Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4405514 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4405514

Odpowiedzi 14149

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzieki Warewolf sprawdze, mam jeszcze jedno pytanie bo az nie wiem co jest grane albo przez to ze dawno nie gralem albo sam juz nie wiem, chodzi o dolaczenie do wodnego kregu jestem w 1 rozdzoale, jeszcze bez przynaleznosci, wykonalem gdzie sa zaginieni ludzie, handlarz bronia, zanioslem ornament saturasowi, teraz mam misje znalesc ornamenty, nie powinienem juz nalezec do wodnego kregu? Zadnej opcjii dialogowej ani nic nie ma.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Hmm teoretycznie powinienes po dostarczeniu wiadomosci Dextera. I w returnie chyba jeszcze ten handlarz broni. Ale sprobuj jeszcze wykonac misje z ornamentami.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Dzieki Warewolf sprawdze, mam jeszcze jedno pytanie bo az nie wiem co jest grane albo przez to ze dawno nie gralem albo sam juz nie wiem, chodzi o dolaczenie do wodnego kregu jestem w 1 rozdzoale, jeszcze bez przynaleznosci, wykonalem gdzie sa zaginieni ludzie, handlarz bronia, zanioslem ornament saturasowi, teraz mam misje znalesc ornamenty, nie powinienem juz nalezec do wodnego kregu? Zadnej opcjii dialogowej ani nic nie ma.
Musisz znaleźć i złożyć z magami wszystkie ornamenty, gdy pytasz Saturasa czy możesz otworzyć portal i odeśle cię do Vatrasa po zgodę, dopiero wtedy możesz dołączyć. Vatras mamrocze żebyś przed dołączeniem do Kręgu zaniósł swoją wiadomość Hagenowi, ale będąc Nowicjuszem Bractwa nie musiałem tego robić - nie wiem jak z innymi gildiami. I wielkie dzięki Werewolf za fajne narzędzie :)

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wlasnie co do tej konsoli co Warewolf wstawil niestety nie dziala, ten bug z plikiem dll. Kappa

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
http://speedy.sh/ejCcY/Gothic-Console-Hack-by-Chicken.rar

Nie ma za co. W środku jest program wraz z dzialajacymi dllkami.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja non stop jechałem na kodach (w zasadzie używałem tylko k, bo bezi człapie jak ślimak) i nic mi się nie psuło. Po prostu wyłączałem konsole przed zapisem.

Draquer

Draquer

Użytkownicy
Problematyk :F
posty360
Propsy23
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Problematyk :F
Jak zbugował mi się Cavalorn w taki sposób że nie chce ze mną rozmawiać to muszę zaczynać od początku? :F

Spoiler
#include<iostream>
using namespace std;

int main()
{
      cout << "Hello theModders" <<endl;
      return 0;
}

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A dlaczego nie chce z Toba rozmawiac?

KOMPUTER:
Spoiler

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Jak zbugował mi się Cavalorn w taki sposób że nie chce ze mną rozmawiać to muszę zaczynać od początku? :F

No daleko nie masz xd

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Draquer

Draquer

Użytkownicy
posty360
Propsy23
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nazywa mnie złodziejem, chyba dlatego że przeszukałem jego skrzynię przy ognisku, nic mi wtedy nie powiedział,  za pierwszym razem, za drugim razem gdy otwierałem skrzynię Brago, rzucił się na mnie. Pytam czy muszę zacząć od początku, bo pamiętam że z nim wiązało się zadanie z ornamentem, a bez tego nie dotrę do Jarkendaru, a bez tego nie dotrę do GD.

EDIT: wiem że nie mam, ale nie lubię czegoś powtarzać/zaczynać od początku.

Spoiler
#include<iostream>
using namespace std;

int main()
{
      return 0;
}

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
zawsze mozesz wlaczyc konsole, zabić go, przyzwać nowego cavalorna xD

KOMPUTER:
Spoiler

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Nazywa mnie złodziejem, chyba dlatego że przeszukałem jego skrzynię przy ognisku, nic mi wtedy nie powiedział,  za pierwszym razem, za drugim razem gdy otwierałem skrzynię Brago, rzucił się na mnie. Pytam czy muszę zacząć od początku, bo pamiętam że z nim wiązało się zadanie z ornamentem, a bez tego nie dotrę do Jarkendaru, a bez tego nie dotrę do GD.

EDIT: wiem że nie mam, ale nie lubię czegoś powtarzać/zaczynać od początku.
Parę minut gry prawdopodobnie masz na liczniku, aż tak się uparłeś?  :ayfkm: Jak tak, to rzuć na niego czar "Zapomnienie" - w Returningu działa jeśli na kimś spieprzyłeś kradzież kieszonkową, okradłeś go lub pobiłeś, powinno na Cavalornie zadziałać  :)

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
zawsze mozesz wlaczyc konsole, zabić go, przyzwać nowego cavalorna xD

To nie jest zbyt dobry pomysł, kiedyś tak zrobiłem chyba na Xardasie i później ten nie pojawił się w słonecznym kręgu.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To raczej nie jest wina takiego uzycia konsoli xD

KOMPUTER:
Spoiler

Draquer

Draquer

Użytkownicy
posty360
Propsy23
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Użyję na nim tego Zapomnienia, dzięki, nie wpadłem na to.
Mam jeszcze jedno pytanie, jak otworzyć kratę w wieży Xardasa? Zwykle był przycisk na kominku, teraz go nie ma.

Spoiler
#include<iostream>
using namespace std;

int main()
{
      return 0;
}

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam jeszcze jedno pytanie, jak otworzyć kratę w wieży Xardasa? Zwykle był przycisk na kominku, teraz go nie ma.

Jest na lewo od tej kraty.

Dobra spytam ponownie , idzie jakoś dobić przynajmniej do 250-300hp w pierwszym rozdziale? Jak tak to jakim sposobem?

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Dobra spytam ponownie , idzie jakoś dobić przynajmniej do 250-300hp w pierwszym rozdziale?
Da się w ogóle? Ja w 2 rozdziale mam zaledwie 120 HP  :lol2:

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!

Dobra spytam ponownie , idzie jakoś dobić przynajmniej do 250-300hp w pierwszym rozdziale? Jak tak to jakim sposobem?

Nauczyć się alchemii na tak wysokim poziomie, żeby mieć miksy życia, są bonusy od jedzenia, chyba np. od mleka po wypiciu 10 masz + 10 życia, ale nie jestem pewien.
Była jeszcze możliwość dostania punktów trafień od darona, za każdą ofiarę +5 życia, nie wiem czy dalej aktualne.
Ja poradziłem sobie z Zyciem zakładając pierścienie od kupców, tak samo z maną.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Sliddqvist

Sliddqvist

Użytkownicy
posty40
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Nauczyć się alchemii na tak wysokim poziomie, żeby mieć miksy życia, są bonusy od jedzenia, chyba np. od mleka po wypiciu 10 masz + 10 życia, ale nie jestem pewien.
Była jeszcze możliwość dostania punktów trafień od darona, za każdą ofiarę +5 życia, nie wiem czy dalej aktualne.

Potwierdzam, na 1.31 dalej działa. Przygotuj sobie 1000 szt. złota i dawaj mu co chwilę po 100, dostaniesz manę, 10 punktów nauki(? albo 5?) i chyba coś koło 50-55 życia, nie pamiętam dokładnie.

Poszukaj sobie też listy stałych bonusów na zdrowie i jedz te wszystkie rzeczy aż wpadnie bonus. Do tego od razu używaj każdej tabliczki na życie, jeśli masz tylko wyuczoną umiejętność ich czytania - nie będzie to marnotrawstwo bo PŻ za PN nigdy się w tym modzie nie uczysz, jest to strata cennych PN.

Sensodyne

Sensodyne

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Potwierdzam, na 1.31 dalej działa. Przygotuj sobie 1000 szt. złota i dawaj mu co chwilę po 100, dostaniesz manę, 10 punktów nauki(? albo 5?) i chyba coś koło 50-55 życia, nie pamiętam dokładnie.

Poszukaj sobie też listy stałych bonusów na zdrowie i jedz te wszystkie rzeczy aż wpadnie bonus. Do tego od razu używaj każdej tabliczki na życie, jeśli masz tylko wyuczoną umiejętność ich czytania - nie będzie to marnotrawstwo bo PŻ za PN nigdy się w tym modzie nie uczysz, jest to strata cennych PN.

Ok w takim razie opłaca sie odrazu w 1 rozdziale uczyć mikstury co daje na stałe HP za 20 PN? To jest chyba korzeń leczniczy + rdest polny tak?

0 użytkowników
Do góry