Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4396453 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4396453

Odpowiedzi 14149

mroziu1922

mroziu1922

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ok wywaliłem szpon i amulet i zadziało dziękuje ale szponu i tak nie moge ulepszyć :/
mam problem z misją spór myśliwych zabiłem tego czarnego trolla pogadałem z Grimbald mówił że jestem najlepszy ale sprzedałem tą skóre i nie mam postępu z misją i tak samo z gildią złodzieje miałem wałka dałem jej pierścień Corristo ale nie dała mi misji z Misa i kielichami i nie mam tam jakiej kolwiek opcji oprócz nauki

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ok wywaliłem szpon i amulet i zadziało dziękuje ale szponu i tak nie moge ulepszyć :/
mam problem z misją spór myśliwych zabiłem tego czarnego trolla pogadałem z Grimbald mówił że jestem najlepszy ale sprzedałem tą skóre i nie mam postępu z misją

Czy oddawałeś szpon słudze Sen'yaka? Pojawia się on gdy jesteś w trakcie trwania misji dla złotego smoka, jeżeli oddasz szpon temu demonowi, potem go zabijesz i zabierzesz z jego ciała, szponu nie da się ulepszać.

Post połączony: 2017-03-10, 19:58
@Wonsz

Znalazłem bractwo, ale jak ide na znacznik "30" to tam jest jakieś podziemne miasto orków. To o tą kopalnie chodzi?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie. Na lewo od wejścia do miasta orków. Przy zębaczach są drabiny, niżej trolle i obok kopalnia.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Gdzie jest klucz do skrzyni z wieży z Gomezem, tej obok Chromaninu?

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Wonsz

Ok znalazłem. Wchodzenie po drabinach normalnie jak w jedynce xD

mroziu1922

mroziu1922

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie odałem ale chodzi mi o to że ja tego szponu nie moge używać i zwracam się z prośba do beliara

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Dzerald
Chodzi ci o tą skrzynkę na samym szczycie wieży? Kliff ci go da jak wykonasz dla niego questa. Z prowadzeniem go sprawdzony sposób - tp do obozu za palisadą i spanie na kożuchu. Po obudzeniu się Kliff stoi obok.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@Wonsz dokąd dokładnie go doprowadzić? Biegam z nim po całym obozie, w okolicach przed też i nic zrobić nie idzie, sam nie zagada, ja żadnej opcji z nim nie mam, próbowałem też z Gor Na Bar'em zagadać albo Netbekiem i też nic :/

@edit dobra już sobie poradziłem :D

mroziu1922

mroziu1922

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam jeszcze jeden problem mam się pomodlić za dusze gomeza u innosa ale mam -179 i co moge zrobić?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Zabijać poszukiwaczy, składać ofiary za 500 golda.

mroziu1922

mroziu1922

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powaga ja mam 190 poszukiwaczy zabić chyba ich tyle nie ma i ja już wszystkie kapliczki objechałem a 2 sprawa chciałem dołączyć do gildi zabójców ide o 00:00 za dom sędziego rozmawiam z nieznajomym ale tam nie ma żadnej opcji chodź wykonałem misje u gelbranda

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie ma znaczenia, która kapliczka. Za 500 golda zawsze jest 1 karmy.
Po tym jak Nieznajomy zabija Wambo powinna pojawić się opcja dialogowa.

jeheeze

jeheeze

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pierwszy raz gram w Returninga i mam pytanie. Czy stałe bonusy za modlenie się do Innosa zostały usunięte? Gdzieś przeczytałem, że trzeba mieć 20+ karmy, jednak i to nie pomogło. Nie ważne czy modlę się za 500 czy za 100 golda, bonusów jak nie było - tak nie ma :/

Jeśli nie zostały usunięte, to co jest przyczyną tego, że ich nie dostaję? :)

Minerq

Minerq

Użytkownicy
posty29
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W ktorym rozdziale jest quest z Gomezem dostepny?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mogę poświęcić zboję z rudy u Innosa? Mam pancerz rycerza (nie paladyna) ulepszony x5, 213 karmy u Innosa, gdy klikam opcje "Poświęcenie zbroi z rudy" mam tylko wróć. Czy potrzebna jest do tego zbroja Paladyna? Przeczytałem modlitewnik wybrańca. Jeżeli potrzebny jest do tego pancerz Paladyna, gdzie mogę go zdobyć?

mroziu1922

mroziu1922

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problem z misją u gildi zabójców wykonałem zadania ale on nie daje mi ostaniego zadania Banda Hana

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
W tych nowszych wersjach te questy są jakoś podzielone na rozdziały

mroziu1922

mroziu1922

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Krzychuu1909

Krzychuu1909

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zabiłem kruka i chciałem się nauczyć czytania tablic ale Myxir w ogóle nie miał dialogu nauki czytania więc poszedłem do Eremity i nauczył 2 stopień ale został 3 i ani Myxir ani Eremita nie mają opcji nauki... dlaczego?

0 użytkowników
Do góry