Macie jakies rady, co do gry magiem wody na patchu 1.3.2? Na przykład jak rozdawać PN itd. żeby sobie nie spieprzyć. Czekam na odpowiedzi
Przynajmniej Weteran w 1h bądź 2h (w zalezności który kostur weźmiesz). Czeladnikiem u constantino zostań (15 many), ale dopiero po wyuczeniu się many do 54 (kojarzysz sztuczkę z przeskokiem progu pewnie). 30 Many będziesz miał z biżuterii, więc już masz 99 many, a 1 pkt many da Ci Vatras za 100 szt. Złota. (Losowo to daje, wiec zapisz i do skutku). Na b. łatwym z inteligencją problemów nie było, bo wystarczyło w nocy na skradaniu obejść całe khorinis, do tego wykonać questa dla Erola (zwój gromu na bandytów starczy) i dołączyć do gildii kupców. Wejść do klasztoru, tam masz 6inta za same księgi z kręgami (tylko staraj sie skradać, bo Hyglas i Karras Cię sprzątną

) No i naucz się skradania, otwierania zamków, skórowania od Bospera no i kradzieży kieszonkowej. Dodatkowo wykup wszystkie książki których cena jest mniejsza niż 1000 szt. złota. Jeżeli bedzie brakować inta, to wyucz się alchemii do max 3PN za eliksir i wyrobu strzał od Niclasa. Jak tylko te statystyki osiągniesz, staraj się jak najszybciej zrobić zadania z Handlarzem broni, Portalem i Zaginionymi. Rozpocząć rozdział 2 , wtedy wchodzisz do Jarka i jesteś magiem wody. Wracasz do Khorinis i z samym kosturem zbierasz PNy na 2 pierwsze kręgi i lodową lancę. A z lodową lancą już jesteś w stanie poszaleć. Potem to już tylko jak najszybciej zostać myśliwym i wyuczyć się wszystkiego co się da (nie dość że kasiorka wpadnie za trofea, to i cenna inteligencja).
Pisane z moich doświadczeń z nekro. Tylko że ja rozpoczynałem 2 rozdział ze względu na pierścień dzika, bo bez sprintu to mnie szlag trafiał z powolnym bieganiem. Ty musisz bo bez 2 rozdziału nie zostaniesz magiem.
Witam.
Mam problem ze średnią zbroją strażnika świątynnego, jestem w 3 rozdziale a dalej "nie jestem zbyt doświadczony" aby dostać tą zbroje. Czy można ją dostać dopiero w 5 rozdziale?
Znalazłem tylko informacje, ze to może być bug ale odnośnie starszych wersji, a jak to jest z najnowsza?
Nie chciałbym spamować, ale zalezy mi na odpowiedzi. A jeśli nikt nie wie to byłbym wdzięczny za kod na zbrojke, a kaske sobie z konta ściągnę i po kłopocie
Chyba musisz wykonać Zadania z bractwa tj. Znaleźć Cor Angara, Recepturę dla Tyona i Przepis Cor Kaloma.
Nie wiem do końca, grałem SŚ tylko do końca Jarkendaru.