinis.

Pozdrawiam.

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wykupiłbym zwoje magiczne i podbił nimi bossy :) Amulet i pas+ pierścienie to podstawa :)

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Komandos kup receptury na miksturki co dają hp u Lutero chyba. I zrób sobie kilka.

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
@komandos
Na normalnym poziomie trudności powinieneś mieć luźno 18 lvl w 1 rozdziale. 100 siły również nie powinno być problemem.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
http://i.imgur.com/K7ggwwM.jpg
Da radę taką postacią w GD czy coś poprawić jeszcze? Punktów życia chyba mało trochę, no ale szukam tych jagód gdzie się tylko da. Poziom
trudności trudny.
Jeszcze pytanko: jak nekromantą podbić karmę u Innosa? Chciałem zrobić zadanie z Gomezem, ale karmy obecnie -26 :D

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Modlenie się do kapliczek za nic daje chyba +1 do karmy.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
No jako nekromanta dostaję tylko komunikat: Innos nie usłyszał Ciebie czy coś w tym stylu, nawet jak się modlę za pieniądze.

0 użytkowników
Do góry