Liczyłem na jakieś ciekawsze rady, bo mod zmienił nieco balans w grze. Nadal nie wiem czy pójść w wojownika czy łucznika
I chyba także, jak ktoś wypowiadający się w tym dziale, zrąbałem sobie zadanie z kupcem Jorą, ponieważ nie wydałem Rengaru(kiedyś zawsze to robiłem) i nie dostałem żadnej informacji ani klucza, no dostałem informacje, że poprze mnie gdzieś tam, ale dostępu do gildii złodziei już chyba nie dostanę, mieliście podobnie?
Edycja. Co do gildii złodziei, przeczytałem, że trzeba wydać chociaż jedną z osób z tej gildii, a Atilla przyjdzie wyrównać rachunki, zatem mam jeszcze szanse.
Zeby dostać sie pokojowo musisz:
-Wykonać quest dla nagura i go nie wydać (zadnych pozniej profitów)
-Iść do jaskini niedaleko farmy Akila, do bandytów, zabrać rybe, przeczytać list, iść do Halvora, NIE WYDAĆ GO (profit pozniej pokazny - skupuje wszystkie (chyba tylko srebrne) kielichy, talerze itd, ale tylko do czasu zabicia Canthara, pozniej nie chce handlowac)
-Zrobić zadanie dla kupca Jory, jednak tam wybrać z Rengaru "Podzielmy sie po połowie" i powiedzieć mu, że go nie wydamy (coś w stylu - nie chce widziec tu Twojej paskudnej mordy), iść do Jory, powiedzieć mu, ze złodziej uciekł i oddac mu złoto.
Jesli chcemy wejść do gildii złodzieji w stylu wojennym, to trzeba po prostu wszystkich wydać.