Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4416038 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4416038

Odpowiedzi 14149

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Mając statek za plecami, idź w lewo na plaży aż nie dojdziesz do jaskini, wejście do niej rozpocznie zadanie, po którym będziesz mógł zająć się powrotem.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Dzięki, chodziło o to zadanie z rudą. Już odpłynąłem :p

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam jedno pytanie i chyba też problem.

Otóż na początku R2 Vatras zaczął się pruć że morduje niewinnych ludzi i jeśli okaże sie to prawdą to będą to poważne konsekwencje...
Da się coś z tym zrobić, bo nie wiem za bardzo jakie to konsekwencje będą, i czy czegoś nie zepsułem?

Bo pewnie się pruje o te kilka zadań dla gildii zabójców, albo za okradanie ludzi...

Tak czy inaczej da się to potem jakoś naprawić, albo co najlepiej z nim zrobić?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
On tylko tak mówi, nic się z tym nie dzieje potem, a przynajmniej u mnie się nie działo.

@Wonsz mam pytanie do Ciebie - wiesz może o co chodzi z tym, że jak przyciągam szkielety do Dagotha, pierwsze 2, to on  jednego zabija bez problemu, a drugiemu nie robi nic damage? o.o

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Dzerald
On im nie zadaje dmga. Musisz pobiegać dookoła, a jak one go zaatakują to sami giną.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Eh, jeden to od razu po jednym jego czarze się na niego przerzucił, drugi to za cholerę się odkleić nie chce :D

szymon007

szymon007

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie dlaczego w returning na poziomie łatwym w 3 rozdziale z urizielem nie moge zabić smoczego zębacza w górniczej dolinie

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam pytanie dlaczego w returning na poziomie łatwym w 3 rozdziale z urizielem nie moge zabić smoczego zębacza w górniczej dolinie

Więcej informacji może byś podał.

Jaka wersja, jaka postać, kody były używane? wszystko.

Czy zmieniałeś wersję na tym samym save?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie możesz zabić, bo masz za mało siły. Proste.

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@szymon007

Bo prawdopodobnie grasz na wersji 1.3.2 w której trudność gry skoczyła bardzo wysoko... nie jestem do końca pewien ale w którejś wersji albo smocze zębacze albo wargi miały po 9000hp.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dopiero zaczynam granie i stąd pytanie, żeby nie spieprzyć sobie całej rozgrywki. Która gildia jest najbardziej odpowiednia pod granie pełnym łucznikiem (zręczność + łuki + szpady)? Pod względem bonusów oraz wymagań co do nakładania zbroi?

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dopiero zaczynam granie i stąd pytanie, żeby nie spieprzyć sobie całej rozgrywki. Która gildia jest najbardziej odpowiednia pod granie pełnym łucznikiem (zręczność + łuki + szpady)? Pod względem bonusów oraz wymagań co do nakładania zbroi?

Pełny łucznik raczej będzie ciężki do grania, czasem po prostu musisz sięgnąć po broń białą. Raczej paladyn, chociaż zbroi paladyna i tak nie będziesz nosił jeżeli nie idziesz w siłę tylko pancerz z wątku zabójców (podobne staty do pancerza paladyna, wymaga chyba 450 zręczności o ile się nie mylę), jeżeli chodzi o najemników to łowcy smoków pod koniec to bardziej miecz dwuręczny + kusza co wymaga siły. No i możesz sobie wziąć szpon beliara w sumie, lepszy od szpad i nie wymaga siły a pizga ostro.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Ma ktoś jakieś sposoby na błotne węże w Jarkendarze? Patch 1.3.2, chyba będę musiał je na razie odpuścić :D

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Ma ktoś jakieś sposoby na błotne węże w Jarkendarze? Patch 1.3.2, chyba będę musiał je na razie odpuścić :D

Musi być minimum 180siły i smocza zguba jeśli grasz warkiem 2h, jeśli nie, to nie mam pojęcia.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Gram wojownikiem ale pod 1h :D

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Z łuku 140 dmga przy 100 zręki idzie je zabić.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie - Uriziel działa tak samo jak Szpon, w sensie że może być jedno albo dwuręczny? Jeśli tak to jest wielka różnica w dmg? Bo mam ochotę tym razem pójść w jednoręczną broń ale nie wiem właśnie czy bardzo odstaje od dwuręcznej jeśli chodzi o obrażenia.

mroziu1922

mroziu1922

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam miałem zapłacić kare Lee ale się spóźniłem i mnie atakują da się coś z tym zrobić?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Gravo w karczmie Orlana.

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ogarnia ktoś gdzie jest Skała krystaliczna, chodzi mi o jakiś w miarę łatwy dostęp.

0 użytkowników
Do góry