O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 4114138
Odpowiedzi 14149
paulpolska
Robiąc zadnie artefakt starożytności mogę wżiąść od Fellangora pierścień +15 siły i zręczność a potem zniszczyć senyaka za pomocą krzyża żywiołów czy będe musiał zabić paladynów na ełtnu ?
KayEvSki
Cytat: domix w 2017-05-19, 19:39Robiąc zadnie artefakt starożytności mogę wżiąść od Fellangora pierścień +15 siły i zręczność a potem zniszczyć senyaka za pomocą krzyża żywiołów czy będe musiał zabić paladynów na ełtnu ?Jak weźmiesz pierścień to będziesz musiał zabijać z tego co pamiętam. Nagroda kosztem czegoś by nie było za dobrze.
domix
Cytat: paulpolska w 2017-05-20, 20:18Cytat: domix w 2017-05-19, 19:39Robiąc zadnie artefakt starożytności mogę wżiąść od Fellangora pierścień +15 siły i zręczność a potem zniszczyć senyaka za pomocą krzyża żywiołów czy będe musiał zabić paladynów na ełtnu ?Jak weźmiesz pierścień to będziesz musiał zabijać z tego co pamiętam. Nagroda kosztem czegoś by nie było za dobrze.Ale i tak lepiej wybić paladynów bo gwarantuje to dużą ilość karmy u Beliara, która jest konieczna jak pakujesz duszę S'enyaka do szponu.
Diilmach
zeromus
Jak można wykonać zadanie Pierścień Constantino jak on odrazu wstaje przy otwarciu kufra, nie ważne czy sie skradam czy nie. Jak wazy mikstury i jest odwrócony to tak samo, wystarczy otworzyć kufer, a on juz mnie atakuje.
Cytat: KayEvSki w 2017-05-20, 21:42Cytat: paulpolska w 2017-05-20, 20:18Cytat: domix w 2017-05-19, 19:39Robiąc zadnie artefakt starożytności mogę wżiąść od Fellangora pierścień +15 siły i zręczność a potem zniszczyć senyaka za pomocą krzyża żywiołów czy będe musiał zabić paladynów na ełtnu ?Jak weźmiesz pierścień to będziesz musiał zabijać z tego co pamiętam. Nagroda kosztem czegoś by nie było za dobrze.Ale i tak lepiej wybić paladynów bo gwarantuje to dużą ilość karmy u Beliara, która jest konieczna jak pakujesz duszę S'enyaka do szponu.tak tylko że ja gram strażnikiem miejskim
szperekkuchar
vbn
BezzebnyJoe
Pewnie masz patch 1.2 od wersji 1.31 jest dodana sprzedaż nawet jak przejdziesz gildie zabójców
Cytat: jasio868 w 2017-05-21, 11:28Pewnie masz patch 1.2 od wersji 1.31 jest dodana sprzedaż nawet jak przejdziesz gildie zabójcówmam patch 1.2 bo na 1.3.1 są zbugowane bronie magiczne a gram wojownikiem. Czyli nie mogę nic z tym zrobić ?
Rozumiem, ze bicie zombie, pelzacza wojownika i goblina wojownika 3-4 minuty przy 125 sily i 175 obrazen? (Taniec Smierci) to normalne?
garry18
Na 1.3.2 ten srebrny nordmarski miecz można mieć 2H?