Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4114138 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4114138

Odpowiedzi 14149

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Robiąc zadnie artefakt starożytności mogę wżiąść od  Fellangora pierścień +15 siły i zręczność a potem zniszczyć senyaka za pomocą krzyża żywiołów  czy będe musiał zabić paladynów na ełtnu ?

Jak weźmiesz pierścień to będziesz musiał zabijać z tego co pamiętam. Nagroda kosztem czegoś by nie było za dobrze.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

KayEvSki

KayEvSki

Użytkownicy
Agent specjalny
posty26
Propsy2
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Agent specjalny
Robiąc zadnie artefakt starożytności mogę wżiąść od  Fellangora pierścień +15 siły i zręczność a potem zniszczyć senyaka za pomocą krzyża żywiołów  czy będe musiał zabić paladynów na ełtnu ?

Jak weźmiesz pierścień to będziesz musiał zabijać z tego co pamiętam. Nagroda kosztem czegoś by nie było za dobrze.

Ale i tak lepiej wybić paladynów bo gwarantuje to dużą ilość karmy u Beliara, która jest konieczna jak pakujesz duszę S'enyaka do szponu.

"...niech te drzwi obrotowe nie walną cię w dupę przy wychodzeniu!"
"Moja broń jest nie tyle wypasiona co ZAJE**STA!"

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Ale i tak lepiej wybić paladynów bo gwarantuje to dużą ilość karmy u Beliara, która jest konieczna jak pakujesz duszę S'enyaka do szponu.

tak tylko że ja gram strażnikiem miejskim

Diilmach

Diilmach

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak można wykonać zadanie Pierścień Constantino jak on odrazu wstaje przy otwarciu kufra, nie ważne czy sie skradam czy nie. Jak wazy mikstury i jest odwrócony to tak samo, wystarczy otworzyć kufer, a on juz mnie atakuje.

zeromus

zeromus

Użytkownicy
posty30
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skradaj się w nocy gdy Constantino śpi. Jeśli to nie pomoże to po prostu uśpij go zwojem.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jak można wykonać zadanie Pierścień Constantino jak on odrazu wstaje przy otwarciu kufra, nie ważne czy sie skradam czy nie. Jak wazy mikstury i jest odwrócony to tak samo, wystarczy otworzyć kufer, a on juz mnie atakuje.

W nocy poczekaj aż wstanie i go uśpij i w tym czasie mu ukradnij prosta sprawa.

tak tylko że ja gram strażnikiem miejskim

To w niczym nie przeszkadza po prostu potrzebujesz 200 karmy zamiast 100 ale exp z paladynów jest kozacki.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak skończyłem wątek gildii zabójców halvor przestał kupować ode mnie złote kielichy itp. Mogę coś zrobić żeby znowu kupował ?

szperekkuchar

szperekkuchar

Użytkownicy
posty65
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Pewnie masz patch 1.2 od wersji 1.31 jest dodana sprzedaż nawet jak przejdziesz gildie zabójców

vbn

vbn

Użytkownicy
posty71
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, od 1.3.1 naprawili ten bug, na starszych wersjach typu 1.1 to właśnie tak się dzieje.

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To nie był bug tylko zamierzony efekt po prostu Polscy chcieli sobie trochę ułatwić i to usunęli.

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pewnie masz patch 1.2 od wersji 1.31 jest dodana sprzedaż nawet jak przejdziesz gildie zabójców

mam patch 1.2 bo na 1.3.1 są zbugowane bronie magiczne a gram wojownikiem. Czyli nie mogę nic z tym zrobić ?

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

mam patch 1.2 bo na 1.3.1 są zbugowane bronie magiczne a gram wojownikiem. Czyli nie mogę nic z tym zrobić ?

Możesz wczytaj save z przed zabicia Canthara i to jedyne wyjście.

Diilmach

Diilmach

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, jestem straznikiem swiatynnym w 1 rozdziale i chcialbym nosic helm, ale niestety Helm "Swiatlo Innosa" mnie zabija, "Kapelusz maga" tak samo wiec pytanie moje jaki helm moge nosic? Pozdrawiam.

vbn

vbn

Użytkownicy
posty71
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Elo, chyba maskę śniącego? O ile wiem.. w świątyni śniącego

Światło Innosa - paladyn
Kapelusz - mag
Hełm dodający do zręczności chyba możesz nosić jest tam gdzie smocza zguba w G2 kolo czarnego trolla (2 nieumarłych paladynów or 1)

W khorinis nie znam więcej

Diilmach

Diilmach

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozumiem, ze bicie zombie, pelzacza wojownika i goblina wojownika 3-4 minuty przy 125 sily i 175 obrazen? (Taniec Smierci) to normalne?

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozumiem, ze bicie zombie, pelzacza wojownika i goblina wojownika 3-4 minuty przy 125 sily i 175 obrazen? (Taniec Smierci) to normalne?

Zależy od patcha, na 1.3.2 tak.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy

Bardzo normalne, 125siły to tak na prawdę nic na 1.3.2 dopiero od około 190 siły masz szanse z czymś mocniejszym.

vbn

vbn

Użytkownicy
posty71
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na 1.3.1 pełzacz wojownik uczciwie schodzi od 170 :D

Diilmach

Diilmach

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na 1.3.2 ten srebrny nordmarski miecz można mieć 2H?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Na 1.3.2 ten srebrny nordmarski miecz można mieć 2H?

Tak, wszystko co było na 1.3.1 jest na 1.3.2.

0 użytkowników
Do góry