Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4180771 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4180771

Odpowiedzi 14149

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No tak, z serc demona wino potrafię robić, tylko serca demonów podobno od 4 rozdziału mogę się nauczyc wyrywać. Chciałbym się dowiedzieć czy to prawda. :)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Emmm przecież Grom Cię uczy wyrywania serc.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem odnosnie Fallengora. Mianowicie, pomodliłem sie do Beliara, Zigos kazal mi znalezc i zabic tego Fallengora pod roznymi postaciami. Dal mi amulet, ale nie mam zadania w dzienniku "Dar Szalenca" bo chyba tak sie powinno nazywac, a jak spotykam Fallengora pod postacia Fellana, to nie mam opcji dialogowych, nawet z zalozonym amuletem. :/

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły Przepisu na potki zwiększające hp z SAMYCH korzeni leczniczych nie ma, przynajmniej na patchu 1.3.1 (Skoro uczy tego Constantino to wątpię żeby był na to przepis). A nie jestem pewien czy nauka tego jest zależna od rozdziału, ja się tego uczyłem dosyć pózno. Co za problem sprawdzić?

Nie ma potki zwiekszajacej hp z samych korzeni. Przynajmniej o niej nie wiem. Jest tylko leśna/polna jagoda + korzeń leczniczy (+20hp) i jest do kupienia u Lutero. Constantino uczy tylko potki odnawiajacej zdrowie, potki siły i prędkości.
Też patch 1.3.1 ; )

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły Pisałem wyżej, że trzeba się wyuczyć u niego najpierw wszystkich potek na regenerację hp, a potem się odblokuje ta z korzeni ;d

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły Mistrz hipokryzji piszesz żeby nie rozpowszechniać głupot a sam to robisz, jest potka zwiększająca hp z korzeni(i byla tez chyba w podstawce) i tak uczy jej constantino i saghita. 3korzenie + 1 rdest

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Istnieje potka która zwiększa HP z korzeni leczniczych, wymaga 3 korzeni i 1 rdestu polnego, także proszę tu nie pisać nie prawd.

Wystarczy wykupić wszystkie potki u constantino i będzie, jest to na 1.3.1 i 1.3.2, na wcześniejszych tez była, ale była gówniana bo wymagała zamiast rdesta królewskiego szczawiu.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Istnieje potka która zwiększa HP z korzeni leczniczych, wymaga 3 korzeni i 1 rdestu polnego, także proszę tu nie pisać nie prawd.

Zwracam honor, o tej nie wiedziałem, dzięki za info. Tak czy owak, wcześniej chodziło mi ciągle o potkę od Lutero.

Btw. Ile jest potrzebne % kuszy, żeby Dragomir mnie poparł? Patch 1.3.1. Normalny.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy

kamil222122

kamil222122

Użytkownicy
posty2
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Morzę ktoś wie gdzie jest jaskinia o której mówi drusus gothic 2 Blood night

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś mógłby mi podać komendę na klucz, który dostajemy od Gomeza? Ewentualnie, na czarne posążki. Zepsułem po całości sprawę z karmą u Innosa, a nie chce stracić reszty wątku u gildii kupców. Jeśli masz sejva z tym kluczem, to tez chętnie przyjmę i sobie sprawdzę na swoim kompie.
Patch 1.3.1.

Ftihochou

Ftihochou

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy ktoś mógłby mi podać komendę na klucz, który dostajemy od Gomeza? Ewentualnie, na czarne posążki. Zepsułem po całości sprawę z karmą u Innosa, a nie chce stracić reszty wątku u gildii kupców. Jeśli masz sejva z tym kluczem, to tez chętnie przyjmę i sobie sprawdzę na swoim kompie.
Patch 1.3.1.
Kod na klucz to itkey_gomeztreasure

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cholera, niestety samo posiadanie posążków, nie triggeruje skryptu, przez co i tak nie mogę oddać ich Lutero. Muszę dokończyć questa u Gomeza. Czy jest tutaj ktoś, kto ogarnia cheat engine i pomógłby mi przerobić karmę u Innosa? Za pomoc płacę w orenach i talarach.

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Jak mam podmienić wodę na rum w gospodzie w zadaniu ,,Do dna" skoro o każdej porze wszyscy się na mnie rzucają gdy otwieram skrzynie??

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Witam
Jak mam podmienić wodę na rum w gospodzie w zadaniu ,,Do dna" skoro o każdej porze wszyscy się na mnie rzucają gdy otwieram skrzynie??

No to nie podmienisz, proste, musisz przegrać w zakładzie ale expa i tak dostaniesz.

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam

No to nie podmienisz, proste, musisz przegrać w zakładzie ale expa i tak dostaniesz.

Nie da rady jakoś wyłączyć tego atakowania gdy otwieram skrzynki?

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
No nie wiem ,ale co ci tak na tym zależy? exp z tego q to nawet nie promil tego co zdobędziesz, olej to i przegraj ten zakład i tak dostaniesz expa, tylko stracisz trochę golda, no chyba że zabijesz wszystkich w środku, albo kody jakieś.

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś jaką broń powinienem mieć? 2 Rozdział, 195-200 siły mam, zalezy od amuletu, szkolę się w jednorecznej i jestem SŚ. Obecnie biegam z Krzyżem Przeznaczenia(145dmg i 105sily).

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam

Oczywiście, że podmienisz. Ja to zrobiłem bez problemu. Wystarczy przyjść o północy i po prostu to podmienić. Kilka prób i się uda, ewentualnie uśpij Orlana.

Rojek

Rojek

Użytkownicy
posty43
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie.Gram w wersje 1.2
Domyślam się, że część odpowiedzi znalazłbym na forum jendak, ciężko je znaleźć, a przesuzkanie 600 stron... no cóż.
1.Są 2 tabliczki(1) do 1h. Gdzie one się znajdują?
2. Jak lub gdzie zrobić gulasz wołowy? 20cmeinych grzybów+chrząszcz.
3. W jaskini za teleportem znalazłem ulubiony kapelusz. Jest on zamiast kapelusza maga? Czy może znjade gdzieś indziej kapelusz maga?
4. Czy nauka demonologii od Xardasa, to to samo co czytanie języka demonów? Chodzi mi o przeczytanie ksiąg w jego wieży.
5. Jakie inne bonusy do many mogę stworzyć w r2, wiem o ginie i winie. Zwykłą żywność też. Jakie butelki many ze szczawików robić?

0 użytkowników
Do góry