Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4398330 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4398330

Odpowiedzi 14149

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Zabiłem kruka i chciałem się nauczyć czytania tablic ale Myxir w ogóle nie miał dialogu nauki czytania więc poszedłem do Eremity i nauczył 2 stopień ale został 3 i ani Myxir ani Eremita nie mają opcji nauki... dlaczego?

Ciekawe, nigdy czegoś takiego nie miałem ani nie słyszałem o takim przypadku.

Powiedz, czy Myxir czy Eremita są na ciebie może obrażeni? coś im zrobiłeś? głownie chodzi o Myxira mo0ze być na ciebie obrażony, a jak nie to.

To powiedz czy używałeś choć raz kodów?

Jeśli są na ciebie obrażeni, to spróbuj użyć czaru zapomnienie, może pomoże jeśli nie, to nie wiem..

styxu

styxu

Użytkownicy
posty64
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Przecież Eremita nie uczy 3 stopnia języka,a Myxir, gdy jest już w Khorinis też nie uczy : )

Krzychuu1909

Krzychuu1909

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czyli już "po ptokach" ?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Przecież Eremita nie uczy 3 stopnia języka,a Myxir, gdy jest już w Khorinis też nie uczy : )

A to ciekawe, nie wiedziałem że po zabiciu kruka nie da się nauczyć 3levela na tablice, zawsze uczyłem się tego szybciej.

Także już chyba wszystko jasne.

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
yyy, ale ja u Myxira w Khorinis nauczyłem się 3 poziomu języków, dokładnie wczoraj xD

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest Ur khan w dolinie cieni?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Tam gdzie w Khorinis jest półka skalna ze szczawiem. Bezpośrednio nad miejscem gdzie w Khorinis jest jaskinia z dwoma cieniostworami, przy rzece.

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poda ktoś lokalizację Hełmu Łucznika?

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie w dolinie cieni będzie krew demona?

Post połączony: 2017-03-11, 21:09
Dobra wszystko znalazłem xD już myślałem że mi sie dolina cieni zbugowała ale udało mi się ukończyć

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Poda ktoś lokalizację Hełmu Łucznika?

W krypcie tam gdzie w podstawce była smocza zguba

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Umm może mi ktoś powiedzieć co się dzieje, bo właśnie przyszedłem sobie do najemników, poszedłem do Lee, a ten mówi że "już za późno" i że zabiłem za dużo chłopów (??) i wyskakuje mi napis "Najemnicy uznali mnie za banditę!" i wszyscy zaczynają mnie napier....
Rzuciłem na onara/lee i innych zaklęcie zapomnienia ale nie pomogło. Co się stało? Nie przypominam sobie, żebym atakował jakiś farmerów... a z tego co pamietam to lee jest potrzebny do fabuły. Jestem paladynem, rozdział 4. Nie zabiłem jeszcze smoków.

Poszedłem do Gravo, ale on w ogóle nie ma dialogów, jest tylko "Koniec".

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Pobiłeś zbyt wielu najemników lub farmerów. Nie rzucaj żadnych niepamięci tylko idź do Lee żeby wygłosił swoją gadkę i prosto do Gravo.

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zrobiłem tak ale gravo wciąż nie ma dialogu

Dobra już działa pobiłem go wstał i nagle pojawił się dialog xD

Post połączony: 2017-03-11, 22:39
Skąd wezmę tą lepszą zbroję Paladyna?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Tak samo jak w podstawce... 5 rozdział.

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy wybierając konkretną ścieżkę maga np. mag ognia, można nauczyć się tworzenia run magów wody/nekromantów, czy każdy ma runy wyłącznie dla swojej specjalizacji?   

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Można mieć 2 specjalizacje. Jedna zależna od gildii (Ogień, Woda, Ciemność, Skała-Guru) i druga po wykonaniu zadań wszystkich opiekunów (4 rozdział). Do tego tzn. prawdziwa magia od Gallahada.

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można jakoś zamienić Uriziela w miecz jednoręczny tak jak Szpon?

Post połączony: 2017-03-12, 04:21
Jak mogę poświęcić zbroję paladyna u innosa? Mam opcję święcenia, posiadam pancerz paladyna ulepszony x5, ale gdy klikam w tą mam tylko "Wróć". Karma u innosa 270.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Można jakoś zamienić Uriziela w miecz jednoręczny tak jak Szpon?

Post połączony: 2017-03-12, 04:21
Jak mogę poświęcić zbroję paladyna u innosa? Mam opcję święcenia, posiadam pancerz paladyna ulepszony x5, ale gdy klikam w tą mam tylko "Wróć". Karma u innosa 270.

Nie można robić konsekracji pancerza już przekutego, nie może on być x5, chyba  max x1, ale to i tak G... daje lepsza jest opcja x5 czyli taką jaką masz :)

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem czy to odpowiedni temat, ale w patchu 1.3.1 na którym gram, szybkie bieganie pierścienia Dzika jest wyłączone tak? Bo mój znajomy przenosząc się z 1.2 na 1.3.1 ma możliwość biegania z tym pierścieniem.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie jest wyłączone. Normalnie działa.

0 użytkowników
Do góry